Svadba júl 2008
- Sponzor fóra
caly...my sme sa zas pohádali
...chlop je taký zúrivý, ked mi niečo vysvetluje..ohladom dip....
...ale ja to chápem..tak mu to chcem povedař po svojom....ale nepočúva
stále len to svoje si trepe
jéj...v tomto bazáre?...viem aké myslíš..velmi peknú sú
pia...a aký svetroš?
ja som práve dnes kukala moj šatník...a som zistila, že tohomám hromadu..budem sa už musieť krotiť a obmedziť to nakupovanie....som maniak6. apr 2008haa dnes som tu prvaaaa
tak dobre ranko dievcenceaj ked tu je uprsane pocasie a zobudila ma suseda o osmej zatlkaním niecoho do steny
mam celkom fajn rano
bola by som este pospala, pretoze som bola v noci odviezt ocina do prace takze som hodinu sedela za volantom...a ten dazdik juuuujjjj spalo by sa
no ale dnes si dam opat turne po obchodoch ci nahodou neprisli nejake botky a pojdem do salonu tu v BR kde mali prist az 3 kusy siat asi Maggie...uz len preto tam pojdem, ze som zvedava co to bude...
lorinko..ako dnes?? ides sa opat pripravovat na diplomovku??
pia...aj dnes bude tazky den s deturencami? kupila si svetrík?
lea..a co ti prislo zle??7. apr 2008- Sponzor fóra
ahojte baby..tak dnes som skusila este troje saty..ale nemam foto..no mozem kuknut modely na nete..
a cez tyzden ideme zajednat kvety..
inac..chlapovi sedi super svadobna kosela..aj spodne pradlo je dobre..
plus uz mame srdce na dvere nevesty a dnes som kupila stuhu do kostola..takze kostol vybaveny
vcera sme dostali oplatky,co budeme mat na obrade..a presli sme si ho s knazom..7. apr 2008ahoj caly..no od siedmej sme boli v meste..poctivo som si behala doktorov a zajtra musim znova..ale ideme este na nejake veci..a idem skusit saty do svojho salonu..takze pridam potom zopar foto
inac..dnes som videla super vyzdobu na auto..v tvare srdca..bolo sice ruzove,ale v pohode mi ho spravia v modrom..takze sa velmi tesim
som chcela vediet..kupujete kytice aj pre mamy?7. apr 2008hej..to som rada..cez tyzden spravime objednavku..aby som mohla povedat,co presne chcem,ked uz som tu..najblizsie pridem az na svadbu..
dobre vediet..lebo sa neviem rozhodnut..takze si mi aspon poradila
zajtra idem po vysledky odberu a potom na krcne,ze co mi povie..ale dnes mi povedala,ze operaciu mi musi odobrit alergologtak som zostala mierne sokovana..a mi povedala,ze mam znova zvacsene uzliny
co ty?ako zdravie?7. apr 2008awooojte baby
caly...to som zvedavá na topkýýýý
lae...to si toho dobre vela postihala...šikula
ja som dnes bola pozerať náušky...a som si skúšala jedny..fakt sa mi páčili...a porom z predavačky jak z chlpatej deky vyhrklo...že toja 7000..no chápete...že tam sú swarovského komponenty..no dovi...dopo
tak hladám dalej
a idem písať dip..tak pápá7. apr 2008lorinko...ty brdooooo 7 tisic?????? co im švingaaa? ani swarovskeho luster nestoji tolko
pridam pridam..len som sa stihla posekat s muzskou polkou domacnosti
lea...ja este chodim na rehabku a mam na dva mesiace este tabletky na ten refluxtak si chudnem pomalicky uz 3 kilo dolu
lebo papkam zeleninku a ovocie a zdraaaavvooooo...
no teda a aku to operaciu ti musi alergolog schvalit?? ten zlcnik?7. apr 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
caute kocky, ako sa mavate? ja v pohodke, ostala som u draheho pojdem az zajtra domkov, vybavila som si , ze nemusim ist zajtra do prace
ale na ukor, ze budem potom dlhsie, ale stoji to za to