Svadba júl 2008

3. mar 201166430
  • no daj si do nich pekne silonky a sup sa prechadzat 😉

• lea...budem končiť....včera som toho naspala minimum....lebo sme boli do 23.30 v kine na sex v meste....takže ma ták štípu oči jak najaté 😦

ozaj...teraz sú v londone zlavy, čo? 😃 ...to by som tam chodila, jak s nasolenou riťou 😃 ...aj tu sú letné zlavy....ale to sa nedá porovnať s europskymi velkomestami 😃

• no nechystam sa na ziadne nakupy..az po svadbe..teraz musim co najviac odlozit..takze musim byt dobra..
    pekny vecer teda..

• Sponzor fóra
  • lori...máš ked roztahovat...obuj si mokre ponozky tenke bavlnene a chodievaj v tych to zaručene roztiahne topanky....ja som v tychto mojich sandalkach tak chodila po byte a paráda...roztiahli sa...

• cakte kocky.-) dlho som absentovala, ale uz budem tu povinne🙂 dnes som mala promocie, akurat sme dosli domkov..

lori..aj ja som bola na sex v meste, bola som nadsena 😃

• ahojte baby..no ja uz zacinam nestihat..a to som stale este v zahranici..
    dnes mi napisali z restiky,tak s vyzdobou zacnu uz doobedu,co je celkom dobre..a uz som objednana na predsvadobny uces..potrebujem dat dorobit melir..nech som kocka..len budem musiet kupit sampon na svetle vlasy,aby mi melir vydrzal dlhsie..

• bré ránko nevestičky....

ja som na totalku celú noc som nespala. 😞 ...strašne ma včera začalo z ničho nič bolieť pod pazuchami. 😢 ...ale tak strašne, že ani nemožem poriadne vystrieť ruky ...bola mi zima.... 😦 ...nemviem, čo mi je..... ....tak idem teraz k lekárovi.....zas sa tu neukážem....mám z toho depku...teraz pred dokončením dip. a pred svadbou 😢

tak sa tu majte

• ahojte,
    och lori.....na teba sa nejako lepi smola 😐
    Dufam, ze ti doktorka pomoze 😵

• ahojte baby..ja som vcera zaspala pri pc..som total rozbita posledne dni..
    lori..dufam,to nie je nic vazne..davaj na seba velky pozor..

• caute baby 🙂

lorinko...ako si dopadla u lekara?? verim, ze v poho

lea... vy sa kedy vraciate naspat po svadbe do UK?

• ahoj kati..no to este netusim..musim vodicak spravit a az tak mozeme ist..

• a vodicak robis tu, ci na SVK?

• na svk..je to tam lacnejsie a lahsie..

• no len tu zas na druhej strane...ale ked si nejazdila pred tym, nebudes mat taky problem 🙂 ja som prve 2 tyzdne problem mala. lebo po 5 rokoch jadenia na pravej strane, som sa musela preorientovat na lavu stranu...ale hovorim trvalo to asi 2 tyzdne, teraz mi to ani nepride...a ked som zas na SVK tak tam sa dam automaticky na spravnu stranu e nemam tendenciu ist do protismeru, nastastie 😵

• no ja ho chcem vyuzivat na svk..tu to nepotrebujem..aspon si myslim 😃

• Sponzor fóra
  • ja som si robila vodicak ked som mala 19 rokov a na autoskolu mam pekne spomienky 😵 bolo to uz tak davno...ja jazdim denno-denne, ale zo zaciatku to bolo take odveci, nevedela som poriadne parkovat, take neiste to bolo, ale to je logicke, ked mas v ruke vodicak 2 mesiace...po rokoch jazdenia uz to mam taku automatiku 😬

• a nezabuden otazku z udrzby, co mi dal policaj: druhy brz a na akom principe pracuju...brzdy su kotucove, bubnove a rucna brzda, stale si to pamatam 😬

• no teda..si sikovna 🙂
    to vsetci rokmi ziskaju prax..ak jazdia ovsem..ale ja si chcem robit preto,aby som ho potom aj vyuzivala..nie len tak..

• jasne, ved naco robit vodicak, ked sa nebude jazdit, to by bolo zbytocne

• ale musim priznat, ze na skusky som sa poctivo ucila a prisla som vzorne pripravena 🙂 lebo mi na tom zalezalo, chcela som jazdit

• inak dnes co sa ni stalo v robote...rano si ma zavolal sef do svojej kancelarie, reku, ze o co ide, kedze mame velmi dobre vztahy a dal Ti mi do ruky obalku s librami, ze na svadobny dar 😬 velmi mile to od neho bolo 😵

• no ja som sa uz naucila dopravne znacky..vyhlasku som si precitala..ale este chcem znova precitat..a aj zakony som si uz presla..krizovatky ovladam na 98%..a zostal mi uz len motor 🤔
    tak to potesi..u nas v praci sa robia zbierky na nasom oddeleni..takze aj mne sa cosi ujde..uz aj pozeram,ze na co by som to pouzila 🙂

• a napada Ta nieco?? aku mas vlastne pracovnu dobu?

• samozrejme..nieco do kuchyne 🙂 a potom este uvidime..na com sa dohodneme..
    robim od deviatej do stvrtej..takze pohoda..vstavam o pol osmej 🙂

• ja vstavam o 7.15 hod., v robote zacinam o 8.30 hod., cesta mi trva 10 min autom, mam to kusok, 2,5 mile, ale hodinu mi trva, kym sa vytrepem z domu 😕

• no aj ja si necham uz hodinu..kedze zvacsa rano varim aj obed do prace 😃 a kazdy den poctivo nanasam make-up..nech sa vytrenujem 😃

• a cesta mi trva do pol hodiny peso 🙂

• aj ja sa malujem kazde rano 😬

• ale ja som inak notoricky meskac, vzdy a vsade chodim neskoro 😶 hruza

• no ja som zvacsa skor,pripadne nacas..pokial vsak neriesim nieco dolezite a tak nestiham..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov