Svadba júl 2008

3. mar 201166430
  • zeny, mam to za sebouuuuuuuuuuuuu 😃 idem sa asi opit alebo co... 😉

• Ahojky pia..🙂 gratulujem 😉 a zvladla som to aj ja 🙂 mozme sa naplno uz teraz venovat pripravam na svadbu nee?

• ahojte..som dosla skor domov..aby som zistila vysledok od pii 😵

pia..blahozelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😉 😵 😵 😵

caly..no hadam sa potesis..

• Sponzor fóra
  • silianka...avojaj🙂 ako sa mavas?

• lea...dikes 😉

• a kedy ma tvoj mily?

• on ma v utorok , zajtra ideme k nemu , takze idem zasa ja jeho podporit 😃

• tak to urcite zvladne..ty ho dobre podporis 🙂 aj on teba dobre podporil,kedze si to zvladla 😉
    a potom hor sa do svadby 😬

• ahojte.tak ja tiez 5.7.2008 ale s pripravami stojime...nic nic nemame. ja mam vypozerane saty.nic ine. u nas je to komplikovany proces este zenich musi dojst z Usa a bude to za dva tyzdne.dufam stihame.oznamka vytlacia za 24 hodin som z maleho mestecka tak dufam matrika bude volna. a dajaku restiku hadam zvladneme najst.

napinave.
    ako to ide vam?

• ahoj usmejsa..vitaj medzi nami julovkami..
    no ja pomaly finisujem..ale som v zahranici,tak surim vsetko,co sa da..
    kolko ludi chcete?

• pia....wwwwwwwwwooooooooowwwwwww........o vidíííšššš, už je to za tebou zvladnute perfektne...no ako vravím som na vás hrdá...dufam, ze aj lorinko bude o tyzden taka stastnáááá ako ty...blahoželám 😵 😵 😃

usmejsa...neboj vsetko zvladnes...si aspon uzijes ten predsvadobny zhon a stres...ja som do nedavna nic nemala a v pohode som to zvladla..aj ked...to ako to vypali uvidime az ked sa to bude realizovat na ostro 😃 😃

lea...caves 🙂

• ahoj caly 😉 aky bol den?

• no den bol ulietanyyyy...ale uz je po..

som zaspala pri telke a teraz sme precitli s milym no a sup do postielky 😃 som akasi unavena ci co...uz o osmej drichmem...

tak zatial sa maj a dobru nocku 🙂

• no ja cumim telku..a idem spravit skatulky pre hosti..mam ich spravit totiz celkom dost 😬

• caute kocice, ako sa mavate? co nove? uz mam konecne cas, tak super 😉 uz sa mozme naplno venovat pripravam na svadbu 😬

• Sponzor fóra
  • ahojte..tak uz som doma..sme sa tam dnes sli unudit..este aj jedna kolegyna neprisla do prace..

• avojte kocky, kde ste vsetky? travite asi pekny dnik niekde vonku, ja som dnes od rana u draheho upratovala ,lebo zajtra pridu jeho rodicia z dovolenky a bol sam doma, tak akokeby tu bomba vybuchla 🤔 a pred chvilkou som vstala, super som si pohajala, som si konecne bezstarostne pospala 😉 este drahy, aby v utorok zmakol statnice a mozme si uziiivat prazdniny 😃

• ahojte..

pia..ja som tiez vasinu dna prespala..stale ma akosi priedusky bolia 😒 tak som bola rada,ze niekto iny poupratoval byt..dalsi vikend budem ja upratovat..to budeme mat prazdminy,tak hadam budem v poho..
    co planujes?

• lea...tak sa pekne liec, aby ti uz bolo fajn 😉 ja dnes som dnes doma u draheho, on sa uci, a ja som si cvicila na fitlopte a mam na plane pozriet film Diabol nosi Pradu, videla si to? sa mi to paci 😉 Ty co planujes? 😎

• no som v posteli..takze dbam na vyzdravenie..a dnes budem len oddychovat a nic nerobit..
    a ide ten film v telke? este som ho nevidela..

• pekne oddychuj 🙂 nie mam to na dvd, ale je to doslova ukazka najlepsich modelov svetovych navrharov na hereckach 😉 mam rada take premeny zo sivej mysky na kocky 😃

• a ako sa to vola v anglictine?
    ked mas rada cosi take,tak kukni: http://www.anvari.org/cols/Stars_without_Make_Up/

• vola sa to Devil Wears Prada 😉 jeeej, dik 😃 sranda ako z nich dokazu urobit take kocice 😃

• no skusim pozriet..ci najdem cosi..
    skoda,ze tam nie je viac hviezd 😃

• kazdopadne , ked to najdes, tak pozri 🙂 hej, skoda, ale su fakt podarene...
    inak, si sikovnica, pekne saty si usila 😎

• no este ich musim dorobit..zips je sice nasity..ale treba mi ich zuzit v podpazuzi..a aj trocha v pase a budu hotove 😬
    potom mozno pridam fotku siat na mne..ale to este pouvazujem 😛

co ty? uz si pokrocila v pripravach? kedze uz mas po statniciach..alebo cakas na mileho?

• lea...potom musis kazdopadne ukazat satocky, ked nie tak uvidime na fotkach zo svadby 😃
    ...minuly tyzden som vramci psychohygienickych 😃 pauzach lepila etikety na vina, uz som vsetko polepila, takze uz nemam ani do coho pichnut 🤔 ale este musim pomoct mamci s vyzdobou do kostola, budeme samy robit stuhy s ruzickami na lavice 😎

• neboj..uvidis..vo svadobnom albume urcite 😉
    no ja tiez idem sama robit vyzdobu do kostola..mam kupenu taftovu bielu siroku stuhu,modre ruze a ostali mi este nejake stuhy..ako modra asi 3-4cm siroka..tak rozmyslam,co z toho vznikne..
    chcela by som nejako netradicne spravit tu vyzdobu..
    ma napadlo teraz,ked spominas etikety..mate kupovane vino,co vlastne tiez by som chcela tie etikety a neviem,ci povodne dat dole alebo na ne to nalepit..

• uz sa tesim potom na fotky 🙂 no ja planujem klasiku- organza a do toho biele ruzicky som kupila, potom to necham u nas v kostole, pre buduce nevesty 😉 no etikety som skusala robit -vselijak, ale najlepsie je dat povodnu etiketu dole, lebo sa potom netvoria take bubliny, a vyzera to krajsie, 🙂

• nepridas foto?
    ja tiez rozmyslam,ze by som podarovla kostolu vyzdobu..len bude modra..takze neviem,neviem..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    JMPHOTO
    Celé Slovensko
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov