kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
no utekaj teda..hadam ta to rychlo prejde..ja som uz v posteli..sa necitim vobec dobre..sa ochladilo a hned sa aj mne pohorsilo :-|
ak bude lepsie,kludne sa ozvi ;-)
lea....v pohodke, tak vyzdoba bude biela nie modra :-D
ja som hore uz od siestej, nemohla som hajat :-S idem pripravit ranajky a potom pojdeme do kostolka na osmu, tak zatiim :-)
lea...ake pohostenie? ked dojdu hostia este pred svadbou? ;-) my sme rozmyslali, ze sa urobi vonku pod altankom gulas, lebo dojdu hostia zo ziliny, tak aby neboli hladni :-N
jasne, takze ty to tak pekne riadis z UK :-D ja som akurat vstala, a pojdem asi nieco pozriet, asi sa unudim k smrti, drahy sa uci, a ja mam az taky zvlastny pocit, ze sa nemusim ucit :-D :-N
no ja pozeram aj policajnu akademiu 3 a rozmyslam,co vsetko treba na to pohostenie..plus,co vsetko treba dokupit..
som odfotila tu maslicku na auta..tak to pridam..
inac..ta flasticka na ten redovy je fakt super ;-)
juuuj, strudlu lubim :-N no tortu som chcela poschodovu, co mam v albume, a mamca vybavila nejaku pani, ze by ju vedela urobit, tak asi bude najskor tato, ked nie, tak dam nieco jednoduchsie, nejak ma to uz netankuje :-D
vy co ako?
tu tortu,co mas ako prvu,tak tu mame zajednanu a potom take male torticky stvorcove ale nie okruhle,co mam v albume..tie budu na redovy..pekne ich zabalime do celofanu a budeme davat :-)
strudlu by som brala od svokry..ta ju robi skvelu..ale teraz mam aspon z tesca..
ahaa, ta je peknucka :-) tak my budeme davat chlapom na redovy tie flasky a zenam som dala robit perniky, tak uvidiime 8-) no ked sme boli v anglicku, tak sme frcali pravidelne na strudli z lidlu :-D
no to je super..a co ked nejaka tetka povie,ze chce palenku? :-D
mam kusok od prace novy lidl..tak tam urcite nejaku tu strudlu kupim..hlavne,ak by bola tvarohova..
lea...no vidis, a nakoniec ti rusi vyhrali :-D ma napadlo, ty nosis okuliare ze? budes si davat sosovky, lebo rozmyslam, ale len take nejake jednorazovky, lebo naposledy, ked som chcela dat dole sosovky, tak to bolo revuuuuu :-D =-)