Svadba júl 2008
- Sponzor fóra
lea...no to si pamatam, ze si spominala, ze budes vela v ten den cestovat, musis si to dobre naplanovat, aby neboli casove sklzy a potom by to malo byt ok
ja nastastie nebudem musiet vela a dlho cestovat, ale budem mat toho dost tak hadam bude vsetko v poriadku. ale tak ten svadobny den, hlavne pre obradom, je busy asi pre kazdeho. a urcite viac pre nevesty ako pre zenichov
13. máj 2008helouuu
lea...kde su tie satyyyy? ja chcem vidiet a nevidim
baby uz mame oznamko..bola to zalezitost hodiny, ale vsetkym sa paci co ho zatial videli..
no a este aby som nezabudla...dnes som si bola v zlatnictve po zalohu na obrucky...totalne som sa vytocila..ten pristup na oko super ale ked vam povedia, ze do tyzdna sa ozvu a presli tri..no stacilo...a este ze kamoska mala svadbu teraz v piatok a povedala mi o tom konkretnom zlatnictve referencie...
priblizim vam to....v aprili si na maj objednali obrucky..mali byt za mesiac hotove...boli si po ne 7.maja a 9-teho sa brali..a co bolo najhorsie..vobec neboli take ako chcela...takze som cim skor vycuvala....
13. máj 2008- Sponzor fóra
Caly...a ake mate oznamka? Pochval sa
ja som minuly tyzden doobjednala dalsie, lebo 100 ks, co sme mali, bolo malo a vsetky su uz davno rozdane. No este ze si cuvla z toho zlatnictva...neviem si predstavit dostat obrucky 2 dni pred svadbou a este ktore by neboli podla nasich predstav. asi je lepsie vybrat si take, ktore vidis dopredu nazivo.
Lea...idem kuknut satky. Antibiotika mas? Ostavas doma?13. máj 2008bola som v robote, na otocku doma a potom som isla do skoly. pripravuju nas teraz na skusky jun/jul Cambridge. Mam aj velke stastie, ze ich mozem robit lebo druhe skusky mame 1.jula a 4-teho letime domov na svadbu. tak to akurat stiham, lebo tu ked neprides na nimi stanoveny termin tak dalsi uz nedostanes
13. máj 2008no niektore veci su take navyse, ale ked clovek na to ma tak preco nie
to asi pre to sa Ti nepaci, lebo si z ineho kraja. ja si zas neviem poriadnu svadbu predstavit bez odcepcenia
redovy je pre mna uplne mile vzdialeny pojem, vlastne donedavna som nevedela, co to vobec je. ja nemam rada ked na svadbe pytaju mladomanzelia peniaze...je to take trapne a dost. ale to zas zalezi, ci si z dediny alebo z mesta a z ktorej casti Slovenska si, kde si sa narodila a vyrastala, to sa cele odvija od toho. Iny kraj, iny mrav
14. máj 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
katka..vy co budete mat aky alkohol hhm