leishmania tak to ma mrzí, ale ako hovorí uplnenaj to zvládneš a stretnúť sa potom môžme ešte raz, veď nikde nie je napísané že sa môžme stretnúť iba raz :-D
hii to bolo len pre orientáciu, lebo keď niekomu poviem názov kostola tak nikto nevie kde to je, tak to už je zo zvyku písať že kde bol pápež, lebo ten kostol poznajú skoro všetci :-D
sv.Michal to je kde?
staci napisat v petrzalke za technopolom :-D
sv. Michal je ten malinky za Camelom v Karlovke :-)
ok, idem do postele za drahou :-) tak zajtra popiseme a 18. sa tesime na stretko. sí ja a hezke sny :-)
Ahojček, až teraz som sa dostal k PC. V robote nemôžeme (sle občas to poruším :-D ) a doma ma stále niekto predbehol ]-( . Mne je úplne jedno kde sa stretneme, hlavne že sa stretneme :-D
Ja som dnes kočíkovala tandem - dvojtá ružová náplň :-D :-D :-D Aj ja by som také chcela - volalo by sa to Katarína a Kristína :-N :-N :-N OK - šibe mi - priznávam... Mám plánovať ešte len ten krok pred - to je svadba a potom toto :-D :-D :-D
Cafte! ;-) To miesto činu poriešime tak 2 dni pred stretkom, ked uvidime kto realne bude moct dojst (kolko nas bude, predsa len este su to dva tyzdne a komukolvek z nas do toho nieco moze dojst...) a tomu prisposobime vyber podniku. Okrem nas v tejto teme dojdu aj kocky z augusta, takze musime vybrat take miesto ktore bude vyhovovat nam vsetkym :-) ja sa tak strasne tesiiiim :-D
Dnes prší... Dúfam, že na moju svadbu nebude pršať a ani nebude rally... Na našej ulici už párkrát bola rally a vždy v piatok a nikdy to nedali nejak nám vedieť dopredu (len som ostala s nákupom v rukách stáť na začiatku ulice alebo inokedy zrazu kamienky nám na záhradu strieľali)... No ak bude na moju svadbu, tak neviem...
Inak naši kúpil bazén (taký čo sa len an zem postaví - priemer 3,6m) - asi dám do pozvánok, nech si ľudia zbalia plavky :-D :-D :-D - detskám by sa to mohlo rátať - akurát, že asi opekačku deťom tým bazénom zrušili :-D :-D :-D No ale keď bude horúco, tak budeme oslavovať v bazéne - musím si kúpiť svadobné plavky :-D :-D :-D Jáááááj sa nudím, tak ma haluze napadajú... Inak niekto si v mojom zozname svadobných darov zarezervoval vysávač :-. a nemám šajn, že kto - to je vzrúúúúúúúšo ;-) :-D :-D :-D - je to čím ďalej, tým lepšie...
No a ešte sme zistili, že papier z ambasády nás bude stáť 1656 Sk :-. No ešte potom preklad spraviť... No jo... Sa "teším"...
no, toho počasia sa bojim aj ja :-| dufam, ze nebude uprsane leto, lebo nas komare na devine zozeru. Mna ked stipne komar niekde na tvar, tak sa mi urobi taky typel vysoky 1cm a siroky 2cm, par krat som taky na cele uz mala, dufam, ze nebudem mat aj na svadbe :-D :-D
No na komáre to zatiaľ nevyzerá... Zatiaľ je relatívne sucho... Zatiaľ... Síce na komáre stačí jedna potopa a už sa ich nezbaví človek... Našťastie potopy v meste moc nehrozia ;-) Ale so štípancami nerátam, tak dúfam, že to tá háveď vie, že ich nemám v pláne hostiť :-D :-D :-D
Inak som si zbalila Ďalšiu krabicu na sťahovanie už... Sa teším... Ale občas sa aj začínam báť, či tú prestavbu zvládneme... ;-)