Svadba júl 2008

Zobraz úvodný príspevok
kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
Odpovedať
Profilova fotka
janja...si bola v salóne El?
Odpovedať
nie, ja som pochodila salony v KE
Odpovedať
Profilova fotka
ahá, lebo aj ja som si skúšala tie šaty, čo máš vybraté, ale v BA.. ;-)
Odpovedať
chcem sa spytat baby, kto vas bude viest k otaru?
Odpovedať
Profilova fotka
nó ja otca nemám, tak určite dedko..ak bude vládať.. :-) a teba?
Odpovedať
Profilova fotka
nó a nie k oltáru, pretože mi budeme mať svadbu v Zichyho paláci...
Odpovedať
Profilova fotka
no a teraz ma napadlo, že tam asi nevestu nikto nevedie, len tam prídu ženích s nevestou spolu...tuším.. :-S
Odpovedať
u nas je zvyk, ze by to mal byt druzba. Ale ja by som chcela aby to bol otec. A tak to aj bude :-D
Odpovedať
Profilova fotka
urob ako to cítiš, nedaj na zvyky, však tie niekto tiež iba vymyslel a začalo sa to používať...ja tieto zvyky moc nemusím..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky, ste toho popismenkovali, idem docitavat ;-)
Odpovedať
ahoj mandy
Odpovedať
Profilova fotka
awoj mandy, ako?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
lorinko, cawky, dobre, vcera sme termin oznamili priatelovym rodicom a velmi sa tesia, jeho ocino je az moc aktivny, keby bol aj moc ocko aspon z polovice taky aktivny ako on :-D , no moj to este stale predychava :-N
Odpovedať
Profilova fotka
prečo to predychava? niečo sa mu nezdá?
Odpovedať
necakal to? ani nasi nemysleli, ze to bude tak skoro, ale co uz ked sme to tak chceli x-)
Odpovedať
Profilova fotka
janja...vy ste spolu nejak krátko, alebo prečo? my sme spolu už 6 rok, teda presne v den svadby budeme mať 6 výročie vzťahu ;-)
Odpovedať
my sa pozname nieco vyse roka a pol roka spolu byvame. Nasi ho spoznali a teraz ho maju strasne radi. Ja to uz teraz neberiem podla toho, kto s kym je kolko. Lebo aj ja som mala 5 rocny vztah a skoncilo sa to. A som rada, lebo by som nemala to co mam teraz. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme spolu tiez 5 a pol roka, ale ocino to proste asi este necakal, no, ale my uz chceme byt spolu x-)
Odpovedať
Profilova fotka
jasnačka, že to nezávisí od dľžky vzťahu..hlavne aby ste sa lúbili a chceli byť stále spolu... to ja som s tým mojim až moc...žijeme spolu skoro od začiatku vzťahu...
Odpovedať
no tak to ho poznas ako svoje ponožky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
presne, až mi to niekedy vadí...poznáme už všetky svoje nedostatky...ale zvykli sme si..
Odpovedať
Profilova fotka
janja, neviem ci to patrilo mne alebo lorinkovi, ale hej poznam :-D
Odpovedať
ja svojho tiez poznam, pretoze sme rovnaky, ved sme rovnake znamenie a aj skoro v tej isty den sme sa narodili, ibaze on o 4 roky skor. :-)
Odpovedať
ahojte..tak som tu zas..som si musela pospat..zdravotne problemy prinutili :-| no lorinko,ty si uz riadne dlho s tym svojim :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jéj baby za chvílu idem na disku :-D
Odpovedať
veru, uz sa ti to kráti, tak si to poriadne uzi a vytancuj sa :-D
Odpovedať
ja si asi konecne pustim nejaky film..podonasala som si tolko..a este som to ani nepozrela..
Odpovedať
Profilova fotka
lorinko, my sme boli vcera, mne tu uz oci klipkaju, som riadne nevyspata :-D
Odpovedať
ja sa zasa hodim do vane a budem tam riadne dlho
Odpovedať
Profilova fotka
dnes som posilovala aj nohy a veru ma bolia :-S som zvedavá, ako to zvládnem na parkete... janja..a vy budete mať kde svadbu?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?