Svadba júl 2008

3. mar 201166430
  • katka..vy co budete mat aky alkohol hhm

• slavulik...my budeme mat pivo, biele vino, cervene vino, vodku, konak, fernet citrus aj stock a kamarat - casnik (ma vela skusenosti so svadbami) nam poradil aj becherovku tak aj becherovka a to bude vsetko. staci nie?

• kati..ak mas dobru robotu..tak sa to da..aj ked clovek potom uz nevladze..ale ja nemozem cakat do dochodku na babo..takze sa budeme musiet zariadit tak,aby sme mali vsetko..

• Sponzor fóra
  • wau...takze s kazdeho rozka troska

• zalezi aj od povahy. ja mam super robotu, no ak by som bola v ocakavani bez pardonu materska min na 2 roky, chcem si to dieta vychutnat

inak baby jak rozmyslam nad tym nasim svadobnym dnom, v ten den budeme dobre busy, myslim este pred obradom 😕

• babenky musim koncit, bo ma uz zadocek boli..prajem vam sladke snicky, do skoreho pisania papa

• ja uz tiez idem, ved som uz chcela ist a stale pisem! tak dobru 🙂

• kati..no ja sa nacestujem vo svadobny den..ale ked bude vsetko tak,ako chcem.budem spokojna..

• lea...no to si pamatam, ze si spominala, ze budes vela v ten den cestovat, musis si to dobre naplanovat, aby neboli casove sklzy a potom by to malo byt ok 😉 ja nastastie nebudem musiet vela a dlho cestovat, ale budem mat toho dost tak hadam bude vsetko v poriadku. ale tak ten svadobny den, hlavne pre obradom, je busy asi pre kazdeho. a urcite viac pre nevesty ako pre zenichov

• helouuu 🙂

lea...kde su tie satyyyy? ja chcem vidiet a nevidim 😞

baby uz mame oznamko..bola to zalezitost hodiny, ale vsetkym sa paci co ho zatial videli..

no a este aby som nezabudla...dnes som si bola v zlatnictve po zalohu na obrucky...totalne som sa vytocila..ten pristup na oko super ale ked vam povedia, ze do tyzdna sa ozvu a presli tri..no stacilo... 😠 a este ze kamoska mala svadbu teraz v piatok a povedala mi o tom konkretnom zlatnictve referencie...
    priblizim vam to....v aprili si na maj objednali obrucky..mali byt za mesiac hotove...boli si po ne 7.maja a 9-teho sa brali..a co bolo najhorsie..vobec neboli take ako chcela... 🤔 😠 takze som cim skor vycuvala....

• ahojte..som doma a za chvilku musim za doktorom..

kati..no hadam sa nic neposunie..lebo to uz mam presne naplanovane..

caly..pridam,az sa vratim od doktora..som ich akurat dofotila 😉

• ako pri doktorovi leatea? este si stale chora? mna to uz nastastie preslo, ale este sa mi cistia dutiny, tak trochu fufnem 😃

cakam na tie saty 🤔 😵

dnes som nejaka unavena, od rana som sedela za volantom a križovala SVK tak som teraz suca do postele...je mi zimaa volaka...

• ahoj caly..no akurat taham fotky do pc..
    a u doktora? no atb som dostala..zapal priedusiek..nie je dobre ho rozchadzat..takze som rada,ze mi cosi dal..ale neberiem to tragicky..

• uz som pridala 😃 😉 tak sa mozes kuknut..

• no tedaaaa ty si sikovna 😉 su pekne velmi 🙂

tak sa lieckaj preboha..mam pocit, ze sme tu na striedacku chore..

no nic idem ja spinkat..dobru noc vam papik

• Sponzor fóra
  • tak skoro spat? ja idem pozriet ten zips..lebo ten mi zaberie asi naviac casu a nechce sa mi ho na dvakrat prisivat..co sa mi casto stava,ak ho davam na bok 😬

• Caly...a ake mate oznamka? Pochval sa 😃 ja som minuly tyzden doobjednala dalsie, lebo 100 ks, co sme mali, bolo malo a vsetky su uz davno rozdane. No este ze si cuvla z toho zlatnictva...neviem si predstavit dostat obrucky 2 dni pred svadbou a este ktore by neboli podla nasich predstav. asi je lepsie vybrat si take, ktore vidis dopredu nazivo.

Lea...idem kuknut satky. Antibiotika mas? Ostavas doma?

• ahoj kati..no zajtra idem vybrat recept..a doma nemozem ostat..
    ty si sa ako mala?

• bola som v robote, na otocku doma a potom som isla do skoly. pripravuju nas teraz na skusky jun/jul Cambridge. Mam aj velke stastie, ze ich mozem robit lebo druhe skusky mame 1.jula a 4-teho letime domov na svadbu. tak to akurat stiham, lebo tu ked neprides na nimi stanoveny termin tak dalsi uz nedostanes 😞

• no dost prisne to potom maju..
    a co to studujes?

• anglictinu. Lea budete mat aj svadobne podbradniky? My sme nejako nemali v uvahe, ale vcera som rozmyslala a asi este dnes urobim objednavku, nech to pride, kym pridem domov.

• tak som ich uz objednala 😃

• no tie nebudeme mat..aspon ja to teda nechcem..

• mna to len vcera napadlo a sa mi to moc zalubilo a dnes som to aj porad objednala... s nasimi menami a datumom svadby, ale inak my robime tak, ze o vsetkom rozhodujeme spolocne, tak to ma byt no nie? 😉

• no ja som nechcela podvazok..a nakoniec som si ho kupila..
    o vsetkom sa rozhodujeme spolu..zvlast,co sa tyka svadby..aj ked pohare vyberal mily 🙂 zatial sme sa jedine nezhodli na odcepceni..ale to som si tvrdo presadila redovy 😃

• a preco si nechcela podvazok? ja mam modry 😎 takze tvoj mily chcel radsej odcepcenie? on je z inej casti Slovenska tak preto?

• neviem..niektore veci mi pridu zbytocne 😬 ale zas sme sa dohodli na darcekoch pre hosti..
    odcepcenie sa mne osobne nepaci..take umele a nasilne mi pride 🤔

• no niektore veci su take navyse, ale ked clovek na to ma tak preco nie 😃 to asi pre to sa Ti nepaci, lebo si z ineho kraja. ja si zas neviem poriadnu svadbu predstavit bez odcepcenia 😞 redovy je pre mna uplne mile vzdialeny pojem, vlastne donedavna som nevedela, co to vobec je. ja nemam rada ked na svadbe pytaju mladomanzelia peniaze...je to take trapne a dost. ale to zas zalezi, ci si z dediny alebo z mesta a z ktorej casti Slovenska si, kde si sa narodila a vyrastala, to sa cele odvija od toho. Iny kraj, iny mrav 😃

• ake darceky mate pre hosti ci je to tajomstvo 😶

• videla som tu na stranke najkrajsiu nevestu na MS vola sa Adriana

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov