Svadba v júli 2007
- Sponzor fóra
to uplnenaj:ešte som nestihla odfotiť a dať do albumu, každý deň chodím v noci domov a idem dnes na skúšku k vizážistke s neumytými vlasmi (hanba), inak mne si straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaašne chýbal, len som myslela, že balíte na dovolneku, tak nestíhate...., všetkým si nám chýbal
to anairda: no to je tá baba z albumu, mali ju tším z efektu, inak neviem sa tam dovolať, mali zatvorené minulý týždeň, tak neviem, či ešte fungujú
22. jún 2007uplnenaj:: ten matyšák nevyšiel? My sa tam chystáme...
PAvianca::som torchu zachaosila s tymi mojimi otazkami na torticku, som myslela, ze ty si vravela, ze tu co chceme (asi tak aj 3-5 stran dozadu som na nu davala odkaz...) ze tu niekto mal... taku tu a la 70. roky...
hej, z efektu ju mala... akurat som s panom hupkom na dnes na 19:00 dohodla stretko, dovolala som sa na ten mobil co si mi poslala... ale asi na 5. krat, stale mal odkazovac... tak este poskusaj, nedaj sa odradit!22. jún 2007- Sponzor fóra
to pav:: hej, su v salone uz vyse mesiaca, ale najprv som nemala este z USA topanky, tie dosli minuly tyzdne a odvtedy zase nemam cas tam ist na fitting a upravu. Buduci tyzden pojdem, potom si ich uz vezmem domkov
zatial mam naisto radku a este jednu kocku na august, dalsie 2 rozmyslaju...
to uplnenaj:: som zvedava na toho matysaka... na kolko Vas vysla flasa od vina mikulov? kolko vina beriete na osobu? ak mame 100 ludi, tak staci 50 litrov? lebo tiez nechceme na alkaci skrachovat...22. jún 2007anairda to vino mikulov vyslo 100 za flasu a berieme na 70 ludi 80-90 flias bieleho a 20 cerveneho
z vino mikulov mame polovicu bieleho a druhu polovicu chceme nejaku mnamku tak uvidim co to nakoniec bude
my sme skor vinari tak preto tolko vina ale mam v zalohe sud na capovane pivo a nejake tvrde tak uvidime22. jún 2007
chapete to? absolutny zakon schvalnosti - po tom co som sa 3 tyzdne nevedela dostat do danely a co mesiace hladam vp svadobnych albumoch neviest pekne torticky, tak najdem tuto torticku:
http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=512936&vReferer=%2Fphotos%2Fdadulienka
akurat po tom, ako sme boli v danele a povedali nam, ze take ako chceme nevedia spravit... zaplatili sme uz liter zalohu... ale aj tak ten effekt v pezinku skusime, ak by vedeli urobit torticku uplne podla nasich predstav (ta retro torta co mam v albume), tak asi zmenime danelu na effekt. Ale kostovali sme s v danele zakusky - fantastičneeee!!!