Svadba v júli 2011. Plánuje niekto tento termín?

23. júl 201125380
  • @aninocka4  
    Ahoj! mame rovnaky termin svadby. Lenže ja okrem šiat ešte nič nemám 😞 ! Ale svadba bude na dedine, takže až taký problém by to nemal byť, aspoň dúfam 🙂 !

• @zuzanockato  ja vacsinou vidim tie navleky za 1 eur na stolicku, skus pohladat hlbsie..aj na nete su take ceny 🙂

• @mezike  ahoj🙂 no ved saty su velmi dolezite,to je jedna z prvych veci,na ktore ludia hned pozeraju😃 a to ostatne postupne,vsetko stihame🙂

• Sponzor fóra
  • @lilianuska  tam som mala stužkovú... 😉
    My tiež 30.7. o 15:00... 😃

• 200 dníííííííííííí... 😃

• @alique  aj my mame o 15:00 😃 ...ze 200 dni,takto mi to pride velmi blizko🙂uz aby bolo po skuskovom,nech mozme nerusene dalej planovat a chystat....

• Baby a s akym rozpoctom asi tak ratate??? My budeme mat 90 hosti a ked som uplne vsetko spocitala, co sa nasej svadby tyka, vychadza to na nejakych 5000 eur.... Len to nemam s cim porovnat ci je to vela alebo v pohode??

• @tinka_14  Nas bude o nieco menej, no ratame tiez tak nejak...😉

• ...a kamoška môže pracovať na oznámeniach, už som jej poslala aj text, som zvedavá, ako budú nakoniec vyzerať 🙂

• super... ja neviem snubenca donutit k tomu, aby zavolal kamaratovi, ktory by nas mal fotit a vyrabat oznamenia 😃. aj ja chcem mat uz nieco hotové 🙂

• @nimika  Určite super, potom nahoď foto... 😉 Aj my by sme mali začať riešiť oznamká... Uf

• tak ktovie, kedy to bude hotové, lebo tá kamoška je strašne zamestnaná osoba a len niekedy má voľno 😬 ale včera ma pýtala, aby som jej poslala presný text, aby mohla začať robiť, lebo by sa jej to ťažko menilo, keby začala robiť bez textu

• @nimika  
    @alique  ja sa tym uz zaoberam. Kamoska mi ho robi, tak chvilu potrva. 😃

@lopieta  moja neboj sa. 😛 😛 Aka si mila, ved urcite budes daco mat, nie sme nejako v predstihu. 😵 😃

• @ panaacik ani obrucky, ani oznamenie, ani menu, jedine saty, kapelu a hotel, nic ine, ani ziadne dekoracie, nausnice, jednoducho nic 😃😃....

• @panaacik  ty máš takú istú kamošku ako ja 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • baby... a ako vyberate oznamka....ja neviem, nic ma az tak neoslovuje a rozmyslam aj nad tym ci s nasou fotkou alebo nieco klasicke 🤔 toto bude dilema! Ja by som uz najradsej zhanala popolnocky, obrucky, oblek, budeme musiet vo februari, nech mam pocit, ze nieco robim.
    a chystate sa aj na veltrhy? BA, NR?

• @lopieta  a to uz teraz aj menu treba vyberat? Co som zaspala? 😃 😃 😃

@nimika  ju to bavi, takze som rada. Len ma vela napadov, neviem, co si mam vybrat. 🙂

@machula  ja by som sa veru velmo rada na veltrhy pozrela. Ty ides? 😉

• @panaacik  to vobec neviem, ja by som to uz rada vybrala, aby som vedela kolko nas to bude stat 😃...

• ja som si povedala, ze nase oznamka spravim ja...no uz sa do toho musim vrhnut, ale nejako mam strach ze sa mi to nepodari podla predstav, nechcem, aby to bolo tuctove 😐

• Baby, vôbec nezúfajte, mne to príde, že to je ešte tak daleko, zároven mám strach že sa to všetko tak šuchne, že potom bude málo času. V každom prípade chcem mať všetko aspon mesiac dopredu zariadené, nech potom nemusím stresovať a už si budem len užívať posledné dni mojej slobody🙂))))))

• @zuzanockato  podla mna to teraz pojde uz rychlo, boli sme tu uz v roku 2010 a to bolo daleko. Teraz je uz stred januara a ani neviem ako k tomu doslo. 😃 😃 Mne to teraz pojde uz rychlo, si myslim. 🙂

@lindux  ja som tiez mala navrhy, ale nemam v kompe take programy na spracovanie fotiek a ani lepsie formy pisma, takze som to nechala na niekoho druheho, kto to ma. 😉

• @machula   Pôjdeme v BA... 😉
    @lopieta   @panaacik   Nám v reštike povedalim, že menu budeme riešiť mesiac pred... 🙂
    @zuzanockato  Aj mne to prišlo ďaleko, no teraz, po Novom roku a najmä, keď už dni počítame pod 200, tak ma začína chytať panika... 😬
    Alena, kľúúúúúúúd, stííííííííííhaš, upokoj sa, veď všetko riešiš postupne, nieč nevynehááááááááááš... 😎 Musím sa upokojovať... 😉

• @alique  aj nam tak povedali v restauracii. 🙂 Kluuuuud, ved casu je dost. 😃 😃

• Baby, muza, miesto a saty mame....takze sa mozeme vydavat aj keby sme nic ine uz nestihli, no nie? 😃 😃 😃
    Ale nebojte, vsetko krasne vystihame, 184 dni je este kooopec casu 😃

• lindux heey pozor!!! ja ešte šaty nemám🙂)))), ale koncom januára začínam s hladaním tých najúžasnejších šiat🙂.
    Ja sa inak na ten den D už teším, môžete mi prosím napísať vaše presné dátumy svadieb?????

• @zuzanockato  urcite ich najdes rychlo 🙂 My mame svadbu 16.7. a ty mas kedy? Lebo na pase mas napisane ze svadba uz bola 😎

• @zuzanockato  a nepytala si sa uz na tie datumiky? 😎

• @zuzanockato  my mame 2.7., cize 170 dni do svadby 🙂

• @panaacik  ja sa chystam minimalne na jeden 😃...aspon informacne a pre naladu, vsak ktovie, co tam objavim 😃
    @lindux  to bolo krasne povedane 😵

@zuzanockato  my mame 9. jula a vsetci mi tvrdia, ze sa to uz suchne rychlo, co im teda neverim xixi, hlavne, nech uz je teplejsie a viac svetla, potom to uz pojde
    @lopieta  ty z nas budes tusim prva 😃 dufam, ze potom vsetky napisete pocity a dojmy!

• samozrejme, vsetko porozopravam, len aby uz bolo teplucko a uz sa hadam dopracujeme k tomu velkemu dnu D 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Dokumentárna svadobná fotografia
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov