Svadba v júli 2011. Plánuje niekto tento termín?

Zobraz úvodný príspevok
Caute, planuje niekto svadbicku na tento termin? :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka_14 wow, ty si sa dnes naozaj musela cítiť ako nevesta ;-)
Odpovedať
caute,dva dni tu nie som a co vsetko mate nove...sikovne ste:) mezike,dufam,ze vam to dobre dopadne...aspon viem,na co si mam davat pozor,nieco taketo by ma ani nenapadlo... tinka,panaacik,velmi sa mi pacia vase saty,budete krasne nevesty:) a uz ani neviem,komu som co chcela odpisat,ved tu toho tolko pribudlo....ale na veltrh sa chystam aj ja,do nitry urcite,kedze som z nitry a asi aj do ba pojdeme,v sobotu:)tak sa mozno uvidime:)
Odpovedať
@nimika no neviem, možno som bola pani majiteľke sympatická alebo rada dáva zľavy. :-D @tinka_14 a @lindux vy ste teda maličké žienky. ;-) @alique fííha, to ako sa ti podarilo "zazmluvnit" 3 šiat? :-D :-D @tinka_14 veľa si toho postíhala. Som rozmýšľala, ale nie je ešte skoro na kytice a torty?? Fakt musíme už teraz zajednať i toto???
Odpovedať
Profilova fotka
@panaacik zajednat to este netreba, lebo som bola zvedava na ceny a ci su schopny zrealizovaz moju predstavu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@panaacik Ja nefim, asi mala teta slabú chvíľku a videla, že som najnerozhodnejší človek na svete...:)
Odpovedať
@alique uz ich teraz neviem najst, videla som ich tu v jednom albume, ale mali taku struzku ako Goldie, len tusim trosku bohatsiu suknu... ;-)
Odpovedať
Baby aj vy mate tak problem prinutit chlapov, aby nieco spravili? :-D Ja toho mojho neviem donutit aby zavolal svojej kamaratke kadernicke ci by vobec bola ochotna ma ucesat :-D Inak asi som ho chudacika prilis zavalovala informaciami, lebo mi vytvoril "svdobne okienko", ktore si mozem kazdy ked otvorit, vychrlit to na neho a ked ma toho dost, povie ze svadobne okienko na dnes uzatvarame :-D :-D :-D
Odpovedať
@lindux samozrejme. Môj na takéto veci nie je, vždy povie, že sa mu páči to čo mne. :-D A že dobre vyberám.
Odpovedať
Inak ja som tak rozmýšľala na tortou, make upom a vlasmi, pretože leto je dosť frekventované obdobie a tiež sa bojím, že treba dohodnúť dopredu.
Odpovedať
Profilova fotka
ja s mojim chlapom nastastie nemam problem - snazi sa vsetko absolvovat so mnou, aj ked je niekedy trocha unaveny z toho.... ale zatial sa drzi statocne... vsetko konzultujeme spolu - on vyberie nieco ja vyberiem nieco a v com sa zhodnome to je vacsinou to co hladame :)
Odpovedať
@tinka_14 no prave moj milacik sa na tom vsetkom chce podielat so mnou, dodnes mi vycita, ze som ho nevzala na skusku siat :-D ale on nema moc casu-skor ja travim cely den na nete...a tiez asi na neho treba s mierou :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@lindux my sa uz tak tesime, ze by sme mali najradsej svadbu uz v marci a nie v juli... ale uz mame skoro vsetko vybavene, tak sme radi, ze uz potom nebudeme musiet behat... a ztial mame vsetko tak ako sme chceli...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@tinka_14 no aspoň budete mať všetko povybavované a môžeš sa komplet sústrediť na školičku. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@panaacik no ved prave.... riesim svadbu a este mam 2 skusky pred sebou... potom bakalarku pisat a na statnice sa ucit... :-(
Odpovedať
@tinka_14 moja chápem ťa. :-(
Odpovedať
@tinka_14 ja mam tiez este dve skusky a namiesto ucenia riesim svadbu :-D Inak sme schvalne nedali svadbu na 2012ty, lebo to by som asi nestihala aj s diplomovkou a statnicami...ale ked mas uz vsetko vybavene tak potom pohoda...
Odpovedať
Profilova fotka
@lindux my sme to uz nechceli dalsi rok odkladat... najskor par rokov ziadne svadby a teraz budu rovno dve - mesiac po nas ma sestra moj snubenca :) takze budeme svadbovat 2 mesiace za sebou... :-)
Odpovedať
@tinka_14 tak to poznam. My sme sa rozhodli, ze sa vezmeme a zrazu sa beru vsetci naookolo, ja pojdem na 4 svadby =-) a navyse zrazu skoro vsetci budu mat zelenu vyzdobu.... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@lindux my budeme mat tiez zelenu :) my sme spomedzi priatelov prvy co sme nabrali odvahu :)
Odpovedať
@tinka_14 zelena je najlepsia! :-) A tusim je to teraz najoblubenejsia svadobna farba...
Odpovedať
Profilova fotka
@lindux ja som velmi chcela cyklamenovu - ale ked som videla nasu miestnost, tak sme sa zhodli, ze zelena su bude ovela viac hodit - je to ziva farba, na leto ako stvorenaa :-)
Odpovedať
ahojte, ale ste tu zase popísali, človek tu nie je 2 dni a potom nestíha čítať :-D :-D :-D :-D :-D no baby obdivujem vás, že to zvládate popri škole, my sme čakali dokým skončím, lebo inak si to neviem ani prestaviť, no šikulky ste :-) :-) no my budeme mať výzdobu bordovo-bielu, lebo v miestnosti je skoro všetko bordové, bola v ponuke aj zelená ale nejak sa mi to tam nehodí, inak zelená je krásna farba :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zelená je tiež fajn, ale mne sa už veľmi dlho páči fialovo-biela, tak pri tom ostávam :-) môj drahý mi tvrdí, že stále hovorím o svadbe, ale to nie je pravda, sú dni, keď svadbu nespomeniem, resp. iba jednou vetou niečo :-p už som mu minule hovorila, že ja som len taký slabý odvar iných neviest :-D ja sa radšej podelím s vami a drahému už hovorím iba veci, ktoré už sú. Aj tak mi stále hovorí, že ako chceš ty :-D
Odpovedať
my budeme mat svetlo modru, lebo moj snubenec ma tu farbu najradsej... :)
Odpovedať
kocky, teraz sa asi budete smiat...ale kedy sa hadze kytica? Hned po obrade? :-)
Odpovedať
@lindux No podľa môjho je ešte na všetko čas! Ze to este nemam riesit. Ale ja mu statočne rozprávam o prípravách, aj ked na vsetko povie, že on nevie, on sa do toho nevyzna :-) !
Odpovedať
dievcata, dnes nam prisli podbradniky, ktore mam v albume :) ja som ich este nevidela, ale vraj su krasne, tesim sa :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lopieta my máme s rovnakou výšivkou, ale sú trolinku iné... ;-) Baby, opätovná skúška dohodnutá, 19.2. sa snáď definitívne rozhodnem... :-D
Odpovedať
@alique drzim palce, urcite si vyberies tie najkrajsie ;)
Odpovedať
@alique aj ja drzim palce. uvidis, teraz to bude najrychlejsie rozhodovanie :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?