Ahoj, pridavam sa.
My planujeme 3.9., ja som chcela v juni, ale to je hned po statniciach, tak sme to dali na september z rovnakeho dovodu ako vy.
Konecne je tu aj takyto mesiac :-D
no co je Vladka, nejaka si vysmiata :-D :-D
jaj baby moje, mam za sebou pracovnu sobotu, este zajtra do prace a potom 2 dni volnoooo. dnes som aj nadchu dostala, chytila som ju od brata. a nadchova sezona jesen-zima sa moze zacat, dnes som ju "uspesne" zahajila :-| totizto od zaciatku jesene az zhruba do jari mam kazdy mesiac nadchu
miška, tak to ti veru nezávidím, byť aj cez víkendy v práci a ešte k tomu s nádchou...sa ti to strieda? že máš 2 dni pracovné a dva dni volno? a ozaj, tie šatičky si mala krásne..ani sa nezdá, že by si mala veľkosť 40.. kočka z teba ;-)
inak, kočky, rozmýšlali ste už nad prvým svadobným tancom.....???? nam dnes trošku harašilo a mali sme tanečný večer, sme si nacvičovali svadobný valčík :-D :-D :-D
Ivka, tak sa nam to zhruba strieda, ze 2 dni v praci a 2 dni volno. ale kazdy druhy vikend mam volny.
my sme spolu este ani netancovali :-D :-D na prvy tanec bude skor asi len nejaky sladak alebo neviem co, a az potom valcik, lebo ten trapas, co tam zazijeme...uz potom, ked bude valcik, sa stratime v dave :-D alebo dalsia moznost: naucime sa do svadby valcik. akoze ja ho viem, len musim mat dobreho partnera, ktory vedie. a tym teda moj bzuco nie je :-D
:-) Miska to s tou nadchou ti nezavidim.... aj ja som zvedava ako dopadne prvy tanec u nas, lebo ten moj nevie tancovat :-D ale tak do svadby ho snad nieco naucim :-)
ach baby vcera som videla rozvrh hodin az mi je do placu, neviem ako to zvladnem tento rok, ani cas nebudem mat na pomyslenie co sa tyka svadby a od noveho roka ideme prerabat domcek ach jaj bude to velmi zaujimave, co som sa chcela zucastnovat na prerabke tak neviem ako to pojde kedze ma cakaju statnice a este k tomu kvoli rozvrhu blbemu musim operaciu prelozit asi az na novy rok lebo v skole nas nespravedlnuju aj ked mame od lekara potvrdenie :-(
ahoj Barbora ja ti síce verím, ale čo je to za blbosť veď keď máš potvrdenie od lekára tak sa možu aj na hlavu postaviť ! ]-( =-) treba bojovať proti takým veciam, lebo si to vedenie myslí o sebe veľa... a aj keby tak predsa možeš aspoň jednu hodinu chýbať, zdravie je prednejšie ! ;-)
ivka my budeme mať na prvý tanec asi Roba Girgorova buď Modlitbu lásky alebo Povedzme... :-) mne by sa ešte páčilo Van Goghovo ucho od Elánu... plus ešte od Urge Overkill- Girl you'll be a woman soon, je to soundtrack z Pulp fiction, isto to poznáte :-) len neviem či to je tak úplne vhodné :-D
caffte baby, ako ste vikendovali? so mnou je to cim dalej, tym horsie, uz ledva dycham, resp.funim. nos sama chrasta....chvalabohu, ze mam 2 dni volno, aspn sa trocha preliecim. do vikendu musim byt fit. v sobotu ma priatel narodeniny...okruhlych 30...bude oslava. v nedelu mame stretnutie s pani majitelkou restauracie a uz dufam, ze si restiku rezervujeme
juuuj veľmi vám to spolu pristane s priteľom, hodíte sa k sebe :-) inak, trochu mi pripomínaš Jennifer Aniston ;-) a vyzeráte tak dospelo, ja som popri tebe ako maturantka :-D :-D
Vladka, akurat si prezeram 1 tvoj album. Zaujali ma tie fotky z oravskeho hradu...aj my sme tam boli v juli. a v ten vecer som aj bola poziadana o ruku :-D a foto z tury...to ste boli na Rohacoch?
my sme boli tento rok v juli a tiez bolo uzasne pocasie. predtym sice prsalo, ale tento den bolo nadherne. a zastihla nas riadna burka len par metrov pred parkoviskom, ked sme sa uz vracali.
ahojte baby...tento víkend bol u mna celkom kludný, ale od buduceho týždna mi začína škola, takže povinností bude zasa o niečo viac....
jasne, fb mám....idem si vás pridať, ak teda môžem......:)
Vladka, to budete mať sladáčiky...my sme rozmýšlali normálne nad klasickým valčíkom.. :-D dneska sme trochu trenovali, a veru, bolia ma trochu prsty na nohách, čo sú také dostupkané :-D ale tak, snad sa to za ten rok naučíme :)