caute baby som len na skok..asemilka co sa tyka lily tak moje dve kamosky co mali tento rok svadbu maju strasne zle skusenosti, jedna dokonca dva tyzdne pred svadbou musela na rychlo zhanat saty a druhej ich musela doma mamina este upravovat..ja len tolko zajtra tu budem tak pokecame papa kocky :-)
presne asemilka, aj ja viem aj take aj take, čiže som zvedava na Tv. dojmy, tesím sa na info a ked nic tak aspon ten vylet bude
sobi zanedbavas nas ]-( ]-(
pozri si na nete nejaky navigator a to Ti ukaze cestu a daj si to vytlacit :-) my sme tak isli do Budapesti a v poho
idem ja spinkat, dobru noc želám a nech Ti to v práci ubehne zajtra rýchlo ked uz ides vikendovat :-) :-)
asemilka, tak jasne, ze chod pozriet, ved uvidis ;-) potom sa aj pofot , aby sme ta videli aka si bola krasna :) a babulky co mate inak nove?
ja spisujem zoznam co mi este treba dokupit :-D
Ahojte bambulky, zdá sa mi, že nejako zanedbávame našu témičku...Ja mám novú len vestu pre ženícha...
asemilka prajem Ti pekny predlžený víkend, a teším sa na fotečky, držím palce...
sobíčatko, potom napíš, čo máš ešte v zozname :-D
zet7, to musela byť zaujímavá cesta po Budapešti, pretože čo som počula tak v Budapešti zlyhávajú aj najlepšie navigácie...
ahoj mucik...
tak do zoznamu som si pripisala: manzetky, lampiony, konfety, samodrzky, spodne pradlo, lupienky do kosickov pre drzicky, oznamenia,to je asi vsetko z mojej strany ;-)
jeeej to je super, ze uz ma tvoj dahy vestu, my sa chystame na teketo nakupi az niekedy v january alebo vo februari no uvidime...
a co inak nove
asemilka, jasnee vy idete mat ten tajny predlzeny vikend:) tak si ho poriadne uzite ;-)
akurát rozoberáme, či sa dajú obrúčky dogravírovať, bo ešte nevieme,či bude dátum na 100% ]-( na matrike sme boli 6. augusta nahlasovať a pani povedala, že nám ho ešte potvrdí dátum v novembri/decembri...
Ale hádam budeme,verím v to, ale tá pani sa tvárila dôležito, že to je ešte skoro nahlasovať si dátum na apríl v auguste a toľko vecí sa môže ešte zmeniť...pozerala na nás ako na zjavenie, ja všetko chystám na apríl, len som jej akurát potvrdzovala dátum a ešte mi neodpísala, a ten čas asi zmeníme zo 17:00 na 16:00, no a teraz ešte dalsí problém my budeme mať na radnici sobáš a momentálne je v rekonštrukcii už asi rok ]-(, ale sľubila nám, že dovtedy už bude dávno otvorená len nevieme, či sa tam bude sobášiť, pretože teraz sú komunálne voľby a možno to zmenia, ach všetko sa komplikuje...no uvidíme možno sa pomaly všetko vyrieši...
A ty už v robotke alebo ešte pnkujes?
15.11 uz idem do prace :) dnes som bola u dr...tak ti zuzi drzim palce nech sa vam to podari doriesit ;-) ja som bola na matrike koncom septembra a tiez na mna pozerali ci nam sibe , ze tak skor, ale aj tak nam spravili papiere ;-)
v skutocnosti krajsie ;-) babule, drahy dnes domov dokvitol s navigackou... ze aby som zajtra trafila... tak neviem, ci sa z nej tesit, alebo sa hnevat na polovicku, ze mi takto veri... :-| :-D
No hura obrucky poskusane, (v Inchebe je teraz vystava klenotov a hodin) to som nemala robit lebo sa ani rozhodnut neviem :)))) nejake fotky som si nahadzala do albumu.
Aspon som si na tej vystave nechala kupit nadhernu znackovu bizutku k svad. satam. Jaaj aky krasny den :)
ahojky
asemilka tak ako v Hurbanove? páčilo sa?
mucik a skade ste objednavali?
luciferia tak super ze mate aspon predstavu, my uz tiez asi zacneme riesit obrucky
sobi tak sa uz tesis do prace? :-)
caute :) tak ja mam po dnesku zajednane saty a dakedy po novom roku budu hotove. cesta bola super a da sa to krasne najst. s pomocou navigacky sice, ale da sa :-D a pani bola velmi mila. v salone bola aj jej mala dcerka :-) samozrejme, ze nakoniec som si vybrala saty uplne ine, ako som povodne chcela :-D jedny sa mi velmi lubili, ale boli tazkeeeeeeeeeee... ale nakoniec vyhrali tie, ktore som v podstate prve chytila do ruky... :-D satam v salone vobec nic nebolo a nechybalo, na dennom svetle ale vyzneli uplne inak a krajsie :) nie je ich tam nejako extra vela na vyber, ale je kopec katalogov, z ktorych ste si saty mohli bud vybrat a dat sit, alebo objednat original.. a co ja viem, co take by som vam este napisala :-D pytajte sa radsej :-D :-D