Svadba v júli 2011. Plánuje niekto tento termín?

23. júl 201125380
  • @tinka_14  wow, ty si sa dnes naozaj musela cítiť ako nevesta 😉

• caute,dva dni tu nie som a co vsetko mate nove...sikovne ste🙂
    mezike,dufam,ze vam to dobre dopadne...aspon viem,na co si mam davat pozor,nieco taketo by ma ani nenapadlo...
    tinka,panaacik,velmi sa mi pacia vase saty,budete krasne nevesty🙂
    a uz ani neviem,komu som co chcela odpisat,ved tu toho tolko pribudlo....ale na veltrh sa chystam aj ja,do nitry urcite,kedze som z nitry a asi aj do ba pojdeme,v sobotu🙂tak sa mozno uvidime🙂

• @nimika  no neviem, možno som bola pani majiteľke sympatická alebo rada dáva zľavy. 😃
    @tinka_14  a @lindux  vy ste teda maličké žienky. 😉
    @alique  fííha, to ako sa ti podarilo "zazmluvnit" 3 šiat? 😃 😃
    @tinka_14  veľa si toho postíhala. Som rozmýšľala, ale nie je ešte skoro na kytice a torty?? Fakt musíme už teraz zajednať i toto???

• Sponzor fóra
  • @panaacik  
    zajednat to este netreba, lebo som bola zvedava na ceny a ci su schopny zrealizovaz moju predstavu 🙂

• @panaacik  Ja nefim, asi mala teta slabú chvíľku a videla, že som najnerozhodnejší človek na svete...🙂

• @alique  uz ich teraz neviem najst, videla som ich tu v jednom albume, ale mali taku struzku ako Goldie, len tusim trosku bohatsiu suknu... 😉

• Baby aj vy mate tak problem prinutit chlapov, aby nieco spravili? 😃 Ja toho mojho neviem donutit aby zavolal svojej kamaratke kadernicke ci by vobec bola ochotna ma ucesat 😃
    Inak asi som ho chudacika prilis zavalovala informaciami, lebo mi vytvoril "svdobne okienko", ktore si mozem kazdy ked otvorit, vychrlit to na neho a ked ma toho dost, povie ze svadobne okienko na dnes uzatvarame 😃 😃 😃

• @lindux  samozrejme. Môj na takéto veci nie je, vždy povie, že sa mu páči to čo mne. 😃 A že dobre vyberám.

• Inak ja som tak rozmýšľala na tortou, make upom a vlasmi, pretože leto je dosť frekventované obdobie a tiež sa bojím, že treba dohodnúť dopredu.

• ja s mojim chlapom nastastie nemam problem - snazi sa vsetko absolvovat so mnou, aj ked je niekedy trocha unaveny z toho.... ale zatial sa drzi statocne... vsetko konzultujeme spolu - on vyberie nieco ja vyberiem nieco a v com sa zhodnome to je vacsinou to co hladame 🙂

• @tinka_14  no prave moj milacik sa na tom vsetkom chce podielat so mnou, dodnes mi vycita, ze som ho nevzala na skusku siat 😃 ale on nema moc casu-skor ja travim cely den na nete...a tiez asi na neho treba s mierou 😬

• @lindux  
    my sa uz tak tesime, ze by sme mali najradsej svadbu uz v marci a nie v juli... ale uz mame skoro vsetko vybavene, tak sme radi, ze uz potom nebudeme musiet behat... a ztial mame vsetko tak ako sme chceli...

• @tinka_14  no aspoň budete mať všetko povybavované a môžeš sa komplet sústrediť na školičku. 🙂

• @panaacik  
    no ved prave.... riesim svadbu a este mam 2 skusky pred sebou... potom bakalarku pisat a na statnice sa ucit... 😞

• @tinka_14  moja chápem ťa. 😞

• Sponzor fóra
  • @tinka_14  ja mam tiez este dve skusky a namiesto ucenia riesim svadbu 😃 Inak sme schvalne nedali svadbu na 2012ty, lebo to by som asi nestihala aj s diplomovkou a statnicami...ale ked mas uz vsetko vybavene tak potom pohoda...

• @lindux  
    my sme to uz nechceli dalsi rok odkladat... najskor par rokov ziadne svadby a teraz budu rovno dve - mesiac po nas ma sestra moj snubenca 🙂 takze budeme svadbovat 2 mesiace za sebou... 🙂

• @tinka_14  tak to poznam. My sme sa rozhodli, ze sa vezmeme a zrazu sa beru vsetci naookolo, ja pojdem na 4 svadby 🤔 a navyse zrazu skoro vsetci budu mat zelenu vyzdobu.... 😐

• @lindux  
    my budeme mat tiez zelenu 🙂 my sme spomedzi priatelov prvy co sme nabrali odvahu 🙂

• @tinka_14  zelena je najlepsia! 🙂 A tusim je to teraz najoblubenejsia svadobna farba...

• @lindux  
    ja som velmi chcela cyklamenovu - ale ked som videla nasu miestnost, tak sme sa zhodli, ze zelena su bude ovela viac hodit - je to ziva farba, na leto ako stvorenaa 🙂

• ahojte, ale ste tu zase popísali, človek tu nie je 2 dni a potom nestíha čítať 😃 😃 😃 😃 😃
    no baby obdivujem vás, že to zvládate popri škole, my sme čakali dokým skončím, lebo inak si to neviem ani prestaviť, no šikulky ste 🙂 🙂 no my budeme mať výzdobu bordovo-bielu, lebo v miestnosti je skoro všetko bordové, bola v ponuke aj zelená ale nejak sa mi to tam nehodí, inak zelená je krásna farba 🙂 🙂

• zelená je tiež fajn, ale mne sa už veľmi dlho páči fialovo-biela, tak pri tom ostávam 🙂
    môj drahý mi tvrdí, že stále hovorím o svadbe, ale to nie je pravda, sú dni, keď svadbu nespomeniem, resp. iba jednou vetou niečo 😛 už som mu minule hovorila, že ja som len taký slabý odvar iných neviest 😃 ja sa radšej podelím s vami a drahému už hovorím iba veci, ktoré už sú. Aj tak mi stále hovorí, že ako chceš ty 😃

• my budeme mat svetlo modru, lebo moj snubenec ma tu farbu najradsej... 🙂

• kocky, teraz sa asi budete smiat...ale kedy sa hadze kytica? Hned po obrade? 🙂

• @lindux  
    No podľa môjho je ešte na všetko čas! Ze to este nemam riesit. Ale ja mu statočne rozprávam o prípravách, aj ked na vsetko povie, že on nevie, on sa do toho nevyzna 🙂 !

• dievcata, dnes nam prisli podbradniky, ktore mam v albume 🙂 ja som ich este nevidela, ale vraj su krasne, tesim sa 🙂

• @lopieta  my máme s rovnakou výšivkou, ale sú trolinku iné... 😉
    Baby, opätovná skúška dohodnutá, 19.2. sa snáď definitívne rozhodnem... 😃

• @alique  drzim palce, urcite si vyberies tie najkrajsie 😉

• @alique  aj ja drzim palce. uvidis, teraz to bude najrychlejsie rozhodovanie 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov