Svadba júl 2008
- Sponzor fóra
ahojcek babenky...tak ako dopadol valentin
lorinko - mne moj drahy uvaril super veceru, kuracie prsicka v medovej marinade-neako takto, ale boli superkove..mnam...a nebojaj, zaklad, ze aj vlocky vie tvoj bud mangelik nasypat, po svadbe sa to zlepsi uvidis..ako svadobny dar pytaj kucharsku knihu
lea- tak ako na vychode..pizza bola superkova, alebo ste nebolipozdravujem vychod ak tam pojdes papapa cmuk
16. feb 2008ahojcek lorinko...dnes mam konecne volno, tak som bola nakupovat. Myslela som, ze nieco v tom UK aj najdem na svadbicku ale nic..bola som kukik neaky ten salon tu v nasom meste ale paneboze, vobec sa mi nepaci ich vyber, taky ako ukrajina - nic v zlom..a ty si co porabkala..chystas sa zajtra do BB na veltrh alebo ste uz boli dnes..
16. feb 2008my sme boli na veltrhu pred dvoma týždnami v BA..
a kdeže bývaš v UK?
my sme sa celý den len premotávali..boli sme kuknúť v Ikeaa teraz som na chvíľku prišla sem pokukať a drahého som nechala kukať samého film, čo sme si boli požičať...
ale už sa nejako ošíva...asi chce aby som to šla dopozerať...je to a nejykých pigmejoch16. feb 2008lorinko - my byvame v Gillinghame - Medway - Kent..to som ti napisala oblast ci ako sa to povie..takze skoro romantikus vecer chces povedat hej..a co bolo v BA..bol tam pekny vyber veciciek.no skoda, ze nie som na slovensku, hned by som tam zakvitla...
16. feb 2008- Sponzor fóra
no este sme neboli zistovat..hadam sa este dostaneme cez tyzden..lebo milemu menili sluzby
vlastne mu dali jednu navyse
no a vraj sa musim pekne obliekat..ze po svadbe bude zo mna pani a nie nejaka studentkatpo mi dnes buduci svokor povedal
no urcite sa nevzdam svojho oblubeneho stylu
v utorok budem behat po meste,tak uvidime,co vyvediem16. feb 2008no nastastie v uk ho nemam
a do prace rifle aj tak nemozeme..ale neboj..budem po svk behat v ryfloch priapadne kapsace s bluzkou..ved je tam cosi take lepsie
ta bluzka
ti budem potom rozpravat zazitky
idem sa pozriet milacikovi na chemiu..pekne sny..zajtra vecer tu budem..mozno este dnes na chvilku skocim..no netusim teraz..lebo si ideme otvorit sampanske a mame tak aj nejaky ten zakusok16. feb 2008tak to fakt netuším...ai preto, že budeme mať svadbu v jeden mesiac
ale aj IP sme si spolu písali...dúfam, že to vieš?
jéj, ty už máš zajednanú kozmetičku? ja ju budem riešiť až tak za 2 mesiace...teraz sa budem musieť zamerať na chlopa, lebo on chudák ešte nič nemá....ale čakáme do marca, pretože v Alainovi Delonovi majú prísť nové obleky....17. feb 2008to viem ze sme si IP pismenkovali , neboj sa
no ja mam kozmeticku, ktora ma malovala a upravovala na viacero akcii a je supeeer a byva len o vchod vedla takze nemusim ani k nej do salonu, nahlasila som sa jej radsej takto skoro, ved tymn ic nepokazim, ani moj chlap este nic nema,ale tak to bude riesit neskor, ked som mu povedala ze ja uz mam zajednane saty, tak ze naco tak skoro, ale to asi vsetci chlapi, na vsetko maju cas17. feb 2008ten môj tiež nechápe pječo si kočky pol roka dopredu objednávajú šaty...
ale ked sme objednávali fotografa, tak zistil, zač je toho loket..
kým sme našli jedného volného museli sme 10tich obvolať
to je fajn, ked máš skúsenosti s kozmetičkou, aspon vieš, že ťa ničím nepríjemným neprekvapí...
my čo sem si objednali fotografa, tak jeho žena je vizážistka...a tak rozmýšlam, že si ju zajedám...prišla by až ku mne domov...líčenie u nej stojí 1000 a teba vyjde za koľko?17. feb 2008
jeej, to je super, ze tu mame kvetinarku! to sa tesim. Takze nie su tulipany uplna blbost v juli? Mozno sa k nim teda vratiam aj ja
ved uvidime... a sa teda ospravedlnujem za nepresne info...
niekedy mam pocit, ze by sem medzi nas mohli poslat aj par profesionalov ako kvetinarov, fotografov, vizazistov... davali by nam rady, ked si nevieme poradit same

hej, nova foto... nejak sa v praci osivam, sa mi nic nechce robit, tak vymyslam blbiny