Svadba v júli 2007
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
fúha vy ste sa rozbehli
mia85 vitaj v klube. Sa teším že tu nie som sama s týmto dátumom svadby
Počujte ja sa tak teším, len včera som ponocovala, tak neviem či vám tam dnes neodkvecnem
mia nechceš sa pridať k nám? Ak ti to tvoj požehnaný stav dovolí mohla by si sa na chcíločku zastaviť, pokecáme, poraadíme...
inak k tomu čo si kto prinesie ja určite so sebou berem foťák.18. máj 2007Mne už sa raz snívalo... Ale ešte by sa mi mohlo snívať, že aké to bolo super... A nie také halušky...
No včera večer som cez Skype rozoberala papierovačky so snúbencovým kamarátom, ktorý má svadbu v ČR 6 dní pred nami... Tak on normálne si vyžiadal z ministerstva nejaké vyjadrenie a s tým vyjadrením šiel na matriku, lebo asi čo matrikárka to úplne iný výklad zákona... No a keďže sme to takto do večera rozoberali, tak sa mi potom snívalo...
18. máj 2007no julinka tak ani mi nehovor a svadbových snoch, ja som mala jeden a úpln mi stačilo
Mala som velké šaty, ktoré boli pokrčené a strašne mi padali a ženích sa dostavil neskoro a nikto nám neprišiel na obrad. No hrôza
anairda akurát som chcela písať mii, ale si ma predbehla
baby ja sa tak na vás teším, škoda julinka že ty to máš tak ďaleko18. máj 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
maj sa anairda
len prekvapko je ppekne
a smolu ti to neprinesie mia