dobre mapka je vytlačená, pôjdem o trošku skôr aby som trafila,
slonicek jasné že pôjdem, Lenku si nesmiem nechať ujsť, áno dva krát sa uvidíme, teším sa na Vás, pôjde aj manžel?
Juj, babuli, tak na teba teraz myslim najintenzivnejsie! Potom pridu sedmicky a potom dvaciny... ;-)
Budem na teba mysliet aj v sobotu, aj ked tu budeme oslavovat najdlhsi den v roku 8-)
Inak aj ja mavam take divne sny martuska. Naposledy sme mali velmi vela toriet :-N Ale skutocnost je vraj krajsia ako sen, tak neboj, bude oovela lepsie ako na dvojocku :-D
OK môžme sa dohodnúť a pôjdeme všetky spolu.
sloni ja to mám 28.7.2007 v kostole sv. Rodiny, v petržalke, pri Technopole.
bunny: tak to teda dúfam že skutočnosť bude krajšia :-N
Ja som dnes v Hypertescu objavila ďalšie čistooranžové servítky... Takže pohoda ;-) :-D :-D :-D Doteraz nikde a teraz všade :-D :-D :-D Možno oranžovú majú ako letnú farbu a tak je to sezónny tovar ;-) :-D :-D :-D Inak dnes som kúpila novú mikrovlnku... Čo chvíľa budeme komplet vybavení :-D :-D :-D
asi bude lepšie vyraziť rovno do obchodov, stránka ti asi veľmi nepomôže...skús Alain Delon,Prosťejov, Ozetu, H&M,obchod v pasáži Luxor, v pasáži na Obchodnej......my sme napr.kúpila v C&A
no tak sa nam dnes podarilo odskocit do Danely, pani Vajsabelova je velmi sympaticka, uplne s nami vymyslala :-) teda vlastne s mojim drahym... vymysleli taku tortu, ze ked ju uvidim asi sa jej zlaknem :-D bude 4 poschodova, marcipanova, hranata, biela, bude mat poprilepovane male tmavohnede bodky vyrezane z marcipanu, a potom budu na tych poschodiach pokladene ziarivo-ruzove a zelene gulicky (asi takych 15) a zopar bielych a par hnedych. Ked sme odisli tak palko vravi, to bude super, presne taku tortu som chcel za a lá materska školka :-D hmmmm k tym elegantnym satom a vyzdobe... :-S ale dobre, aspon bude sranda :-D
anairda, no super, teším sa že ste tam skočili. No tak na tú tortu sa velmi teším, potom si prosím jednu fotečku špeciálne tortovú, nech vám ju fotograf zachytí v plnej kráse a my sa budeme potom kochať :-D
poslednu mam bud tyzden niekedy...bud utorok alebo ju prehodim na neskor ked nebudem stihat, to je uz taka mala skuska...s tym by nemal byt problem :) a 30teho mi uz konecne dojde hezy