Svadba júl 2008
ano urcite...lebo oni ti ho vyliecia trebar mas mesiac pokoj a potom sa ti tam opat usadi
a ten konkretne sposobuje napr. reumaticku horucku, celkovu slabost a anginu pectoris..no proste same zakerne veci.. a nebezpcne..takze je lepsie si tie mandle dat vybrat ale pozor..na atikoncepciu,nesmies ju uzivat ak pojdes na operaciu a vlastne akukolvel operaciu...zomrela mi tak kamaratka blizka..mala 21rokov a dostala emboliu plucnu
zatajila, ze berie antikonc...
7. apr 2008- Sponzor fóra
napr. moj drahy je teraz v stadiu po liecbe antibiotikami a o dva tyzdne ma ist na kontrolny vyter ci sa znova neobjavil a ak ano idu von mandle...pretoze ako som ja s nim bola som za rok aj 5 krat chora co je vela a predtym kym nebol moj tak max 2 krat a to na jar a jesen...takze aj toto je dovod
7. apr 2008dobrééé ranko vsetkým...
dnes to vyzera na pekný den vonku slnieckojeejjjj
ja dnes idem do BB na nakupy- pohladat nejaku latku na vestu pre mileho a navstivit salon Valeryberiem aj fotak takzee...mozno z toho nieco bude ale zajtra je ten den, ked si skusim najaku la sposu
topanocky som uz pridala, ale este ich doladim len nech kupim kvietky8. apr 2008lorinko...moja zase ta morduje hrdlo?? no tak ten zazvor zazracný..to byta hned preslo
no topanky su velmi pohodlne makučke a ne bosu nohu fajneeenahovorili ma na tkauto neutralnu farbu ale ja to este vymakam, lebo chcem vyrazne doplnky takze pretoo...bola som vcera v jednom kvetinarstve kde som si dala objednat take kvietky vola sa to cocsmos a su presne takej farby ako chcem...no samozrejme umele ale take umele ako zive...a tie aplikujem mozno na botky...aleaj podla siat
tak si oddychuj dnes a poliec to hrdlo moja...veeeela pi a daj paralen a zinok...to aj mojho dvojmetraka doma ostaví na nohy
8. apr 2008- Sponzor fóra
awooojte
som bola dnes predsa len v meste..a mám kráááásne náušky..idem pridať do alba
caly...som si dnes chcela kúpiť ten zázvorový čajík ( aspon vidíš, že tvoje rady beriem velmi vážne)..ale nemali ho v lekárni
...zajtra mrknem do inej...a chutí dobre?
a napíš ako si pochodila...som zvedavec
lea..ako doma? chlop poslúcha?
janja...a čo si preboha robila?8. apr 2008
no tak to si veru poriadne premysli...lebo ak mas toho beta-hem...streptokoka ci ako tak ten je zakerny poriadne...mozu by z toho horsie komplikacie...to povedala krcna mojmu milenu a moja teta pri nej robi sestricku..jemu koli tomu odporucili vybrat mandle

no nech ti veru len pomoze..