Svadba júl 2008

3. mar 201166430
  • caute kocky, ako sa mavate? ja v pohodke, ostala som u draheho pojdem az zajtra domkov, vybavila som si , ze nemusim ist zajtra do prace 😉 ale na ukor, ze budem potom dlhsie, ale stoji to za to 😉

• pia...máš recht 😃

• lori...aky si mala dnik? my ideme akurat zase do Maxu, videla som tam pekny svetrik, a vcera som sa nevedela rozhodnut, tak ideme pre nho 😉 vecer sa stavim..paps 😵

• Sponzor fóra
  • ja som objavila v bazare pekne srdiecka...mohli by pekne ukazat tak na husto porozsypane po stoloch 😵

lorinko...aj ja uz chcem oznamka!!!! 😠 uz buduci tyzden sa budeme o to snazit.. 😛

• caly...my sme sa zas pohádali 😠 ...chlop je taký zúrivý, ked mi niečo vysvetluje..ohladom dip.... 😞 ...ale ja to chápem..tak mu to chcem povedař po svojom....ale nepočúva 😠 stále len to svoje si trepe 😒

jéj...v tomto bazáre?...viem aké myslíš..velmi peknú sú 😉

pia...a aký svetroš? 🤔

ja som práve dnes kukala moj šatník...a som zistila, že tohomám hromadu..budem sa už musieť krotiť a obmedziť to nakupovanie....som maniak 😠

• lorinko...moooja, to je tazke s tymito nasimi chlapmi..ja som na dennom poriadku vytocena..take talianske manzelstvo to bude.. 😛

ja som uz taka nedockava, co sa tyka vsetkeho hlavne svadby a nech uz sa deje nieco.... 😵

• ahojte..len na sekundu..dosla som v pohode..aj ked pri nastupe do lietadla hnusne fucalo a padal sneh 🤔 ale let bol celkom prijemny..som si cosi pospala..a som rada,ze som dosla..bolo mi dost zle 😠
    zajtra sa ozvem..pa

• caly...ja som už tiež nedočkavá...už cééém aby to bolo...ešte tri mesiace aj niečo 😛

lea...ja som na teba včera myslela, že či náhodou netrčíš na letisku...kvoli tomu silnému sneženiu 😒 ....a čo ti bolo? od zalúdka zle?............ale teraz už sa máš určite fajn...po boku svojho drahého 😃

• haa dnes som tu prvaaaa 😃

tak dobre ranko dievcence 😵 aj ked tu je uprsane pocasie a zobudila ma suseda o osmej zatlkaním niecoho do steny 😠 mam celkom fajn rano 😃 bola by som este pospala, pretoze som bola v noci odviezt ocina do prace takze som hodinu sedela za volantom...a ten dazdik juuuujjjj spalo by sa 😃

no ale dnes si dam opat turne po obchodoch ci nahodou neprisli nejake botky a pojdem do salonu tu v BR kde mali prist az 3 kusy siat asi Maggie... 😕 uz len preto tam pojdem, ze som zvedava co to bude...

lorinko..ako dnes?? ides sa opat pripravovat na diplomovku??

pia...aj dnes bude tazky den s deturencami? kupila si svetrík?

lea..a co ti prislo zle??

• caly...už sme sa aj včera udobrili 😵

• tak to je super, ani u nas to nikdy nie je na dlhsie ako pol hodku hodku 😃 uz sa ucis??

• caly...ty si tu dnes tak skoro? 🤔 😬
    iba sa chystám..toto je taký rituál...najprv MS...pol hodku a potom učnie 😃

• uhmm...suseda vysava..drahy v robote a ja som uz mala abstak 😃 😃 idem do mesta a chcem toho polietat dnes...

a potom opat MS 😛

• takže budeš mať paty žeraé, čo? ja som mala celý víkend 😃 😛 ...ale poobede by som chcela ísř do mesta kuknúť s mamčou tie náušnice 🙂 ...ale je otrasne vonku..tak neviem, či sa odhodlám...
    čo ideš kupovať? 🤔

• nooo chcem mrkunut este dva obchody na obuvi co som nebola a ten salon kde mali pris tie trojo siat 🤔

ale len chod ved vlhky vzduch robi super na plet 😛

• Sponzor fóra
  • jáj..tk daj potom vedieť...to som hroozne zvedavá..či budeš spokojná 😃

ale tá kosa...a práve je tu lejak 😠 ...ale ved sa idem učiť..a možno do takej 14.tej to trochen ustane 😛 😵

• no..a nevies co ide lea..do banskej?? nieco som postrehla ze ide ale neviem co 😃

• caly...neviem čo má lea v pláne 🤔

• lorinko..len ci je to Banska Bystrica 😃 ?? no ktovie lea..nam povie 😛

inááááč kúpila som si topanocky 😃 huraaaaaa!!! ale pridam ked pride mily lebo iba on ma na notese citacku kariet 😠 ja mam len taku sunku notes... sa tesíím su uplne pohodlne a makucke a na boso budúúúú 😵

• ahojte baby..tak dnes som skusila este troje saty..ale nemam foto..no mozem kuknut modely na nete..
    a cez tyzden ideme zajednat kvety..
    inac..chlapovi sedi super svadobna kosela..aj spodne pradlo je dobre..
    plus uz mame srdce na dvere nevesty a dnes som kupila stuhu do kostola..takze kostol vybaveny 🙂
    vcera sme dostali oplatky,co budeme mat na obrade..a presli sme si ho s knazom..

• no lea tak pekne...en teraz si dorazila domov a uz tolko toho postihane 😃

pisala si nieco, ze ides do banskej to si mylslela Bystircu?? a co tam? ak ano.. 😕

• ahoj caly..no od siedmej sme boli v meste..poctivo som si behala doktorov a zajtra musim znova..ale ideme este na nejake veci..a idem skusit saty do svojho salonu..takze pridam potom zopar foto 😵
    inac..dnes som videla super vyzdobu na auto..v tvare srdca..bolo sice ruzove,ale v pohode mi ho spravia v modrom..takze sa velmi tesim 🙂

som chcela vediet..kupujete kytice aj pre mamy?

• lea...tak to je super, ze uz mas aj vyzdobu na auto 😵 a pri lekaroch dobre??

mi kyticky pre maminy nebudeme mat..to tu nie je zvykom, aj tak ti daruju vela kvietkov ktore potom mozes dat mamine vsetky 😵 to je moj nazor 😉

• hej..to som rada..cez tyzden spravime objednavku..aby som mohla povedat,co presne chcem,ked uz som tu..najblizsie pridem az na svadbu..
    dobre vediet..lebo sa neviem rozhodnut..takze si mi aspon poradila 🙂
    zajtra idem po vysledky odberu a potom na krcne,ze co mi povie..ale dnes mi povedala,ze operaciu mi musi odobrit alergolog 🤔 😬 tak som zostala mierne sokovana..a mi povedala,ze mam znova zvacsene uzliny 😐

co ty?ako zdravie?

• awooojte baby 🙂

caly...to som zvedavá na topkýýýý 😃

lae...to si toho dobre vela postihala...šikula 😃

ja som dnes bola pozerať náušky...a som si skúšala jedny..fakt sa mi páčili...a porom z predavačky jak z chlpatej deky vyhrklo...že toja 7000 😮 😮 😦 😞 😠 ..no chápete...že tam sú swarovského komponenty..no dovi...dopo 😃

tak hladám dalej 😉

a idem písať dip..tak pápá 😃

• lori..a boli aspon zlate..ked uz taka cena..

inac..mame svadobne vone..lacoste..ale netusim,ktory model 😃 😃 😃 no super cena na tom letisku..este tam budem musiet niekedy cosi kupit..tie parfemy sa faaakt oplatia 🙂

• lorinko...ty brdooooo 7 tisic?????? co im švingaaa? ani swarovskeho luster nestoji tolko 😮 🤔 😕

pridam pridam..len som sa stihla posekat s muzskou polkou domacnosti 😠

lea...ja este chodim na rehabku a mam na dva mesiace este tabletky na ten reflux 😛 tak si chudnem pomalicky uz 3 kilo dolu 😵 😵 lebo papkam zeleninku a ovocie a zdraaaavvooooo...

no teda a aku to operaciu ti musi alergolog schvalit?? ten zlcnik?

• lea...práveže ee...to je bižu 😒 ....

vone ne letisku sú super 😃 ...páni moji..ty toho teda už máš...ved už mááááš všeeetko 😃 😃 ...som zvedavá na šatičky 😬

• ja som si kupila zatial na beznu prevadzku Escadu-ale napodobeninu no riadne silny vyvar 😃

• no toto by mali byt mandle 🤔 normalne som bola sokovana,ze ju vidim prvykrat a mi povie,ze odstranit mi mandle nie je najlepsie riesenie..no hroza..ale verim,ze pomoze..
    aj som sa dnes informovala o sono u sukromnika..len som sa zabudla opytat na zariadenie..ci je nejake nove..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Pôsobím v Bratislave a okolí a rada pricestujem vrámci Slovenska.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov