Svadba v apríli 2008. Koľko nás tu je?
- Sponzor fóra
no ako mala by to nejaka mala druzicka pri vstuope do kostola, my budeme mat cca 8 deti na svadbe a ani jedno u mna nepreslo "konkurzom"
takze lupienky rozsypem na koberec este den predtym
v kostole je cerveny koberec a lupienky su biele...niekto napriklad hadze lupienky namiesto ryze pri vychode z kostola...a niekto ma lupienky po stoloch, ako dekoraciu, ale to ja nemam...
3. apr 2008dobré ránko, práve som pozerala predpoveď, tak zajtra by pršať nemalo.. veríííííme!
dnes ma čaká toho asi najviac, tak začnem tak relaxačne, masážou u kozmetičkypotom vyplatiť zákusky, vyzdvihnúť šaty, ubytovať mojich rodičov a večer idem so sestrou urobiť časť výzdoby a potom už len manikúra
ja viem presne kto príde, takže viem aj mená a urobila som menovky (ku4. apr 2008- Sponzor fóra
Ahojte slecny
na chvilku vam sem vtrhne minulorocna aprilovka.
Spominam, co som ja prezivala pred rokom o takomto case, a pri tejto prilezitosti vam chcem zazelat - vsetkym tohorocnym aprilovkam - nech vam vase svadobne dni vyjdu podla predstav, nech sa vsetko vydari, ako sa ma, a ked nahodou nieco nevyjde, nestresujte sa pre malickosti. Hlavne si cely den naplno uzite, lebo ubehne neskutocne rychloVela stastia!
4. apr 2008Ahojte dievcata, tak dakujem za krasne prianie, drzte palce, dnes som kolabovala pri kolacoch lebo su OTRASNEEEEEE
ta krava co nam to piekla, to dobre odflakla, vsetky kolace su skoro rovnake, jedna plnka, len raz tam dala ananas a raz mandarinku, raz nic a take iste su aj torty do vysluziek, navrch nasypala trosku orechov a na niektore kokos..... a pardon, este par rohlickov a puncove rezy a pokus o cosi kakaove
no dobry vtip. a hruuuuuuubicizne plnky, hlavne, ze sme jej hovorili ze chceme tenke plnky, ale co uz, najradsej by som jej to hodila na hlavu cele. Torta od Vitalosovcov je ale nadherna, prekrasna, a dufam, ze bude aj taka chutna. ale uz je to vsetko jedno, hlavne ze sa vezmeme s drahusikom.
tesim sa hrozne moc, satocky uz mame, akurat dnes idem este na nechty a hotovo. drzte nam palceky, nech neprsi ziadnej z nas "zajtrajsich".
Siimi, Veronicka - drzte sa a uzivajte si veeeela stastia. ved v pondelok (mozno aj v nedelu) napiseme co a ako.
papa dievcata!!!4. apr 2008ahojte zajtrajsie nevesticky.....chcem sa pridat aj ja a zazelat vam na zajtrajsny VAS svadobny den vsetko len to najlepsie, chladnu hlavu ,ziadne nervy, naopak vela usmevu, vela radosti a vychutnajte si kazdy kazducky okamih, na ktory nezabudnete a budete spominat este dlhe roky...budem vam drzat velmi palce, aby vam pocasie vyslo a aby sa na vas slniecko usmievalo...
takze este raz vsetko len to naj a nech sa vam zajtra splni vas sen....
4. apr 2008ahojte babenky. tak ako????? mam hotove nechtiky. moj nastavajuci roznasa vysluzku. ja idem nachystat a dopripravovat veci na vyzdobu, pozornosti pre hosti, obalit kosik na lupienku pre druzicku... mam uz hotovy aj krizik. boli sme na spovedi. uces neviem ako. lebo som mala ist na skusku vo stvrtok. prisla som tam a zabudol na mna kadernik a nebol tam. dnes som sa mu musela ist teda ukazat s doplnkami. povedala som mu svoju predstavu. s tou nesuhlasi. vraj by mi to neseklo. dievcata drzte mi palce pri ucese pretoze idem naostro ako aj na licenie. a nema k mojej farbe vlasov pricesok a moji su jemne. urobi mi nieco romanticke vraj, aj mi natoci vlasy. no neviem
DRZIM VSETKYM PALCE
CMUK4. apr 2008ahojte babenky, drzim vsetkym palceky, budem na Vas mysliet... predpoved vyzera na zajtra naozaj super, dufam ze budete mat slniecko.... potom sa ozvite ako to dopadlo
... kazdopadne verim ze budete mat kraaaasny dnik...
s menovkami mame problem, lebo mame velku rodinu a nie kazdy pride a vlastne nevieme kto z danej rodiny je pride a kto nie... problem je ziskat pocty, nie to este mena... no uvidime, mozno to len nejako nakreslime na stenu a bude to...4. apr 2008Ahojte nevesticky aprilovky, no tak zimomriavky citim tusim aj za vas, ked sa vzivam do vasej situacie, ze uz to mate zajtra. Ale hlavne, baby, uzite si to! A ked aj nieco nevyjde, alebo sa stane trapas, kaslat na to a brat to s humorom. Je to vas den a nikto vam ho predsa nepokazi. A uz vobec nie vas vlastny stres. Ked sa budete usmievat vy i vasi drahi, bude taka aj cela svadba. Tomu verim a to vam zo srdca prajem!!!
4. apr 2008ja som teraz este ako tak v pohode, ale obavam sa, ze ked pridem domov par dni pred svadbou a vsetci okolo mna budu stresovat, ze teda chladnu hlavu mat nebudem... a urcite noc predtym nebudem moct spat, to uz vidim... hlavne ten chaos v dome, cela rodina je z oravy, pravdepodobne uz pridu v piatok, no to bude este len bordel.. este aj drahy bude musiet byt u nas, kedze je zo Spisa... !!! neviem ako to spravime, ci ja budem v sobotu zatvorena v jednej izbe, on v druhej aby ma nevidel skor, alebo co... teda chceme sa ist fotit pred obradom, ale nechcem aby ma videl skor ako budem komplet prichystana...
4. apr 2008
ja uz mam kyticu vybarnuuuuuuuuuuu huraaaaa