kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
dakujém... :-D práve čítam čo so sebou všetko prináša nespavosť 8-( :-( to je hroznéééé, určite pôjdem tento, alebo bud. týždeň k lekárovi s tým...takto to už dalej nejde ]-(
ahojte babenky...po blud dnoch som tu zase...ale nestiham citat po vas novinku, bo ste sa mi neako rozpisali...
ako sa mate, ako pripravy - pokracuju? moje stoja, uz som s toho na nervy..nasla som si par veciciek cez ebay, ale neviem to objednat..vraj niektore na sr neposielaju tak nic s toho..takze nic nove,vsetko po starom, vsetko mi stoji, takze som zvedava co narobim ked prijdem dom na sr..to sa budem musiet tak rychlo rozbehnut s pripravami, ze ma klepne...
dufam, ze vy sa mate lepsie ako ja...a ze ste zdravucke, lebo par veticiek som si precitala a ste chorucke neako ..joj davajte mi na seba pozor :-)
slav..no my uz mame obrucky..a aj nejake dalsie drobnosti..a hlavne nejaku cast oznameni :-)
len zatial som neprisla na to,ako napisem text na redovy..lebo cast hosti to nepozna..
slav..to budem davat hostom..som si to sama vymyslela..aby vedeli,co ich caka.. :-D lebo verim tomu,ze jeho rodina bude ocakavat odcepcenie =-)
ahoj lori..som zvedava,ci cosi pekne najdes..
lea...tak tá posledná stránka bola najzaujimavejšia :-D ;-) pekné menovky a aj sviečky :-D
dnes som sa rozhodla, že závoj mať nebudem...chcem tú orchideu do vlasov vo farbe mojej stuhy..to bude trošku problémeček...ale podobnú farbu dúfam nájdem :-D :-p ...tak zajtra omrknem aj nejaké kvetinárstvo a spýtam sa koľko stojí taká orchidea...nemám ani šajn :-S
no to si musím zistiť :-) ale my nebudeme mať svadbu celú noc...takže by to mala teoreticky zvládnuť :-D a ževraj je to kvet, ktorý dlho vydrží...no neviem, budem sa musieť spýtať Caly ;-) :-) ona sa vyzná :-D
lea...ja chcem živú 8-) ...práve som dopísala e-mail tej kočke zo salonu El, že ruším ten závoj...dúfam, že to bude v pohode ;-) :-p ....takú otravu, ako som ja tam asi už dlho nemala :-D
tak asi zajtra kúpim tie ozdobné kamienky na stôl..teda ak budú mať moju farbu ;-) a potom ten oblek pre chlopa...pretože nechce od tety...že on si chce poskúšať viacero a vybrať si...lebo teta by mu dala na výber iba pár látok, kroré má za dobrú cenu k dispozícii a to sa mu nepáči...ona nám to chcela dať ako svadbiný dar...ale ked nechce...ja ho nútiť nebudem...tak radšej vysolí 13 tisíc z anový ]-( :-p
ahojte babky :-)
lorinko :-) ooo kolka cest :-p ale hej ziva orchidea ti vydrzi vo vlaskoch, ak budes mat predstavu pridaj si foto ak najdes niekde a ja popisem o nej ;-) ale kazda vydrzi...ak chces cimidium to je taka masita vacsia tak jeden kvietok okolo 40-60sk u nas...napr.dendrobium je taka bielo-fialkova tek tam cela stonka ktora ma aj 8 kvetov 60sk a tak...
inac aj ja som prestala uvazovat nad zavojom a ani sm vlastne neuvazovala, pretoze mam tu penu ozdobu do vlasov a chcem aj kvety zive...ale to uvidim podla siat pretoze sa mi asi prestavaju pacit take tortove take velikanske sukne...mne sa stale paci nieco ine :-( ale to urobim tak, ze v com sa budem citit najlepsie tak to budem mat :-| zaby teplááákkkyyy :-p :-D
takze lorinko ked uz mas sako tak mas o starost nenej ;-) urcite je pekne
lea..mna by aj zaujimalo co je to ten redovy?? mi take zvyky nemame tak by ma to zaujimalo :-)
no u vas je odcepcenie..pred vsetkymi daju nevese dole zavoj a daju jej zasteru..u nas na vychode..sa nevesta prezlieka sama nenasilne :-D do najcastejsie cervenych siat alebo kroja..do saly prichadza s krstnou(trebars) rozhadzuje dukaty a zacne s nou tancovat..a hostia,ktori si chcu s nou zatancovat musia za tanec zaplatit a dostanu kusok torty a poharik,ak chcu..posledny ide zenich a si ju odnasa,kedy sa obaja prezlecu do popolnocneho.. ;-)
lori..my sme kupila dva min rok a teraz dalsi zhaname :-N
caly...nó ja mám na kyticu 1500 korún od chlopa :-D nie je to veľa...ale ani necem kyticu z tých orchideí...ale len také tri stonky držať...čo myslíte? môže byť?? =-) =-)
lorinko..nie som vaha som vodnarka :-D a problem mam preto, ze stae najdem nieco pekne a tak...inac moja predstava je v podstate od zaciatku jasne len to stale niecm doladim :-p
tak to si tu preto tak dobre rozumieme s vahou mam dobre vztahy aj kolegyna je :-D
a s drahym sa hodis podla znamenia?? ;-) aj ked je jasne, ze aj napriek tomu sa k sebe hodite :-D :-p no ne?? :-p ako mi...mi sa podla znamenia ano on je blizenec a ja vodnar...tiez skvele :-D
no my sme obaja váhy :-D :-D dokonca aj jeho mama a aj brat :-D :-D :-D takže celá family :-D :-D
a váhach je známe, že ak sa stretnú dvaja...bud sa milujú strašne alebo nenávidia..nič medzitým... :-p