Svadba júl 2008

3. mar 201166430
  • no v piatok dufam,stihnem doktorku..a potm ideme vyskusat obrucky 🙂 a mali by sme mat este jedno stretnutie..a potom mozno niekam 😃
    ale na obrucky som velmi zvedava 🤔
    to je mile..take cosi vzdy potesi 🙂 a ja jem len bielu cokoladu 😃
    so satami este neviem..ak pride sestra na zapad,tak urcite pojdeme odskusat..ak nie,tak nepojdem zrejme..

• idem si dať sprchu a večer sem ešte zavítam...zatiaľ... 🙂

• jasne..ja mozno tiez skocim..hlavne dat oprat dalsie veci 😬

• Sponzor fóra
  • už som tu 🙂

• super

• 😃 😃 ty ale tak ma bolia nohy, že až...som chcela nech mi ich ten môj pomasíruje, ala bavilo ho to 2 sekundy 😒 😛
    zišiel by sa profesionalny masér 😃

• no ja musim napisat tomu mojmu,ze v piatok ocakavam masaz 😎 on je maser 😛

• to vážne? on je masér? tak to ti závidím... 😃 to máš geniálne...
    celú večnosť to odosiela...

• no hurááá, odoslalo sa to...

• no ma masersky kurz 😃
    ani mne to neslo odoslat..teraz je to uz lepsie..

• niečo s tým je...trvá mu to a trvá a trvá...tak asi pôjdem, nemám na to nervy... 😠
    brú nocku!!! 😉 🙂

• pekne sny teda..mne prisiel mily,tak ideme popisat 😉

• pekný večer všetkým.. 🙂

dnes som bola zas omrknúť kvetinárstvo...a povedali mi, že ak chcem tulipány, tak mám zabudnúť, lebo že v teple rýchlo kapú...som z toho 😦 lebo ja si predstavujem takú jednoduchú kyticu...pretože k mojim šatám, sa ani iná nehodí...

• caute baby, nejake je to tu mrtve posledne dni. 😞 ale dnes asi vsetky oslavujete valentina, ze?! 😵 Nam valentin totalne rozbil dietu, sme sa vcera strasne prezrali cokoladkami a dnes sme ich dotlacili, tak sa asi ani nepohneme 😞 esteze do leta ziaden dalsi valentin uz nie je. Ale ako sa poznam dovod na objedanie sa najde 😃

ja sa uz neviem dockat. Uz iba tyzden a pojdeme domov. Mala by som zacat dohadovat stretnutia a popozerat na nete obrazky, urobot porovnania z toho, co zatial mame, nech sme na slovensku potom pripraveni rozhodnut sa. Ak mate niekto info o boteli marina, sky congress, alebo cityhoteli bratislava, tak sem s nimi! 😉

Lorinko, tulipany sa pacili aj mne, ale nebude sezona a tiez mi vraveli, ze maju strasne hrube stonky a tak aj mala kyticka ma hrubu "rucku". Podla mna by sa k tovjim satam hodili ruzicky. Mne sa strasne pacia take male cajove a s freziami. Do takej som v poslednej dobe zamilovana, mam v albume 🙂 alebo biele gerbery. Vyzeraju ako margaretky a tym su jednoduche a urcite vydrzia vsetko. Ja gerbery ako take velmi nemam rada, ale viem si predstavit nadhernu jedoduchu svadobnu kyticku...
    http://farm2.static.flickr.com/1116/530895629_ce71dfb4fc.jpg

no a aj u nas je era masirovania. Drahy ma nejaky zaseknuty chrbat, tak povinne musim masirovat a vacsinou nestaci, ak ma to po dvoch sekundach prestane bavit... 😉

aaaa ficim, ideme tancovat - pripravovat sa na svadbu 🙂 prvu hodinu sme zmeskali, tak dufam, ze nas este vezmu.... 😞 drzte palce 🙂

• ahojte baby...v prvom rade pekného Valentína prajem...dnes som si zamakala 😉 spom sa vytešila v kvetinárstve juuuj sama cervena a same srdiecka 😃 dievcata stastna som...

ináč nic nove a tesím sa na ten veltrh co je cez vikend v BB...tak zatial a potom vam zreferujem moje pocity 🙂
    papaa

• Sponzor fóra
  • lorinko a v akom kvetinarstve planujes?

• ahojte..som tu na chvilu..lebo by som si mala ist coskoro este cosi pospat..o druhej rano..uk casu..uz musim ist na bus..a o pol desiatej rano som v blave..uz svk casu 🙂

lorinko..a co ine kvety?pozerala si

caly..no dnes mali asi vsetky kvetinarstva dobre trzby 😃
    ktory den ides na veltrh?

• lea...idem v sobotu..pjdem hned od rana aby som to obehala a vsetko si popozerala 🙂 kedy ides ty??

veru mali a tych stastnych chlapov 😃 ako kupovali svojim polovickam...to bol pohlad...velmi nas to tesilo..

• no my ideme az v nedelu.cas presne neviem,ale chcela by som vidiet aj prehliadku.neprides aj v nedelu? 😃
    som zveda,co dostanem 😃

• Ahojte babenky..prajem Vam krasneho Valentinka 🙂

Leatea-tebe prajem stastnu cestu, pozdravuj SR a nech sa ti podari co najviac veciciek vybavit...
    idem vecerat, moj drahy mi robi Valentinsku veceru, tak som zvedava co to bude 🙂 uz sa teskam, dobre to vonia..ale mam zakazane ist do kuchyne, takze cakam cakam...papapa

• ahoj slav..no to ti zavidim..ja musim toho svojho najprv naucit varit..pritom to nie je vobec zlozite..staci otvorit kucharsku knihu 😃
    my by sme mali ist zajtra na pizzu..tak som zvedava,ako to dopadne..

• co by som dala za nasu slovensku pizzu..dobru chut inak 🙂
    mne tu ich moc nesmakuju, skoro nic mi tu nesmakuje, ale da sa to vydrzat...
    moj drahy velmi rad vari, da sa povedat, ze skoro vzdy..no nie je kuchar, len ho to bavi a to som rada, aspon mam navarene..ale hanbim sa, ze ja zena a dik chlop mi vari, hruza 😢

• no a..ty robis zas ine veci 😉 takze nemas ziadny dovod sa hanbit.. 🙂
    moj by sa to rad naucil..tak ho budem ucit,ked budem doma 😃
    potom poviem,ci chutila 😛 😃

• awójte dievčence, ako ste sa rozpísali...musela som na chviľku vypnúť pc, bo sme si s chlopom logli za deci medoviny...ale už som to nevydržala a bežala sem...

• no pekne 😃 😃 😃

• jadna...ja som sa zas napráskala u mamky litrami polievky...zas som mala brucho ako v 7 mesiaci 😃 potom som mala výčitky, tak som si dala 200 brušákov...

lea...ak už ideš spať...tak dobrú noc..a nastav budíka..nie že ti to ujde...

• a Slavulik...večera sa určite podarila, čo? to môj by mi vedel akurát nasypať vločky s otrubami 😒 😬

a Caly..potom zreferuj, čo bolo na veltrhu..som zvedavá.. 😃

• 😃 pché, napísala som že JADNA...namiesto Jedna... 😬

• no uz mam dva 😃

ja pojdem v nedelu apoviem,co bolo v ten den 😃 mozeme porovnat 😃

• ja že už si išla do hajan... 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov