Svadba júl 2008

3. mar 201166430
  • no my byvame spolu,ked som na svk..ale to nie je ozajstne byvanie..aj ked sa teraz snazim prat a aj zehlit nase veci..a tiez obcas cosi spravim na obed alebo veceru..ranajky si robime na 99% sami..no ale stale to nie je ono..
    v uk uz budeme uplne nezavisli..a az tam uvidime,ako to pojde v spolocnej domacnosti..

• ved uvidite.....dufam, ze to bude ok.

• a ako zvladate domace prace?

• Sponzor fóra
  • no ked sme byvali sami, tak ranajky robil mily, obed sme mali v praci a veceru som varila ja ale pomahal mi. Zehlili sme obidvaja, kedze moj zlaty ma kazdy den inu koselu k obleku, a prat dal raz jeden raz druhy.

• my sa na ranajkach striedame..ale obcas si poviem,ze ich nechavam na nom..len tym,ze mam tie problemy,tak musim davat pozor a nie vzdy dopredu viem,co som schopna zjest..
    ale pomaha mi pri vareni..a hadam ho raz naucim aj varit 😃 si fandim 😎
    je to super,ked sa o domacnost starate obaja..hned ste si blizsi 😵

• ved prave, je to ovela lepsi pocit ked hoci aj prach utirate spolu. 🙂

• mne tu mily akurat prebera vlastne veci..a take srandicky robi..no rehoceme sa jedna radost 😃 😃 😃
    a hrozne sa mi nepaci,ked niektori hovoria,ze upratovanie je babska zalezitost..a ze baba nic nerobi,ked upratuje 😠

• no nech si to vyskusaju a potom nech hovoria. takych nemam ani ja rada.
    Alebo ked chlap sedi a neumyje riad, lebo je to zenska praca. 😠

• no hej..a ked im manzelka odide na 5dni,tak az potom zistia,ze domace prace nie je med lizat 😴

• taky chlapi by sa ani nemali zenit 🙂

• ale oni sa prave kvoli tomu ozenia 😬 aby im mal kto doma makat 😠

• no ved prave..... 😐
    idem sa ja venovat manzelovi. Pekny vecer vam prajem.

• pekny vecer..ja idem tomu mojmu pomoct..s oblecenim 🙂

• awojte vydaté paničky 😃

ja budem mať tieto dva týždne fofor...lebo ma čakajú státnice..nič neviem a mám na tých 180 otázok...či kolko ich je spolu len dva týždne.... 😒 😦 😶

doteraz ma zamestnávala iba svadba...na dovče sa moc učiť nedalo 😐 ....a teraz mám stále rozrobené s fotkami...stále si ich prezerám a nemá to konca kraja 😶

• no...a ešte som sa zabudla posťažovať, že sme obaja chorí....dnes sme boli na pohotovosti.....mne včera na krku vyrástla obor uzlina....plus mám dalších 5 uzlín....na krku..už si pripadám jak prasa bradavičnaté 😬 😶 😠 😞
    takže berieme antibiotiká....ách jo...

dufam, že sa dáme doporiadku...zmáknem tie státnoce...a potom mi bude hej 😵

• Sponzor fóra
  • no vidis to lori.....aspon ze tu dovolenku ste prezili v zdravi. To sa stale nieco pritrafi. Tak sa liecte obaja. 😉

• ahojte baby..tak ja to mam uspesne za sebou 😵

lori..no najhorsie je byt chory pred dolezitym ucenim..tiez som tak skoncila pred jednou statnicou a nebola to ziadna slava..ale ty to urcite nejako zvladnes 😉

• awoj lea...a eo máš za sebou?

ja som prišla na chvíli kuk sem....mám takú obor uzlinu vyhodenú pod sánkou...jak svet a boli to hrozne 😞 😞 😠 ....od včera beriem antibiotika a bolí ma z nich zaludok....a do toho sa musím učiť.... 😒 ..ked sa pes vyse 😶 e, tak na jednu hromadu....

• lori..vodicak 🙂
    kup si urcite b-komplex..lebo si nicis bakterie,ktore mas v tele a ktore potrebujes..kludne aj biokulturu k tomu..pomoze ti..

• tak graulujeeeem..si šikulka 😵

vidíš, ten mám aj doma...idem si dať....au...ale mna normálne začala bolieť z tej uzliny celá sánka 😠

• dakujem 🙂
    a pozri si,ci mozes s tymi atb jogurty..aby si jedla aj cosi take..mam uz skusenosti,kedze casto beriem atb 🤔

• ja jogurty nemožem ani citiť... 😛 ...mi to nechutí..ale už som užila b-komplex 😉 ....som zvedavá, či mi zajtra bude lepšie...pretože dnes sa cítim horšie ako včera 😞

• a co tak jogurtove napoje?

• nič, kde je jogurtová kultura nedostanem do zaludka 😶

• tak aspon vo forme tabletiek..ked nemas kultury v tabletkach,tak ten b-komplex uzivaj 2krat denne..pri atb to mozes..

• kujém lea....ty si hotová doktorka 😃

dokedy budete na SR? 🤔

• no casto uzivam prave atb..takze uz som znala..a viem,co vsetko musim jest vtedy..
    dalsi tyzden odlietame..sa uz velmi tesim..

• lori..inac..peknucke fotky mate..si riadna kocka 😵

• lea...dakujéém 😵 ....trvá to, kým to všetko zmenšujem....už sa teším, ked tam napechujem 50 fotiek....potom chcem rozposlať link všetkým kamarátom a svadobčanom 😵

takže idete už spolu? mužík si tam bude hladať prácu? 🤔

• to ano..ale zas to stoji za to..nech aj druhi vidia..ja sa uz tesim na tie nase foto..a este nas zrejme jedno svadobne fotenie caka 😵
    ano..konecne uz budeme stale spolu..sa velmi obaja tesime 😵

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov