Svadba júl 2008

3. mar 201166430
  • piatok vecer..no co cakas 😃 😃 😃

• asi tak 😃

• už mi ide chlop..z akcie...tak budem končiť...stavím sa, že prvé čo urobí ked príde..bude ..že fúúúj..tu smrdí...lebo som varila brokolicu 😃 😃

• Sponzor fóra
  • 😃 😃 😃 dobre..tak pekny vecer..idem kuknut,co treba zbalit

• caute baby..tak ako? ucite sa,ci upratujete?
    ja idem poupratovat,nech to mam cim skor za sebou 😬

• lea..awoooj...kedy odchádzaš na letisko? 🤔 ...tak príjemnú cestu...poriadne si uživáj dovolenku 😃 😉

• ahoj lori..o jednej v noci zacinam cestovat..teda par minut pred jednou,kedze po jednej mi ide bus

• takže už kufre nachystané v predsieni, čo? máš aj cestovnú horúčku? 🤔

• avojte 😉 uz som domka, bola som s drahym v Maxe...kupil mi kabelku krasnu, 😵

• awojj pia 😉 ..takže tiež nákupný den? aj ja 😃

a ešte sme sa boli fotiť na oznamká...a dostala som bomba nápad...oznamká budú fakt dosť dobré..teda dúfam, ak sa to podarí zrelaizovať..potom ukážem..ak to bude hotove 😃 😎

• avojky, no som zvedava, ako ste to vymysleli 😉 a ako hadzali ste super pozy?? 😃 😃 😃

• ejha..tak niekto nakupuje a niekto maka doma 🤔
    som sa narobila ako kon..ale uz som si aj dve hodky pospala..

• ved pár fotiek som pridala...ale nič moc... 😐 ...mohli by byť aj lepsie...no ale hodíme do do sepia verzie...takže to bude trochen lepšie 😵

ofoť kabelku 😵

my ideme pracovať na tých oznamkách 😎

• lori..pekne foto 🙂

• no noo, sme upratali vcera, tak mame volno 😉

• Sponzor fóra
  • lea..dakujééém 🙂

my sme zas upratovali teraz 😵 už je všade čisto..len idem ešte záves žahliť 😦

• žehliť...

• lori..teraz som vsimla fotky, pekne pekne 😉

• pia...kujééém

pridaj foto kabelky 😉

..ideme robiť tie oznamká...ešte sa ozvem

lea..ideš si ešte pospať..alebo budeš buntošiť? 🤔 😬

• este si musim pospat..a dobalit posledne veci potom..ale to staci okolo polnoci az..
    len stale neviem,ci staci tenka bunda alebo radsej zimnu 😐

• lea...pocasie je tu vselijake...zober si radsej hrubsiu, vzdy ju mozes zhodit, akokeby ti mala byt zima 😎

• no v ziline mam kabat..a rozmyslam,ze ten mozem nosit..ked budem behat peso..lebo vacsinou budeme chodit autom..

• no vidis 😉

• viem,co spravim..5min pred odchodom si dam na seba tu tenku a vyjdem von..ked mi bude kosa,tak si vezmem zimnu 😃
    len musim povedat milemu,nech mi vezme kabat..

• no uvidis 😉 idem do vane, tak prijemnu cestu prajeem 😉

• ja si spravim francuzsku manikuru a pojdem si lahnut..

• tak sa zatial majte baby..idem sa dobalit,obliect a mozem vyrazit..
    hadam sa mi podari zajtra vecer napisat,ze ako som dosla 😬 🙂

• lea...už si asi na pode svojho rodného kraja 😃 ...tááák supiš strávenú dovolenku 😃 😵

• ahojteee kocky moje 😃

ja som tu dlhoooon nebola, ale pracovny vikend bol😛 a stale je dnes varim na etepy...som si rozmyslela, ze si spravym zeleninove spizy 😛

no ja o svadbe nic nove, ale ohladom stahovania....nebudeme sa nakoniec...rozhodli sme sa po piatkajsej schodzy tu v bytovke, ze ostaneme a skusim tento maly byt vymenit....da sa to a potom budeme mat moznost ho predat...ak boh daaaa 😛
    idu nam vymienat na vsetkych bytoch okna daju celkom do poriadku fasadu a tak....takze tu bude pjekneee a nedame za to ani korunu, lebo je to majetok mesta a oni to zacvakaju 😵

lorinko......veeelmi ste pekny na tej poslednej fotke taky zamilovaníííí 😃

pia...korunka je peknuckaa taka jemna naozaj pekna 😉

lea...tak uz si doma, to musi byt radooostiiiii..nech vsetko ide po masle ..

• awoooj caly 🙂
    mi neuveríš, ale práve som na teba myslela, že si tu už dlho nebola 😵
    takže ste to nakoniec takto vyriešili s tým bytom? to je dobré...plastvoé okná zadara...to bude hned inak vyzerať ten byt 😃 urobíš si tam nejakú novú dekorejšn a ani nebudeš vedieťm, že si v starom 😃

jééj...kujéém...som rada, že sa ti páčime 😃 ..dáme to ale do čierno bielej verzie..to vyzerá krajšie 😎 ...a mám bomba nápad na oznamká....ale som ticho 😶 😃 ...ukážem, ked už bude hotové 😉

my sme sa vrátili zo špacírungu v meste...a idem sa učiť...lebo už mi prihára...mám to za mesiac 😛

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Dokumentárna svadobná fotografia
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov