Svadba júl 2008
- Sponzor fóra
oblek dorazil minuly tyzden aj s vestou ako gratis
kedze sme brali drahy oblek. Topanky mame, co nam chyba je kosela a kravata. Dala som este doobjednat oznamenia, lebo 100 ks bolo malo, tie som uz davno rozdala. Tak ked pridem teraz domov ich vyzdvihnem. Ked budem doma, idem ku kadernicke na skusobny uces + strih a melir, potom kozmeticke na komplet cistenie a kazdy den nejaky make-up a podla toho sa rozhodnem, ako ma namaluje na svadbu, krajcirke si dat skratit saty po polnoci, objendnat tortu a zakusky, podpisat zmluvu na fotografa a kameramana, s kamoskou objednat svadobne pohare, kupit alkohol, objednat svadobnu kyticu a to je asi vsetko...ked som na nieco nezabudla...ale mam to vsetko napisane
12. máj 2008stihla by som aj za Teba Slavulik
domov idem na 7 dni, ratam, ze toto vsetko vybavim za 4 dni, svoje auto samozrejme nechavam tu v UK, ale na SK budem mat tiez dispozicii auto tak to pobeham raz dva
ja som taky organizacny typ. Len v marci som bola nervozna, lebo moj drahy priletel len na jediny den tak som mala mindraky, ci nebude nejaky problem, ale vsetko islo velmi hladko - nastastie
12. máj 2008- Sponzor fóra
my sa chceme vratit, ale zatial nevieme kedy...teraz sme tu skoro iba rok, co neni az taka dlha doba...tak by sme mohli potiahnut este aspon zo 2 roky...podmienky tu mame vyborne az sa bojim, ako si potom budem zvykat u nas na chudobnom Slovensku. ved tu je ta uroven ovela krat vyssia, je to velky rozdiel
12. máj 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
najlepší pomer cena / výkon
kostol..no urcite vyjde a tebe joooooj moja ty vybavis aj neviem co..takze drzim palce..idem kukik tvoj albumcek co mas noveho...