kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
pia...tak teda..ty ja som mala dnes opacny den ako ty.. kupili sme obleky dva teraz sa mi predvadzal :-D
nedaj sa odradit...nech ti tie pivonky objedna a basta...ved do certa maju vtedy obdobie kvitnutia... a hned to idem pozriet presne....
no takze v juni by mali byt najlacnejsi a 5.jul je uplne v pohode este...normalne nech to objedna...ved ked sa daju tulipany v lete nemoze byt problem s pivoniou ktora vtedy kvitne... ]-(
baby...ja mám skoro samé vypukle :-o :-S ...ale chlopov otec je kožný....a minule ma bolelo to na noce..tak sa na to pozrel...a že laserom von..lenže ak sa niečo robí laserom..tak je to v pohode...lebo znamienka, kde sa niečo zlé črtá sa nemôžu dávať laserom von....no..ale ešte som nebola...už ma to nebolí... :-p x-)
idem robiť dip.
sa mááájte...papííík :-D
caly...v pohodke :-D :-D :-D idem ja tiez off, musim troska porelaxovat, lebo mi pukne hlava =-) pekny vecer..a dakujem, za INFO, zajtra tam nabehnem, ked budem mat cas, a poviem jej :-D
ahoj pia..no tak to je dobre,ze si to takto stihla..
tiez by som mala ist..mam tri na divokych miestach,ktore by mali ist von..
a ktoru tortu ti nedokaze spravit???
inac,aj mne povedala cukrarka,ze mi tie torty nespravi..ze jednu len dvojposchodovu,lebo to je tazke a ked bude nizsie kazde poschodie,tak bude vyzerat otrasne,no nie je to pravda..a dalsiu,ze si zdobim sama =-) :-N
lori..mozno aj ja budem pisat pracu..rozmyslam nad rigoroznou :-D
lea....daj si to isto vybrat! vsimla som si, ze mas taku istu tortu ako ja v albume, tak prave tuto som chcela...len cukrarka, ze to vyjde cez 4000 sk, a to nie som ochotna dat za tortu... ]-(
ahoj..no ja celkom dobre..zajtra len pol dna v praci..a mame dva tyzdne volno :-p :-p :-p
a coskoro by mi mali prist moje sandalky,tak sa tesim..
co ty? ako pripravy?
Juuuj to volno by som hned brala. Dnes mam prave den blbec, ked sa vsetko kazi :-( este k tomu vsetkemu mi poslali kalkulaciu, co ma asi cca vyjde hostina bez tvrdeho alkoholu a skoro ma vykoprclo. myslim, ze je dost velke sialenstvo si za obycajnu coca colu vypytat si 100 Sk za liter ]-(
ahoj iti..no ani moc nie..ale snazim sa davat pozor..najnovsie je mi takmer zo vsetkeho blbo,ale to bude tym,ze v nedelu letim..aspon si to myslim..
neboj..ja som skoro vytopila dolny preproom..som zabudla vypnut destilovanu vodu..som normalne cely vecer a noc nebola kludna a uz si rpedstavovala ako to bude kolegyna upratovat..nastie to druha kolegyna vypla a nic mi nepovedala..
prosim ta,to co je za restiku..alebo skor hotel :-N =-)
je to penzion, ostatne ceny maju tiez dost navysene, ale alko a nealko je brutal drahe. Brali sme ich preto, ze tam mame mat vonku obrad, potom hostinu a este aj ubytko.Len ked si naratavam vsetky faciny bez ktorych by nebola svadba svadbou, tak prichadzam na nenormalnu sumu. Asi aj ja z toho dostanem nejaky zlcnikovy zachvat
kati..ani tie..cakam na ne uz dobre tri tyzdne :-N ale konecne pridu..nedosiel mi sek od nich..a potom mi bolo povedane,ze sa da stopnut..tak kym sme to stopli,tak to trvalo dalsi tyzden :-N
matriku..menu..kvety..torty..oblek..kapela..druzicky..pozvanky..
a tak podobne..nejake drobnosti k tomu..ale mali by sme mat asi 80-90% hotove potom..uz sa len tesne pred svadbou vse potvrdi..