Ahojte babule, najde sa tu niekto kto má svadbu v tomto mesiaci? my máme 02.10.2010 a neviem či už mám zháňať veci a zarezervovať KD a kostol.... :-) ;-)
boze, krabicky na kolace...este ze si to tu piseme, a krizik tiez musime zohnat...
my inak pohare nekupujeme, povazujeme to za relativne zbytocne, teda aspon v nasom pripade, ja som minimalista, drahy tiez a nechcem mat nic vo vitrinke a pri nasom stasti ich rozbijeme skor ako sa z nich napijeme a este aj tie co sa nam pacili stali 80 euri takze to si radsej kupim tie swarovskeho nausnice :-)
ja este tiez chlapa nemam obleceneho...ako pozeram, vsetci to asi beru rovnako, ze je este cas :-) ale zase podla mna je to pravda, ze strihov oblekov nie je tak vela ako svadobnych siat, takze oni zase az tak spekulovat nebudu ako my :-) :-) :-) my ideme cez vikend tlacit oznamka, o 3 tyzdne zase letime domov, takze ich musime zobrat a pomaly zacat posielat, dotuknut veci s aranzerkou, objednat kyticu (teda vybrat konkretne aku chcem, lebo domov zase pridem az tyzden pred svadbou), ist dohodnut svadobnu tortu (tiez len ako by mala vyzerat), no a potom este budeme tlacit menovky a dalsie malickosti. nezadrzatelne sa nam to blizky kocky :-)
to je pravda,na chlapovi moc nevymyslis - moj len povedal ze nechce mat velmi leskly oblek a vestu chce mat z toho matrosu ako oblek a nie taku tu vycancanu a tam sme aj skoncili, ostatne zariadim ja, on pojde uz len skusat :-)
no tak mi ideme zajtra do čiech dať tlačiť oznamka a poháre ako vidím tak nie sme jediní kto to nejak nerieši.. my si ideme kúpiť celú sadu pohárov tých 8 alebo 6 a dve z nich sme plánovali nejako ozdobiť a toť vsio ale asi si ich ani ozdobovať nebudeme veď načo :-D no a tiež krížik musíme kúpiť a niekedy na budúci týždeň ideme ešte kupovať do flóry maličkosti na výzdobu a mám otázku... čo s kyticou? už ste boli zajednávať? a kde si ju mám zajednať keď ja som zo žiliny a drahý z námestova? na orave alebo v žiline? ja vôbec neviem ako to chodí, bo naši vraveli, že kyticu kupuje manžel no lenže ak ju budeme mať zajednanú na orave čo s pierkom? uf dúfam že chápete moje pochody :-S
no byt tebou tak ju zajednam v mieste kde pre nu pojde zenich - kde budete mat svadbu? kde budete kazdy spat pred svadobnym dnom? treba ju objednat tam kde to bude najlepsie organizacne zvladnutelne :-)
ja to neriesim, my sa fotime den pred svadbou, takze ja uz kyticu budem mat doma, jedine sa poradim s babami v kvetinarstve co s pierkom, pre to by si drahusik este skocil cestou ku mne...
baby kde inak normalne zozeniem organzu? v galanterii alebo kde? lebo si chcem kupit na kyticu a bojim sa ze v kvetinarstve netrafia farbu tak si to poistim a ibe im ju dodam...
a este jedna otazka - musi byt ten krizik do kostola dreveny? nemozeme ho mat taky moderny? z chromu alebo tak? potom by som si ho mozno aj dala do domacnosti, dreveny by sa mi nehodil ani len na balkon :-(
lucillu: ja som tiez nevedela - to potrebujes ked sa ides vydavat v kostole, na ten krizik prisahas manzelsky slub a knaz ho posvati a tym posvati aj vase manzelstvo a odporuca sa aby si ten krizik potom manzelia vystavili doma na cestnom mieste, nasi maju dreveny a visi v kuchyni - vobec sa im tam nehodi a kedze ja som na sklo a chrom tak by som rada chromovy aspon...co ja s drevom v modernej domacnosti?
balli, dakujem. Uz mi je to jasnee. My sa berieme v kostole, to bola priatelova podmienka :-) Takze mozem zhanat krizik :-D Ani neviem, kde sa take veci predavaju... Balli, to skor skleneny, chromovy si fakt neviem predstavit :-)
nie vzdy krizik dava farar, teda u nas nie a potom niekde to nosia svedkovia ako dar, tak si to pozistujte radsej a inak asi v kazom meste je nejaky obchodik s drevenymi blbostami alebo obchod s nabozenskou literaturou a tam by ste to malo dostat, ak ste boli uz krstit alebo na 1.sv.prijimani alebo niekto znamy, tak sa spytajte, kde kupovali sviecu, tam dostat aj krizik
balli: organzu mozes zohnat v kvetinarstve, galanterii a niekedy aj v obchodoch s latkami, ale nie vsetky to maju
inak my uz mame obrucky a aj pohare sme uz objednali, tiez sme najskor mysleli, ze kupime nejaku sadu a pokoj, ale tymto sme neodolali, takze o dva tyzdne dalsi vylet a pojde sa pre ne ;-)
ahojte, my budeme oznamka rozdavat ku koncu jula, sice uz to vsetci vedia, ale chcme aby si to zariadili a ked si nezariadia, ich problem :-)
diky za radu k tej organze baby :-)
my krizik kupime :-) teda pockame na sedenia s fararom, ale v BA ti neda nikto nic zadarmo, takze ratam s tym ze kupime :-)
zabky a musi mat zenich koselu s manzetami? teda ja by som rada, ale neviete kde by take kosele predavali s predlzenymi rukavmi????
hahaaaaa skleneny krizik je super napad, taky si zozeniem aj ja lebo sa hodi ku kazdej farbe steny, krasne sa prispôsobi :)))) inak to s tym krizom som netusila ani ja, som myslela, ze si ho poziciam na tych par minut od farara :))
oznamka budeme my posielat na dve etapy - v prvej ludom, ktorych az tak velmi necakame a patri sa ich pozvat (podla mojej matky) :) a v druhej vsetkych ostatnych plus obsadime volne miesta po prvej varke (dufam, ze niekto z rodiny nechodi na toto forum a nespozna ma) :-)
balli
gratuluje k satám, su prekrásne. organzu sa pokus najst v nejakom sklade s umelými kvetmi alebo velkoobchode, lebo svadobne agentury a kvetinarstva si na rolku nahodia bezne aj 2-3e. v takých velkoskladoch by si mala zohnat aj vsetky ine blbosti ako kamienky, slzicky, servitky, sviecky a pod.
my uz sme boli po prvých návstevách lebo moj je mimo SVK a LTT to stíhame lebo ja mam velku rodinu :-| , poštou pošlem podľa nálady asi v septembri +-, hlavne budem chcieť v septembri vedieť kto nepríde aby som "dopozvala" niekoho iného. určie to ale nebudem posielať ako mne teraz kamoska - došlo včera, sobotu ma svadbu, som mimo SVK, skoro ma roztrlo lebo som jej chcela ísť gratulovať.... a tento zoznam-plánovač odporucam doplnit vlastnými ulohami a vymazat co je tam zbytocné, prípadne niekomu viac vyhovuje kalsický debilníček ;-) pekný víkend, ja mam o hodinu už dovolenkúúúúú
hviezda...uzi si dovolenku :-) a diky za rady...
jedna babenka ma v albume krizik ktory si dala vyrobit www.musinsky.sk
paci sa mi tam vzor 27 pri krizoch, tmavo-hnedy s bledymi ryhami, to by sa nam este hodilo domov, lebo mame tmavo-hnede parkety :-)
balli: k tej kosele s manzetovymi gomb. - videla som take v auparku v Ba v Peek and Clopp, ale nebolo ich vela. moj nastavajuci sa rozhodol ze take nechce, tie gombiky sa mu ani nepacili :-| . ...maju tam inak velmi dobre zlavy na panske obleky...(odporucam)
my budeme mat keramicky križik z modranskej keramiky :-)
ehm...nuz dobre teda :-) pojdem kuk...som zvedava ci zozenieme...drahy ma vsetko normalne ako s 3/4 rukavom, takze potrebujeme fakt nieco predlzene :-)