Svadba júl 2008
- Sponzor fóra
janja..no tak nepotesila si ma
bola som dnes za tou mojou znamou krcnou, takze zajtra idem na alergologiu budu mi robit spirometriu a nejake testy..a potom sa uvidi co dalej..predpokladam, ze sa dostanem aj na RTG pluc..zahada je, ze nevykaslievam ziadne hlieny len sa idem zadusit a nelapím dych
takze asi vylucujú zapal pluc..neviem
25. feb 2008- Sponzor fóra
no uz som tu baby moje...
lea...urcite sa nedam odbit ale mam aj rochu strach..praveze takyto problem som este nemala..kasel bol ale pri beznom prechladnutí ale teraz...uvidim zajtra co bude
som z toho nervozna..
ja teraz neriesim nic ohladom svadby riesim zdravieale stale hladam nejake inspiracie a pozeram pozeram..
inac s tym zavojom najprv ze ano a teraz ked mam tu ozdobu do vlasov rozmyslam, ze nie...ale taktiez ma to este sto razy napadne zmenit...25. feb 2008tak isto si bola aj na tej spirometrii ked mas astmu..co to vlastne je?? vraj do nejakeho pristroja budem fučat
týto lekari niektorí...to je na zaplakanie.tak teba nieco bolí a oni neveria
tiez by som chcela nejake darceky pre hosti co tak medovníčky? tie sa nepokazia, neroztopia len ci je to na leto vhodné?25. feb 2008caly..no to dostanes do ruky taku krabicku,kde do trubicky fuknes..sestricka ti presne povie/ukaze ako..to sluzi na to,aby zistili objem pluc a ci ti cosi nechyba..teda,ci nemas astmu..
mam privela bakterii..75% nad limit..a doktorka mi povedala,ze je to v poriadku..skoro ma vystrelo,ked som to pocula..mat ich tak v tehotenstve,aj o dieta mozem prist
no mozno budeme robit medovnicky..ale uz v maji by sme museli25. feb 2008lorinko...bola som aj dnes
ale zajtra alergologia+ta spirometria lebo ked nemam tie hlieny asi to zapal pluc nebude..ale neviem neviem mozno aj ano
mam inhalovat sanu vodu a zajtra sa uvidi co dalej mozno ma ona posle na plucne RTG
hej hej madovníčky su take vianocne..ale zase vydrzia a trebars tak ozdobne ,,letne,,
ja som si vymyslela ze chcem mat vsade jahody a ceresne co aj na ozdobu ale musia byt25. feb 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ahoj caly..tak jednu vec obruckam vycitam..ale to skor zlatnicke ako obruckam..dala nam biele zlato na zlte
tak som dostala dalsi sprej na astmu.. 
je to streptokok..ci beta..tak to netusim..ale ak mi lieky pomozu od problemov,tak budem rada..cakaju ma ale este vysetrenia..tak uvidim..
na plucnom som tiez bola