Svadba v apríli 2008. Koľko nás tu je?
- Sponzor fóra
Babulky, aj ja sa hrozne tesim na fotky, ale musime byt trpezlivi, len dufam, ze tam nebudem mat grimasy
lebo som sa stale smiala a vytesena som bola, usmievala som sa ako slniecko na hnoji
bol to fakt uzasny den. Dievcata, ved akonahle budeme mat fotecky nejake, okamzite ich sem hodim
Vy ste boli krasne obidve, fakt, Veronika, waaaw, odvazne netradicne a krasne saty! Simi - Symphony - to je klasika - krasnucke boli na tebe, mala si tiez krasne vlasky a obaja ste boli uplne nadherni! Veronicka - mas prekrasnu dceru, Zinka je fakt zlatucka, ako prezivala vasu svadbicku?
8. apr 2008Nuz, ja by som aj tento tyzden, ale sa mi hroooozne nechce.
navyse som ochorela, tak to asi necham na bud.tyzden. A ty?
Ozaj - fotky nemam, volal na Robi, ze nedosiel album, takze sa to trosku este natiahne, takze este musime vyckat. zopar foto amaterskych uz mame, ale dam sem asi az potom vsetky.10. apr 2008Ja práve že neviem. U nás na úrade mi povedali, že najskôr sa sobášny list pošle na matriku z matriky ku nám na obecný úrad a ad tiaľto na políciu...... Neviem na čo.... Pokedy sa mi dostane do rúk bude z neho šalát....
. Na úrade mi povedali, že najskôr v pondelok. Takže plánujem ísť v stredu lebo vtedy sú tam do 18:OO a v ostatné dni ani neviem do kolkej a nestíham z práce. Škoda chcela som si to všetko tento týždeň vybaviť
10. apr 2008Ahojte buduce a minule nevesticky
Tak uz som vydata mlada pani
den bol sice dost stresujuci aj koli chorej babicke, ale citila som sa ako princezna. Satocky boli uzasne, prenadherny uces a nadherne nam svietilo slniecko. Takze som velmi stastna.
Obrad v kostole bol uzasny, plus piesne kamaratov. A oslava, no kym sme sa rozbehli chvilku to trvalo, ale tancovalo sa do druhej rana.
Takze vam dakujem moc krasne a budem sa tesit na tie vase svadbicky
13. apr 2008- Sponzor fóra
Oliwf gratulujem. Som rada, že ti to vyšlo. Tak vitaj medzi nami manželkami. Nech ste spolu obaja šťastní.
Pishulina na to si zvykaj. My sme mali svadbu do 5:30 hod. A to sa ešte ľudia chceli baviť, ale hudobníci nás zrušili, že už musia ísť domov. Našťastie byvame 5 minút od sály, takže o 6 hod. sme už ležali v posteli a to mi ešte drahý vymontovával sponky z hlavy
-to bola bolesť....
13. apr 2008Jeej Simi, to je super, tak dufam rozsirujes albumik
my este stale nic nemame, dokonca ani dvd, tak neviem, asi sa ozvem nasmu kameramanovi, ze co ma noveho
a fotky od Rofa - nuz stale nedosiel album, takze vlastne aj hovoril, ze take 2 tyzdne este musime pockat, a tak buduci tyzden uz mozno budu .......
17. apr 2008Ahojte,
tak aj ja sa už hlásim ako mladomanželkaLen mi je lúto že ten svadobný deň netrvá dlhšie, rok plánovania a ten jeden deň strašne rýchlo utiekol, mám pocit že som si ani šaty neužila. Všetko nevyšlo úplne na 100%, lebo nám naposlednú chvílu odpadol jeden fotograf, ktorý nám mal fotiť hostinu, ale neva, máme aspon nejaké foto od hostí. A som veľmi šťastná, lebo mám skvelého manžela
17. apr 2008aj my uz mame v podstate vsetko. Tento tyzden sme este kupili svadobne topanky pre zenicha, urobili konecnu verziu menu, vybavili vyzdobu kostola, upresnili detaily u kvetinarky. V pondelok idem kadernicke bude mi prifarbovat nejake tmavsie pramienky vo vlasoch a urobime konecnu verziu ucesu, v utorok idem na poslednu skusku siat v piatok na nechty a s nasimi dovezieme kolace. Malo by to byt komplet.
17. apr 2008ahojte babenky, blahozelam novomanzelkam, drzim palce na sobotu dufam ze budete mat krasny den a verim ze 26. bude krasne teplo a slniecko a budeme mas vsetky nevesticky nadherny den!! My letime domov v utorok, v stredu idem na kozmetiku, skusat saty, v stvrtok na tan sprey, piatok nechty, knaz, ... a este miliion veci, snad to vsetko stihneme nacas ! Este teraz riesime menovky a musime spravit zasadaci poriadok a chceme spravit kolaz nasich fotiek a dat to tam na stenu, 2 kopie, potom to dame ako darcek rodicom. papa
17. apr 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Nebojte všetko vyvrcholí posledný týždeň. Ja som menovky dokončovala v piatok ráno. A menu som nevedela do stredy a aj tak sa nakoniec úplne zmenilo. Z 5-tich chodov boli 3.....
Neviem kde to zlyhalo....