Svadba júl 2008
- Sponzor fóra
caute baby, nejake je to tu mrtve posledne dni.
ale dnes asi vsetky oslavujete valentina, ze?!
Nam valentin totalne rozbil dietu, sme sa vcera strasne prezrali cokoladkami a dnes sme ich dotlacili, tak sa asi ani nepohneme
esteze do leta ziaden dalsi valentin uz nie je. Ale ako sa poznam dovod na objedanie sa najde
ja sa uz neviem dockat. Uz iba tyzden a pojdeme domov. Mala by som zacat dohadovat stretnutia a popozerat na nete obrazky, urobot porovnania z toho, co zatial mame, nech sme na slovensku potom pripraveni rozhodnut sa. Ak mate niekto info o boteli marina, sky congress, alebo cityhoteli bratislava, tak sem s nimi!
Lorinko, tulipany sa pacili aj mne, ale nebude sezona a tiez mi vraveli, ze maju strasne hrube stonky a tak aj mala kyticka ma hrubu "rucku". Podla mna by sa k tovjim satam hodili ruzicky. Mne sa strasne pacia take male cajove a s freziami. Do takej som v poslednej dobe zamilovana, mam v albumealebo biele gerbery. Vyzeraju ako margaretky a tym su jednoduche a urcite vydrzia vsetko. Ja gerbery ako take velmi nemam rada, ale viem si predstavit nadhernu jedoduchu svadobnu kyticku...
http://farm2.static.flickr.com/1116/530895629_ce71dfb4fc.jpg
no a aj u nas je era masirovania. Drahy ma nejaky zaseknuty chrbat, tak povinne musim masirovat a vacsinou nestaci, ak ma to po dvoch sekundach prestane bavit...
aaaa ficim, ideme tancovat - pripravovat sa na svadbuprvu hodinu sme zmeskali, tak dufam, ze nas este vezmu....
drzte palce
14. feb 2008- Sponzor fóra
Ahojte babenky..prajem Vam krasneho Valentinka
Leatea-tebe prajem stastnu cestu, pozdravuj SR a nech sa ti podari co najviac veciciek vybavit...
idem vecerat, moj drahy mi robi Valentinsku veceru, tak som zvedava co to budeuz sa teskam, dobre to vonia..ale mam zakazane ist do kuchyne, takze cakam cakam...papapa
14. feb 2008co by som dala za nasu slovensku pizzu..dobru chut inak
mne tu ich moc nesmakuju, skoro nic mi tu nesmakuje, ale da sa to vydrzat...
moj drahy velmi rad vari, da sa povedat, ze skoro vzdy..no nie je kuchar, len ho to bavi a to som rada, aspon mam navarene..ale hanbim sa, ze ja zena a dik chlop mi vari, hruza14. feb 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
no v piatok dufam,stihnem doktorku..a potm ideme vyskusat obrucky
a mali by sme mat este jedno stretnutie..a potom mozno niekam
a ja jem len bielu cokoladu
ale na obrucky som velmi zvedava
to je mile..take cosi vzdy potesi
so satami este neviem..ak pride sestra na zapad,tak urcite pojdeme odskusat..ak nie,tak nepojdem zrejme..