Svadba v júli 2007
Môj nechce oblek a ja ho nenútim
Ja som v Tescu videla super jednorazový riad - umelohmotný, ale výrazne oranžový a bol priesvitnýBol troška drahší ako tie nepriesvitné a o dosť drahší ako obyčajný biely, ale zase pre 40 ľudí to nie je tak veľa...
Bol pekný... Teraz už mali len vidličky s nožmi a to asi kupovať nebudem, lebo nožíky mi netreba a tak po prepočítaní by ma to vyšlo moc, chcela som poháre a plytké taniere len z tej série... Príbory jednorazové nepotrebujem až tak súrne, lebo tie dám normálne z kuchyne - nerozbijú sa
(keby mali zvlášť vidličky, tak kúpim k pohárom a tanierom)...
18. jún 2007- Sponzor fóra
to najjulinka: každý chlap by mal mať jeden tmavý oblek (príde svadba, nedjabože pohreb...), tak by som asi stavila na to, nejaký slušný tmavý...my sme kúpili svetlý, lebo tmavých má už v skrini dosť....
to uplnenaj: ja si šetrím dovču na september, tu už bude zima a ja pôjdem do teplúčka....(ak mi podpíšu dovču)
19. jún 2007No on má sivý... Ale ide o to, že jemu rýchlo rastie pupok
Tak potom nech sa popnáhľajú všetci s pohrebom do pol roka
Má sivý komplet - nohavice, vesta, oblek... Ešte pred rokom a pol to ako tak zapol (na tesno, ale som povedala, že nové sa kupovať nebude, lebo to by nevynosil)... No teraz nové kúpiť musí, lebo je tlusťoch už
Len otázne či kúpi len nohavice alebo komplet... Nohavice sme našli pred mesiacom - prvé čo obliekol, tak boli dobré a aj za dobrú cenu (tu sme kukli až po skúšaní a bola som v šoku - len 1200), ale nevzali sme, lebo, že možno za tie dva mesiace zas priberie a nechcem aby mal na svadbe rozopnutý gombík
19. jún 2007uplnenaj:: dakujem, si zlaty. Nie, musim sa popasovat s pracou, uz som sa dohodla so sefkou, ze takto ako kôn taham max. do konca tyzdna, a poprosila som ju aby potom prihliadla na to, ze o necely mesiac mam svadbu a musim sa zacat pripravam intenzivne venovat, nemozem v praci travit 12 hod. denne. Samozrejme suhlasila, je strasne zlata a jej samej je luto ze nam to takto vypalilo. Musim tento tyzden dokoncit oznamka, koncom tyzdna ich dat tlacit a sfinalizovat zoznam darov a potom uz budem v poho. ostatne vybavim
v piatok a sobotu som mala z toho brutalnu depku
ale uz je to v poho
najjulinka:: drzim s tym oblekom palce aby ste zohnalipredsa len ak sa v obleku aj neciti dobre, aspon na tych 10 min na obrad by sa to hodilo.
19. jún 2007mne by sa viac páčilo na Devíne ako na Bratislavskom hrade, nemožem si pomôcť, ale aj fotky sú tam krajšie, sú tam kamene a tráva...my sme sa chceli v meste, máme to blízko, aj obrad je v meste, ale nie je tam zeleň a ja chcem aj "zelené" fotky a neviem, či sa stihneme presunúť do parku alebo sadu J.Kráľa, Janko navrhoval preto hrad, ale mne sa na hrade až tak nepáči, aj ked veľa kočiek má odtiaľ super fotky, už to začína byť obohrané....
19. jún 2007- Sponzor fóra
hej, nie je to nic originalne, ale to ta nemusi mrziet, ved predsa nejde o to porovnavat sa s ostatnymi... ja by som chcela aj devin, ale len par fotos, lebo ja praveze chcem mat aj take mestske
dokonca by sa mi pacila aj takto ladena fotka http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vReferer=&vImageID=607243#navigator
19. jún 2007My sme dnes pobehali pár obchodov... Kúpila som si dezertné taniere po 8,-Sk
Mohla som ich kúpiť 40 a mala by som miesto jednorazových
Inak tie moje vysnívané jednorázové som ešte našla aj inde, dokonca aj lacnejšie
Dnes som našla 2 rôzne čistooranžové servítky - nejak som toto extra nehľadala... Takže úúúúplna pohoda... A to už tu na mojasvadba.sk som aj našla tému, že kde kúpiť oranžové servítky
Proste doteraz fakt neboli... A dnes len tak v dvoch obchodoch na mňa "kričia"
19. jún 2007ahojte, mňa porazí, dnes som mala zase nočnú moru ohladom svadby, som sa obliekla do šiat, bola som u kaderníčky a vizážistky a keď ma uvidela moja mama tak skríkla "to čo je za strašidlo"
Normálne mám depku z toho sna. Už nech je po svadbe a nech všetko dopadne aspoň na takú dvoječku.
A stále mi padali šaty, toho sa desím najviac
anairda, tie tvoje sú vzadu na zips, alebo na šnurovačku?
pavianca: potom pošli konečnú verziu oznamka
júúúj už sa nám to blíži20. jún 2007babulina tak to ti teda nezávidím, ale neboj všetko dopadne na jednotku, ja sa tak teším na sobotu
dúfam že ten kostolík nájdem
a nestratím sa.
Ja ako som včera čítala moncuskine zážitky so šatami tak mám úplné nervy, že aj mne bude všetko vidieť
Zajtra idem do pezinku objednať medovníčky ako darček pre hostí, som zvedavá či nájdem ten obchodík, iba pár krát som bola v pezinku tak uvidím.20. jún 2007takze, od peknej cesty je to priblizne 3 zastavky, presny pocet neviem, ale mozes vystupit na zastavke hybesova, po lavej strane budes mat taku stavbu vinarske zavody. a budes sa tahat smerom do lava smerom do kopca ulica sa vola baronka (tie vinarske zavody budes mat po lavej strane a je tam aj take parkovisko). prides na vrch ulice a budes mat moznost odbocit dolava alebo doprava. a ty pojdes doprava a je to uz len kusocek. (pozor!!! dolava je evanjelicky kostol).
urcite to najdes. od elektricky to je mozno 5-10min.
20. jún 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
dik, v C&A v Avione
ešte v marci.