Svadba júl 2008

3. mar 201166430
  • taka jednoducha, sa mi zapacila, aj celkom dobra cena 😉 nemal ma kto odfotit, drahy je nervny, lebo pozera hokej 😠

• kočky...ja sa odporúčam...idem čítať toho Komenského... a potom...dalších... 😛 ...ale s najvačšou pravdepodobnostou sem ešte zamierim 😃

• nie porucas, ale odporucas 😃 zlataa 🙂 😉

• Sponzor fóra
  • lori..tak peknu zabavu 😃 😃 😃

pia..hned by som brala 🙂

• lea..v ziline som ju pred hodkou kupila 😉

• a kde? v uzkej ulicke?

• hej vola sa to Lily , alebo tak nejak... 😉 za 5OO sk , no nekup to 😉

• tak nejako ma vysla ta moja..to je dobra cena..
    len ja som potrebovala s perlickami..no mozno kupim este strasovu..kedze etusim,ake saty vezmem 😃 😃
    mas aj nahrdelnik uz kupeny?

• aha, tak s tebou je to tazke 😃 no mam nahrdelnik, ale chcem ro predat, uz sa mi nepaci nejak 😬 chcem nieco jemnejsie

• ale nemas ho v albume..skoda..
    ja mam zavoj a idem ho rpedat..potrebujem iny..teda som sa rozhodla pre iny..

• mala som v albume, ale vcera som to dala prec....skusila som to so satami, a sa mi to nejak nepozdava 😬

• aha..no pekne..
    ja by som mala vziat svoju bizu na svk a skusit so satami 😃

• jasne, treba skusit 😉 problem je v tom, ze som si kupila dvoje sady a ani jedna sa mi nepozdava...drahy zuri 😬

• som tu...na chvíločku 😉

• som tu zas..som si musela trocha pospat..

• Sponzor fóra
  • jéééj...ty si si stihla pospať? to kolko pol hodku? to ti závidím...že možeš takto v poho zaspať kedykolvek chceš...štastné to žieňa 😃 😃

ja si varím brokolocu...teda práve ju zapekám so syrom 😵

• no necelu hodinku som si poslala..unava na mna dosla ako fras..sla som spat o pol druhej rano 😃
    ja som nemala problem zaspat aj cez den..

tu by som si hned dala..musim milemu nakazat..
    ja akurat rozmyslam,ze kde v blave sa stavim na obed 😃

• lea..chod do slovak pubu...prijatelné ceny a super jedlo..milá obsluha 😉 ja tam chodím veeelmi často 😵

• no vies..ja prave hladam polus..tam sa mam stretnut s kamosom..takze musim najst cestu z letiska..
    btw..v blave sa nevyznam 😬

• ahá..tak v poluse sa našmakuješ..i ked...mne tam moc nechutia tie rýchle občerstvenia....my ideme zajtra do auparku... 😉

• no ved uvidim..prva zastavka je v ikei 😃
    ako daleko je polus od letiska..nevies nahodou?

• lea...hej...prvá zastávka je tam..a prejdeš okolo avionu 😃 ...to je asi tak pol hodku

booože..otravuje ma malý bratranec cez icq...uff 😦

• no nasla som to uz konecne na mape 😃 no mame co robit..ale malo by sa to dat lahko dostat..
    a co mu chyba ku stastiu o tomto case?

• nebój..ak sa vyznáš v londýne...tak Ba..je taký malý oriešok 😃

ále..že nech s ním rozprávam..a nech mu stále niečo píšem...a pýtam sa ho...uff...deti... 😛

• kolko rokov ma?

• 9 rokov 😦

• tak to mas potom o zabavu postarane..to uz vie citat a pisat..a teraz potrebuje pozornost 😃 😃

• presne..a tie múdrosti..čo mi popíše...že v škole je nuda...a že nikoho to tam nebaví..a ja sa mu snažím vysvatliť..ako busúca uč...že tam by malo byť každému fajn...no híhi..je to sranda 😃 😛

• no musis napisat,ze nejaky predmet musi byt aspon trocha zaujimavy 😉 😃

• boože..to ako zas píšem...malo tam byť..že budúca 😛

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov