Svadba júl 2008

3. mar 201166430
  • rychlo kuk lori 😉

• pia...jéééj to je rozkošnéééé...aj ja céééém takéééé 😃 😃

• ti poslem 😃

• Sponzor fóra
  • supéééér 😃

a kde ho kamošky zohnala?..u nás predávajú tieto veci v H&M...ale skor tričká a tepláky na doma..a spodné prádlo...a pre deti..tam je hotový raj hello kitty....už sa teším jak budem do toho navliekať moje decko 😃 😃

• u nas v ke, to niekde kupila, ani nefiem... 😬 ved to, aj ja sa tesim, mne sa tiez strasne paci Pucca , ta je uzasna 😠 🙂 😉

• Pucca? 🤔 čo je to..to som ete nepočula....niečo podobné jak kitty?

• hej hej nieco podobne 😉 dam obrazok do albumu, je zlatunkaaaa 😃

• oki 😃

• uz je tam... 😉

• pia...tiež velmi milené....ale kitty...je kitty 😃 😃 ..to možu vymyslieť len japonci 😃 😃
    aj ja dumám, že ti nafotím moju zbierku 😵

• no , su podarene fakt 😉 jasne, budem rada, ked sa podelis o svoju zbierku 😃

• idem to na sekundu pridať 😉

• supeeeeeeeeeer 😉

• už to tam je 😉 ale len trochen z mojej zbierky 🙂

• tie gaturky si perfektne 😃 aj ta brosna je podarena, pekne pekne 😉

• Sponzor fóra
  • 😃 😃

• ze je to zlatunke? 😃 😃 take stare kozy a paci sa im Hello Kitty 😬 😃

• jaké staré? to o kom hovoríš? 🤔 😃 😃 😛

• 😃 😃 😃 nic nic

• ved preto 😃 😃

• inak, som si kupila cervene topky, taky styl aky si mala v albume, tak na opätku, tiez su lakovane...este chcem take cierne 😬 drahy ma sejme 😃

• supeeeer...šak si treba robiť radosť..to je moje krédo 😃 ...inak ja som akurát dnes rozmýšlala, že aj čierne lakované by sa mi zišli 😃 ...ale už som minula svoj mesačný badžet 😐 😛 😠

o chvilu idem robiť zeleninovú polievku...lebo ma tak reže to hrdlo, jek fras...dúfam, že mi to trochen pomože 🙂...a moc som dnes učeniu nedala...ete si chcem prečítať niečo...
    ty si na tom ako s učením? 🤔

• no jasne, radost si treba urobit, najmä ked sa ucim, tak si to potom poviem, ze si zasluzim 😃 s ucenim som na tom biedne, dali sme dnes deti na obed spat, a presla som si jednu otazku, dalo by sa aj viac, ale tak mi klipkali oci 😞 v sobotu uz chcem poriadne makat, tak dufam, ze to vyjde...

tebe to ako ide? 😉

• ja som na tom podobne ako ty...ked somdoma...tak sa dokážem sustrediť max 20minút...aj to pri najvacšej snahe 😐 😃 ....a zo všetkého najradšej vysedávam a kukám MS 😃

po ceste busom do mesta mi to ide najlepšie... 😵

• noooo uz som tu 😛

lorinko...krasneeee náušky 😵 noo... .kup si original cerstvy zazvor a nastruhaj si taku jednu hluzku do cajnika trebars pol litra nechaj vyluhovat a potom pridaj medik a citron...ma to taku zvlastnu chut stipe ale budes citit ako ti vypaluje hrdielko...je taky vyrazný ale veeeelmi dobrý na taketo cosi..skutocne..

pia...mooja, tak vlastne deti tak skoro nie coo?? 😛 🤔 dobrý tréning 😃

ja som si dnes kupila rifliky, opasok, samodrzky pancuchy.....a skusila som par satociek, ktore idem prááve pridať 😛 takze baby pripravte saaa 😃 😵 😕

• no ved jasne, ja som sa troska poucila aspon vcera cestou vlakom , ked som sla zo ziliny.. 😉
    lori idem prec, prisla neter, tak sa jej idem troska povenovat... vecer mozno este kuknem 😉 papik

• pia..papá

caly...jéj takže si mala úspešný dník 😃 gratulujééém

a čo šatky...aj ta niečo moooc oslovilo? 🤔

tak zajtra idem kupiť zázvor...dúfam, že zoženiem 😉

• caly...šak ništ nevidím... 🤔 😬

• momentoooš už to bude

• jéééj caly....tie prvé sú krááásne. 😃 ...( lebo podobné mám aj ja 😃 )...tie ti fakt seknú...tie druhé...nie sú až také úžasne...a tie tretie a štvrté ti velmi pekne sadnú a aj sú velmi peknééééé 😃 ....však super výber tam mali...aj si si niečo rezervla? tie prvééé..sú fak wuááw 😎

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    0903 591 415
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov