Tak ste tu toho veľa popísali...Na otázku, ktorá je asi dve strany nazad odpovedám: priateľ vstáva skoro a niekedy keď nevstane až tak skoro, tak už ja nezaleziem do postele a sadám za net... Zajtra vstáva nejak 3:30, ale to je fakt výnimočne skoro... Tak medzi 5:00 a 6:00 je normál...
jaaaaj, najjulinka, si dobraaaa! Mne robi problem vstat aj o 7 mej :-D dnes rano som zaspala, esteze mam nastavene vypisy z internetbankingu, tie to vzdy o 7:30 istia - pride sms :-D
:-D :-D :-D a to ranné vstávanie tiež neznášam, ale dakedy ma proste zobudí... Dnes napr. si vybavoval telefonáty s kolegami poležiačky priamo z postele... :-| ]-( ]-( ]-( Po druhom hovore už som bola definitívne hore ]-(
fúha vy ste sa rozbehli :-D
mia85 vitaj v klube. Sa teším že tu nie som sama s týmto dátumom svadby ;-)
Počujte ja sa tak teším, len včera som ponocovala, tak neviem či vám tam dnes neodkvecnem :-D
mia nechceš sa pridať k nám? Ak ti to tvoj požehnaný stav dovolí mohla by si sa na chcíločku zastaviť, pokecáme, poraadíme... :-D :-D
inak k tomu čo si kto prinesie ja určite so sebou berem foťák. 8-)
martuška, pridať sa môžem, ale podľa toho, kde a o koľkej to je. a môj stav je bez problémov. dokonca to nie je veľmi vidieť. a tiež som rada, že viem o niekom, kto to ide spáchať v ten istý deň. a ďakujem za privítanie.
Dnes sa mi snívala svadba... A bol to otras... Snúbenec prišiel na svadbu v kvietkovanej košli lesklej, lebo sa mu nechcela rozbaľovať nová svadobná :-D :-D :-D Inak žiadnu kvietkovanu naozaj nemá a ešte k tomu takú hrozne škaredú :-D :-D :-D No a plno volovin v tom sne bolo... :-D :-D :-D
Juli, tak to si uz v tom spravnom stadiu :-D :-D :-D mne sa zatial nesniva, ale postupne sa urcite bude...
ved od nedele to mame za dva mesiace! pomoooooc!!!
Mne už sa raz snívalo... Ale ešte by sa mi mohlo snívať, že aké to bolo super... A nie také halušky... :-D :-D :-D No včera večer som cez Skype rozoberala papierovačky so snúbencovým kamarátom, ktorý má svadbu v ČR 6 dní pred nami... Tak on normálne si vyžiadal z ministerstva nejaké vyjadrenie a s tým vyjadrením šiel na matriku, lebo asi čo matrikárka to úplne iný výklad zákona... No a keďže sme to takto do večera rozoberali, tak sa mi potom snívalo...
no julinka tak ani mi nehovor a svadbových snoch, ja som mala jeden a úpln mi stačilo :-( Mala som velké šaty, ktoré boli pokrčené a strašne mi padali a ženích sa dostavil neskoro a nikto nám neprišiel na obrad. No hrôza =-)
anairda akurát som chcela písať mii, ale si ma predbehla :-D
baby ja sa tak na vás teším, škoda julinka že ty to máš tak ďaleko :-(