Katka, vidim ze mas svadbu 30/8/08, v ktorej sale v MI mate svadbu? Ja mam den pred Vami ;-)
A neviete nahodou ako casto dostava novu kolekciu salon GABRIELA v MI?
Ahojte budúce nevestičky, mám na predaj (za cenu požičovného) svadobné šatky, ak chcete tak sa na nich pozrite do môjho albumu, možno sa niektorej zapáčia. Prajem pekné prípravy, papa. ;-)
ninny mala, ale nevyslo to tak mame v piatok;-) je to statny sviatok, tak az taka velka zmena to nie je ;-) v sobotu bude zahradna party na zahrade u rodicov s blizkou rodinou, tak vlastne este lepsie 8-)
to slniecko28: v DUHE, rozhodli sme sa podla toho, ze mame velmi vela cezpolnych, takmer 80%, a kedze tam je aj ubytko, nebolo o com :-p a mal tam svadbu aj moj brat, tak uz vieme ako to tam chodi, aj ked to bolo takmer pred 5 rokmi :-p
adulienke: aj my budeme mať svadbu v Dúhe, ešte som tam síce na svadbe nebola, ale poradila mi kolegyňa, bola tam už trikrát na svadbe a že bolo dobre.A od druhej kolegyni zháňam nejaké DVD zo svadby v Dúhe. Ako si na tom s kameramanom, fotografom a hudbou?
ahojte ninny a ostatne babenky,
dari sa mi tak ako na stihacke, chichi vela vela vela veci, ale vcera som kupila oznamenia, take peknucke, s typickym indickym vzorom, strieborne so strausom =-) , ale su jemnucke, ziadne precekane.. uz ich aj dnes posielam, len ma potom caka rucne vypisovanie :-p
k DUHE, hej je to ok, hlavne ochota tety prevadzkarky, zatial nic nebol problem a v nicom nevidi, aj ked ja rada vymyslam, tak radsej este nekricim HOP :-x , chichi. Ale snad to spolu zvladneme k spokojnosti vsetkych x-) . Slniecko, tak sa prid kuknut na nasu, aby si videla ako to tam chodi :-D .
myslis slnieckovy a strasne horuci :-p juj, priala by som snezik a mrholenie, ale na buduci rok, snad.... x-)
inak michalovcanky, neviete, kde sa daju v MI zohnat navleky na stolicky? najlepsie univerzalne, tie kruhove. vdaka x-)
saty a ja? tak to je tazka otazka, pretoze na SR pridem az v juni, ale myslim pozitivne, snad nieco zozeniem a nie len nieco, chichi:-) zatial teda neriesim a co ty? a ostatne babenky, odkial mate saticky?
ahojte
pozeram, ze sa rozobera tema saty. Vcera som si vsimla, ze v Nicole v Auparku maju uz novu kolekciu. Neviete ci je uz aj v MI v salone Gabriela? Rozmyslam, ze pojdem pospionit do Nicole a vyskusam nejake saty....len potom ak sa mi nejake fakt zapacia a nebudu ich mat v MI, tak ma to bude mrziet :-S
vdaka ninny, posielam ti mail do IP 8-) inak ako ste na tom s ostatnou pripravou? tie navleky na vychode asi nezozeniem, co? :-( potrebujem univerzalne, teda kruh ci oval...poradte mi ak o nieocm viete, dakujem x-)