habibi, nechaj nech organizuju... aspon mas klud a neries to.
my ideme zajtra aj do toho podniku kde to chceme - drzte palce, idu aj svokrovci. som zvedava co zas budu chciet menit.
|-|
mne sa pacia aj menovky z rafaelo guliciek - je to celkom mile. len neviem akotam zalepit menovku o toho... napichnut na spajglu a potom zalepit zo zadu lepiacou paskou? hm... ale paci sa mi aj za vidlicku zapichnut menovku, mam to v albume.
zajo menovky v rafaele som tu uz niekde videla..... milujeeeeeeeeeeeeeeeem rafaelo....
my asi nakoniec budeme mat tie zvonceky...paci sa mi to a nakoniec to bude aj darcek pre hosti.... ale uvidime....
jasan, na vychod si beriem notebook, nasi maju bezdrotove pripojenie po celom dome, budem mat viac casu na net ako teraz.... :-D
budem odtial riesit veci s hotelom, co mam v cene, co dodaju za priplatok, potom budem riesit agenturu....
holky, prosím o radu, našla jsem nádhernou soupravičku ladící k šatům, ale váhám, jestli už by to nebylo moc přeplácané - co myslíte? posledni foto v albu - díky za názory ;-)
kadan ja som donedavna o seltii ani nevedela... sused v Irsku mal koliu, tak sa mi zapacila... labradora som uz nechcela kvoli tym problemom s kostami, no a priatel povedal, ze kolia je velky pes na to, ked ho chcem mat doma... tak som lozila po internete a nasla som seltiu - laska na prvy pohlad x-) sli sme po nu az na druhu stranu polska povodne sme mali vybraneho hafka tricolor, ale nakoniec som si vybrala zlateho. Prihodim fotku do albumu ;-)
lucique
ta supravicka je krasna... jemna... vobec to nebude preplacane.
zajo pred 15 rokmi? ja som o nej nevedela doteraz a doma ked ju videli, tak kazdy sa pytal co je to za rasa a ked som povedala ze seltia tak pozerali este viac zdivene :-D u nas ma vacsinou kazdy vlciaka, teraz prisiel do mody labrador... trosku sme pozadu :-) a co som sa pytala v chovatelni, tak seltia vraj moc srsti netrati, len v obdobi ked plzne ako kazdy pes, ale zas som bola prekvapena, lebo ja som si vzdy myslela, ze kratku srst skor povysavam ako dlhu... a to som bola prekvapena, ked som dve hodiny s hadicou od vysavaca skusala povysavat chlpy z labradora a tak to bolo zazrate v koberci ze som sa riadne zapotila... tie dlhe chlpy vraj sa vysavaju lahsie tak uvidime... tu mame parkety tak no problemo :-) Nechce mi pridat fotky - musim ich najprv zmensit. Dneska taham nocnu... budem pozerat filmy az do 5 rano - potom idem sledovat hokej :-)
idem haaa haaa, zajtra drzte palce, nech vybavime matriku, restauraciu, oznamka a aj prstienky.. rano budem stihat akurat obliect deti, dat im jest, nieco si hodit do ust aj ja..a padame. ale i ked nevylucujem, ze zavislost nepusti a medzi tym zhonom nakuknem.
hej to teda mam veselo :-) strasne rad sa hra s loptou a ked mu hadzem tak aj hodinu vydrzi aportovat a furt nema dost. Zatial ani nesteka, co som stastna lebo som sa docitala ze seltie proste dost bresu, ze to maju v povahe. A hej to druhe je cincila, ma uz rok a strasne sme mali strach, ze ako to spravime, ked budeme chciet vypustit cincilu aby jej pes nieco nespravil a nakoniec sme si vsimli, ze sa onuchuju a pes sedel pri klietke a pistal olizoval ju... potom cincila skakala po klietke a pes kolo klietky tak sa nahanali... tak sme ju skusili vypustit a .... to bolo divadlo :-D nahanaju sa po celej izbe, pes beha za cincilou potom na opak, cincila mu skoci na chrbat a tak behaju po izbe... len ci to tak bude aj ked pes podrastie :-S zatial je pes lahucky ale ked bude mat viac kil a nahodou na nu skoci, tak to asi nedopadne dobre
dobre ranko.
pozerame hokej..
penn, skus pozriet na stranke www.tortyodmamy.sk su tam cukrarky po celom slovensku, maju tam aj fotky.. pripadne v teme Bratislava - ani neviem ci tu taka je, ale hadam ano..
my mame mat zo Sulekova - cast Hc, a bude uzasna, sme ju jedli. sikovna kocka ich robi.. len to mas asi dost od ruky. takze neporadim.
nemozem uz spat, som nervozna ako to dnes vsetko dopadne...
pen
myslím že ludvig je dosť drahý, teda čo som pozerala pár foto s cenou, nedala by som toľko za tortu.
marfa
ak dnes bude konečne moj pc opravený dám aj ja hafana.
pen
myslím že ludvig je dosť drahý, teda čo som pozerala pár foto s cenou, nedala by som toľko za tortu.
marfa
ak dnes bude konečne moj pc opravený dám aj ja hafana.
držím palce, vybavte všetko