Svadba v júli 2011. Plánuje niekto tento termín?

Zobraz úvodný príspevok
Caute, planuje niekto svadbicku na tento termin? :-p
Odpovedať
@lindux pozri si www.svadobnetopanky.sk ja som si tam vybrala tie ktore mam v albume... maju tam velmi pekne tvary a mozes si vybrat motiv, ako ti to maju upravit
Odpovedať
@machula ja tiez neznasam zimu, aj preto som chcela svadbu v juli ked bude fajne teplucko...
Odpovedať
Profilova fotka
@machula nielen v nesprávnej krajine, ale ja aj v nesprávnom kúte Slovenska :-D
Odpovedať
@lopieta dakujem lopietka uz som tam bola a tie "moje" tam nemaju :-(
Odpovedať
@nimika a ja učím na VS a mam 24 rokov, stále si ma mýlia so študentami
Odpovedať
@nimika :-D to je aj moj pripad...najhorsie je, ze som urobila chybu a zacala som byt na ich od zaciatku dobra...a teraz su obcas ako zvieratka! neviem udrzat disciplinu ]-(
Odpovedať
@lindux tak som ti neporadila a ty by si ake topanky chcela?
Odpovedať
dievčatá, my sme sa teda našli v tejto skupine : učiteľky, milujúce teplo,... mozeme vytvorit skupinu na FCB
Odpovedať
Profilova fotka
@machula to som urobila prvý rok aj ja, ale myslím, že teraz už žiaci vedia, že so mnou na hodine nie je sranda... teda okrem mojej triedy :-N
Odpovedať
@lopieta aj tak dakujem :-) bud take sandalky co mam v albume alebo s otvorenou spickou na stredne vysokom opatku...
Odpovedať
@lindux nic si z toho nerob...topanky nemam ani ja...dufam, ze na nejake este natrafim, panikarit zacnem tyzden pred svadbou
Odpovedať
Profilova fotka
@lopieta ja si chcem tiež odtiaľ topánky vybrať, len mám trošku obavy, či si dokážem objednať správne číslo
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nimika triednictvo este nastastie nemam...ale buduci rok ma to caka...a desim sa toho
Odpovedať
@nimika ja som si ich neobjednavala, ja som ich rovno kupila v tom salone v leviciach, dokonca sa mi velmi pacili a aj to prevedenie, takze som nevahala ani sekundu, a dolezite bolo to, ze maju velmi dobry opatok, ani vysoky ani nizky...
Odpovedať
@nimika inak to aj ja neviem, mam tak divnu nohu, ze niekedy mi sedi 36 a niekedy 38...ale opatkove topanky asi 36...to je take blbe ked si ich nemozes skusit
Odpovedať
@nimika @lindux, chodte do niektoreho salona vyskusate si velkosti a potom si ich objednate v takom prevedeni ako vy chcete, a budete vediet ktore cislo z danych topanok potrebujete
Odpovedať
@lindux ja by som tiez neriskovala s objednavanim...topanky sa tazko daju odhadnut, to musi byt stastie, aby naozaj sadli!
Odpovedať
@machula to mas pravdu, no zatial som patrala na internete, nebol cas behat po obchodoch, ale asi zacnem...inak tento vikend ideme zhanat milackovi oblek :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@machula ja som dostala triedu hneď prvý rok :-N ale sú skvelí, veľmi dobrá trieda, bude mi za nimi smutno, už sú deviataci
Odpovedať
Profilova fotka
@lopieta ja si pôjdem jedny vyskúšať ku kamarátke, ktorá mala odtiaľ tiež topánky a vyzerá to, že máme rovnaké číslo. V tom salóne, kde by som ich objednávala, nemali žiadne
Odpovedať
@lindux jeeej oblek! uz sa tesim, kedy pojdeme nakupovat, my sa chystame vo februari :-) @nimika to mas stastie...uvidim, ako to pojde mne
Odpovedať
Profilova fotka
@lindux @machula a my pôjdeme na oblek vraj až v júni :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@machula ak si odmyslíš povinnosti navyše, tak triednictvo je fajn, máš svoje deti, ku ktorým si vytvoríš bližší vzťah a do tej triedy chodievaš najradšej ;-)
Odpovedať
@nimika este planujete chudnut alebo pribrat??? :-D
Odpovedať
@nimika ja uz sa strasne tesim :-) Nastastie sa drahy moc nebranil :-D a ked uz ja mam satky tak nech ma aj on oblek 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@machula vraj chudnúť :-N aj keď, ako to poznám :-D v podstate je to jedno, tak či tak to treba radšej nechať až na čas tesne pred svadbou :-D
Odpovedať
@nimika ano, ale iba ak su tie deti dobre a da sa s nimi normalne komunikovat!....ak by si mala triedu, kde su najma problemove decka, tak je to poriadna zataz nejako ich ukocirovat!
Odpovedať
Profilova fotka
@lindux ja sa kúpy obleku obávam :-N
Odpovedať
@nimika a mne drahy hovori, ze by som mohla trochu pribrat :-D No ja bastim ako kontajner a stale nic :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@machula o problémových deťoch mi niečo hovor, tých máme na škole až-až... obávam sa, že by som ich od septembra mohla dostať ako ďalšiu triedu
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?