Svadba júl 2008
- Sponzor fóra
no my budeme mat 80..no uz teraz mam problemy so salou,ci bude dost velka..takze sa moze stat,ze bude len okolo 70
coskoro idem na svk,tak sa dohodneme,co s tym spravime
mandy..fakt..na vychode sa robia dost velke svadby a to zvecsa okolo 150hosti..ja som tiez povodne chcela okolo 120..no s ubytovanim bol problem a hlavne najst cosi,co by sa nam pacilo..9. feb 2008- Sponzor fóra
no u nas zas ja zarabam lepsie ako mily..ale to bude asi tym,ze som prec
no je to uplne jedno,lebo ja som dost feministicka..a drzim sa toho,ze ked chlap moze mat nieco,tak moze mat cosi aj baba..a je jedno,kto z nas dvoch to plati..je to pre nas,takze je to nase spolocne..
jemu som nechala kreditku,ze nech sa paci,ked cosi pekne na seba najdes,tak si to kup,ja budem mat menej starosti..a ked pridem,zas tam cosi dam a tak to ide
aj ked niekam ideme,tak plati ten,kto skor vytiahne peniaze alebo ked jeden razne povie,ze to plati on,tak plati
mandy,ak mas brigadky,tak urcite ano..ja som na vyske mala taky dobry prijem..9. feb 2008ahojte nevesticky...normalne kukam, ako ste sa dnes rozpisali..ani nestiham citat..ako sa mate? cvicite, no noveho..ja sa uz chystam tiez cvicit, lea mi napisala ako na to, tak to idem skusit a uvidim kolko zhodim
lea - prepac, ze som vtedy uz nepisala, prisla mi navsteva, tak som sa uz musela jej venovat..sorrycek9. feb 2008
v Bardejove