Svadba v júli 2011. Plánuje niekto tento termín?
@zuzanockato ja vacsinou vidim tie navleky za 1 eur na stolicku, skus pohladat hlbsie..aj na nete su take ceny
11. jan 2011@mezike ahoj
no ved saty su velmi dolezite,to je jedna z prvych veci,na ktore ludia hned pozeraju
a to ostatne postupne,vsetko stihame
11. jan 2011- Sponzor fóra
@lilianuska tam som mala stužkovú...
My tiež 30.7. o 15:00...11. jan 2011@alique aj my mame o 15:00
...ze 200 dni,takto mi to pride velmi blizko
uz aby bolo po skuskovom,nech mozme nerusene dalej planovat a chystat....
11. jan 2011@tinka_14 Nas bude o nieco menej, no ratame tiez tak nejak...
11. jan 2011@nimika Určite super, potom nahoď foto...
Aj my by sme mali začať riešiť oznamká... Uf
12. jan 2011@panaacik ty máš takú istú kamošku ako ja
12. jan 2011- Sponzor fóra
baby... a ako vyberate oznamka....ja neviem, nic ma az tak neoslovuje a rozmyslam aj nad tym ci s nasou fotkou alebo nieco klasicke
toto bude dilema! Ja by som uz najradsej zhanala popolnocky, obrucky, oblek, budeme musiet vo februari, nech mam pocit, ze nieco robim.
a chystate sa aj na veltrhy? BA, NR?12. jan 2011@panaacik to vobec neviem, ja by som to uz rada vybrala, aby som vedela kolko nas to bude stat
...
13. jan 2011@zuzanockato podla mna to teraz pojde uz rychlo, boli sme tu uz v roku 2010 a to bolo daleko. Teraz je uz stred januara a ani neviem ako k tomu doslo.
Mne to teraz pojde uz rychlo, si myslim.
@lindux ja som tiez mala navrhy, ale nemam v kompe take programy na spracovanie fotiek a ani lepsie formy pisma, takze som to nechala na niekoho druheho, kto to ma.13. jan 2011@machula Pôjdeme v BA...
@lopieta @panaacik Nám v reštike povedalim, že menu budeme riešiť mesiac pred...
@zuzanockato Aj mne to prišlo ďaleko, no teraz, po Novom roku a najmä, keď už dni počítame pod 200, tak ma začína chytať panika...
Alena, kľúúúúúúúd, stííííííííííhaš, upokoj sa, veď všetko riešiš postupne, nieč nevynehááááááááááš...Musím sa upokojovať...
13. jan 2011@alique aj nam tak povedali v restauracii.
Kluuuuud, ved casu je dost.
13. jan 2011@zuzanockato urcite ich najdes rychlo
My mame svadbu 16.7. a ty mas kedy? Lebo na pase mas napisane ze svadba uz bola
13. jan 2011@zuzanockato a nepytala si sa uz na tie datumiky?
13. jan 2011@zuzanockato my mame 2.7., cize 170 dni do svadby
13. jan 2011@panaacik ja sa chystam minimalne na jeden
...aspon informacne a pre naladu, vsak ktovie, co tam objavim
@lindux to bolo krasne povedane
@zuzanockato my mame 9. jula a vsetci mi tvrdia, ze sa to uz suchne rychlo, co im teda neverim xixi, hlavne, nech uz je teplejsie a viac svetla, potom to uz pojde
@lopieta ty z nas budes tusim prvadufam, ze potom vsetky napisete pocity a dojmy!
13. jan 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
@aninocka4
! Ale svadba bude na dedine, takže až taký problém by to nemal byť, aspoň dúfam
!
Ahoj! mame rovnaky termin svadby. Lenže ja okrem šiat ešte nič nemám