Svadba máj/květen 2010

23. dec 201357370
  • zajo, je to ovela lepsie..... 😵 😵
    idem citat, ci ste nieco popisali.....

• ooooooooooooooooooooooooooo, dakujem. aj obocie som si vysklbala

• silvika, ahooooj, ja som z Bardejova..... 😃

mariani, mna na ples licila Schulzova, ked mi hovorila ze mi da trosku fialovej, tak som nechapala ze na co, sa to nehodi k satam, ale ked som sa pozrela do zrkadla, hotova som bola..... nadhera.... 😵
    ja si chcem u nej robit tiez kurz, ale az ked pojde mala do skolky..... 😵

zajo, oci mas vyriesene, skus zvysok tvare teraz... 😃 a obocko este preried.... 😉
    inak, ako dopadol Valentin?? My sme boli v kine, dostala som kytisku velikansku a Clinique make up, puder, maskaru, lesk na pery.... zase sa trafil, hned som si to natrepala na tvar.... 😃
    no, uz som sa pochvalila a co vy????

• Sponzor fóra
  • zajo ja som mala teraz um.mihalnice, ešte mi stále držia
    mne najprv dala maskaru a potom nalepila trsy mihalníc, sú 3 dlžky, ja som mala stred, ak budu aj tak dlhe možeš si ich sama skratiť

• kadan, ja chcem tiez len trsy..... nenici to mihalnice? Ako si to potom odstranis?

• este preriedit? a ja nechcem len take pomlcky..

habibi, to sa kde drahy naucil? ja to kaslem...

ja cokoladky, co som necakala... ale tento rok som nemala pre neho nic, som si povedala ze kaslem nato, kazdy rok zabudal, alebo sme niekde boli a vzdy som si mala nieco kupit..no prekvapko ziadne. a tento rok si spomenul a ja nie..

ale buduci tyzden ideme do nitry, chcem ist na kawasakiho ruze a on bude z najmensim behat po mlynoch. a dame dobru veceru..a tak podobne.

• ja neviem, kde sa to naucil, om sa asi v noci potajomky maluje s mojimi sminkami, preto vie co mi sedi.... 😃 😃
    inak, stretneme? Len mi dajte vediet aspon den dopredu, chceme ist mrk do Viedne na detske izbicky....
    zajo, ja by som tiez brala dobru veceru...... hlavne osamote, bez deti.... 😛

• habi
    neniči nema prečo. je tam iba min. kvapôčka lepidla, opatrne sa to vsunie a potom sa kožička pod mihalnicami pretrie navlhčeným tamponom , niekomu vadi keď sa lep odparuje, mne našťastie nevadilo.
    Odstraňovanie som zatiaľ neriešila, opýtam sa.

ja som Valentína dostala už včera, krasnu kytičku a po 5 rokoch plyšaka, bola som prekvapená.
    Ke%dťe som robila oba dni nedarovala som drahemu nič, chcela som mu dať seba no neda sa, som ko

• dala som na chvilu saty do albumu...

• a coze si si ich dala? Mala si nejaky plesisko, ci len tak? 😉
    jeeeej, plysak, odkedy mame malu, uz iba ona dostava plysaky...... 😃 😃
    na sex si ko, na internet nie..... 😃 ( to mne niekedy drahy pripomenie... ) 😃 😃

• to moj sa nepyta, mi to vypne 😛

• zajo
    super o moc lepšie, len sa trošinku pohraj s obočkom

kočky aj by som sa ku vám rada pridala keby som mala čas

• ved ja ho nechcem tenke.. ci tvar?

• zajo, to je chlap..... 😃 😃 😃
    baby, ak vam stretko nevyhovuje teraz, tak ho presunme, tak aby sme prisli vsetky..... 😉

• habibi, super napad.

tak kto kedy moze?

• Sponzor fóra
  • zajo, len koren obocia, tvar je ok...
    ja mozem tento tzden alebo az v polovici marca..... 😐

• habibi, a tento tyzden ti je jedno ci v utorok,stredu alebo vo stvrtok?

• zajo tvar je v pohode

ja sa do polovice marca prispôsobím /troška sa vtierknem/ 😎

• idem off, pes sa posti, musim ho vyvencit spat.

dobruuuu

• aj ja idem chrrr

neviem kedy sa ozvem pokazila som si pc

pa pa

• ahoj habibi78, teší ma , že je tu niekto z Bardejova. Snáď mi v niečom poradíš, pretože my pripravujeme svadbu na diaľku, čo je trošku komplikovanejšie. Kde budeš mať svadbu? Myslím sálu. A termín? 🙂 Dúfam, že ťa neobťažujem. Krásny deň 🙂 🙂 🙂

• babule, ja mozem tento tyzden hocikedy poobede..... 😉
    silvi, ja som z BJ, ale svadbu budem mat v BA.... takze ti velmi neviem pomoct..... ale je tu niekde tema nevesty z BJ, skus mrknut tam.... 😉

• zuzika: poslala jsem ti do IP odkaz na tu hudbu, o které jsme se tu před pár dny bavily🙂

• dakujem market 😉

• ahojte.

tak ja asi tento týžden nebudem moct, dnes som hovno vybavila v nemocnici, lebo nemam potrebny paier , ktorý si samozrejme nechala moja gyn tak zajtra k nej skoro rano a potom spat do nemocnice a musim ist na policiu do TO, tak asi skor buduci mne by to bolo lepsie ale ked nie, nic sa nedeje.

no zajo, obocko trosinku poopravit a tie tiene spravit este lepsie prelivy a musim povedat mas krasne ocka, s ktorými sa da pekne pohrat🙂))

• dakujem..no jo, ja viem, este sa musim ucit 😉

ja som mala ist do ba zajtra, v stredu ideme na matriku, vo stvrtok fotografke cvaknut deti a do podniku kde chceme svadbu... no figu, nikam nejdem. 😠 tata ide na polovacku, zajtra a v piatok.

tak hadam v marci to vyjde...

• tak to dufam, bolo by fajn keby sme sa stretli zoci voci🙂))

• ahojte 🙂 my sme sa s milacikom rozhodli pre 1.5 🙂 chcela vy som sa spytat, neviete mi poradit nejakeho dobreho DJ ja, alebo kapelku? svatba bude v Kežmarku a 350 eur sa nam zda za par hodin fakt dost... Mate nejaky tip?
    dakujeme

• som si prave objednala tie tieniky od dioru, tmavsie, som zvedava co to pride zac 😵

• kiwisek, skus sa popytat v teme blizsie danej k polohe kezmarku.. my mame dobreho, len je z Nitry, to by ti moc nepomohlo.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov