@nimika zatiaľ nie, robím v banke, no s drahým sme sa rozprávali a po materskej by som išla učiť, aby som mohla byť doma s drobcom - takto chodím domov večer okolo pol siedmej... :-|
@machula ja som pôvodnej chcela SJL + DEJ, ale naši ma odhovorili, že s mojou povahou by som na druhom stupni nevydržala a asi majú pravdu... Robím s dospelými a mám čo robiť, aby som nescvokla z nich... :-)
aj ja sa pridavam, som sice vystudovana manazerka, ale robim si doktorat na EU, a tam aj ucim :), presne kvoli tomu, som dala aj ja svadbu na jul, lebo to uz mame prazdniny :)
@alique veru aj ja mam obcas problem, aby som vydrzala tych pubertiakov nepozabijat :-D
@lopieta aj pre mna to bol najhlavnejsi dovod, hoci aj teplo zohralo svoju ulohu
@machula velmi pekne straveny den :) hoci sa musim ucit na jednu skusku... ale tu skusku som uz na VS absolvovala, tak dufam, ze to nebude velky problem :)
@nimika@lopieta@alique ja som na tom rovnako....nech uz je teplucko a slniecko!!! zimu by som vymazala uplne!...tusim sme sa narodili v nespravnej krajine :-.
jeej baby vy ste sa rozpisali :-D @alique akurat dnes sme sa s miláčkem bavili o tanci, on je skvely tanecnik a ja total drevo, ale chceli by sme nacvicit nejaky cool tanecek, to by bolo super, len aby bol cas =-)
Inak ja momentalne panikarim, lebo si neviem najst topanky, co by sa mi pacili a boli aj dostupne... :-|