No, kedze Dunaj je blizko centra, tak v lete komare "vycinaju" aj v centre. A na devine budu aj ked bude suchsie leto... tam su vzdy. Ale ta lokalita nam ucarovala, je to fakt magicke miesto, tak dufam, ze to neolutujeme.
jasne, ze prestavbu zvladnete a budete mat potom dobry pocit z krasneho byvanicka. Nas to tiez caka, mame 4 izbovy byt ale kuchynu 2,5 x 3,5 m. Musime ju zvycsit, tak vyburame balkon, lebo ich mame dost, su po oboch stranach bytu po celej dlzke - celkovo mame skoro 25m2 balkonov :-D nechapem kto tieto byty vymyslal a navrhol taku malu kuchynu pre 4izbovy byt...
Vyzerá, že ano... ;-) :-D Predsvadobná panika asi :-D :-D :-D Neteším sa na paniku čo ho chytí, keď budeme tehotní :-D :-D :-D No čo už... Chlapi... ;-) :-D :-D :-D
Najjulinka, to je veľmi šlachetné. V decakoch je tolko opustenych deti... Ja by som to asi nedokazala, asi len vtedy ak by sme nemohli mat vlastne... ale clovek nikdy nevie, lebo sa ma osud takychto deti nikdy nedotkol, mozno keby som par smutnych detskych osudov poznala tak by som rozmyslala inak...
tiez si myslim ze to je odvaha a velke srdce zobrat si dieta z domova, klobuk dole a velky respekt =-)
anairda ako to vyzera s tym stretkom? kolko ludi zatial potvdilo ze pride? :-)
Šľachetné to vôbec nie je... Ja by som najradšej robila krátkodobú náhradnú starostlivosť pre malé deti a nejaké určite budem chcieť aj na furt... :-D Každý by mal robiť to čo ho baví a čo chce a ja sa chcem starať o deti (a nechcem rodiť, ale tomu sa asi aj tak nevyhnem :-D :-D :-D )... Káždý by mal robiť to čo ho baví a tak to je potom v pohode všetko... ;-)
Tu u nas v teme je nas niekolko (martuska, uplnenaj+1, babulina, anairda, mozno aj studujuce skybaby a leishmania), plus par kociek z augustoviek (urcite pavianca a par dalsich, teraz si nepamatam...). Dufam, ze nas bude minimalne 7-8. Pisala som o stretku aj par dalsim kockam do IP, mozno tiez pridu. Ak si s niekym pisete v IP, alebo v inych temach, tak popozyvajte :-)
Včera som sa dozvedela, že sa minulý týždeň narodilo dievčatko a nikto ho nechce... Keby som mala papiere už, tak ho hneď berieme... :-( :-( :-(
Inak ma bolí pol úst od zubov... Zatiaľ intenzita bolesti je zvládbnuteľná bez tabletiek, ale... :-| Jak ja neľúbim lekárov... :-S :-(
najjulinka no ale k zubarovi treba ist :-p vies si predstaviz to dievcatko ako by sa tvarilo keby si mu dala pusu s bolavymi zubkami? ;-)
a je to slachetne a je a je a je 8-)