caute,dva dni tu nie som a co vsetko mate nove...sikovne ste:)
mezike,dufam,ze vam to dobre dopadne...aspon viem,na co si mam davat pozor,nieco taketo by ma ani nenapadlo...
tinka,panaacik,velmi sa mi pacia vase saty,budete krasne nevesty:)
a uz ani neviem,komu som co chcela odpisat,ved tu toho tolko pribudlo....ale na veltrh sa chystam aj ja,do nitry urcite,kedze som z nitry a asi aj do ba pojdeme,v sobotu:)tak sa mozno uvidime:)
@nimika no neviem, možno som bola pani majiteľke sympatická alebo rada dáva zľavy. :-D
@tinka_14 a @lindux vy ste teda maličké žienky. ;-)
@alique fííha, to ako sa ti podarilo "zazmluvnit" 3 šiat? :-D :-D
@tinka_14 veľa si toho postíhala. Som rozmýšľala, ale nie je ešte skoro na kytice a torty?? Fakt musíme už teraz zajednať i toto???
Baby aj vy mate tak problem prinutit chlapov, aby nieco spravili? :-D Ja toho mojho neviem donutit aby zavolal svojej kamaratke kadernicke ci by vobec bola ochotna ma ucesat :-D
Inak asi som ho chudacika prilis zavalovala informaciami, lebo mi vytvoril "svdobne okienko", ktore si mozem kazdy ked otvorit, vychrlit to na neho a ked ma toho dost, povie ze svadobne okienko na dnes uzatvarame :-D :-D :-D
ja s mojim chlapom nastastie nemam problem - snazi sa vsetko absolvovat so mnou, aj ked je niekedy trocha unaveny z toho.... ale zatial sa drzi statocne... vsetko konzultujeme spolu - on vyberie nieco ja vyberiem nieco a v com sa zhodnome to je vacsinou to co hladame :)
@tinka_14 no prave moj milacik sa na tom vsetkom chce podielat so mnou, dodnes mi vycita, ze som ho nevzala na skusku siat :-D ale on nema moc casu-skor ja travim cely den na nete...a tiez asi na neho treba s mierou :-N
@lindux
my sa uz tak tesime, ze by sme mali najradsej svadbu uz v marci a nie v juli... ale uz mame skoro vsetko vybavene, tak sme radi, ze uz potom nebudeme musiet behat... a ztial mame vsetko tak ako sme chceli...
@tinka_14 ja mam tiez este dve skusky a namiesto ucenia riesim svadbu :-D Inak sme schvalne nedali svadbu na 2012ty, lebo to by som asi nestihala aj s diplomovkou a statnicami...ale ked mas uz vsetko vybavene tak potom pohoda...
@lindux
my sme to uz nechceli dalsi rok odkladat... najskor par rokov ziadne svadby a teraz budu rovno dve - mesiac po nas ma sestra moj snubenca :) takze budeme svadbovat 2 mesiace za sebou... :-)
@tinka_14 tak to poznam. My sme sa rozhodli, ze sa vezmeme a zrazu sa beru vsetci naookolo, ja pojdem na 4 svadby =-) a navyse zrazu skoro vsetci budu mat zelenu vyzdobu.... :-|
@lindux
ja som velmi chcela cyklamenovu - ale ked som videla nasu miestnost, tak sme sa zhodli, ze zelena su bude ovela viac hodit - je to ziva farba, na leto ako stvorenaa :-)
ahojte, ale ste tu zase popísali, človek tu nie je 2 dni a potom nestíha čítať :-D :-D :-D :-D :-D
no baby obdivujem vás, že to zvládate popri škole, my sme čakali dokým skončím, lebo inak si to neviem ani prestaviť, no šikulky ste :-) :-) no my budeme mať výzdobu bordovo-bielu, lebo v miestnosti je skoro všetko bordové, bola v ponuke aj zelená ale nejak sa mi to tam nehodí, inak zelená je krásna farba :-) :-)
zelená je tiež fajn, ale mne sa už veľmi dlho páči fialovo-biela, tak pri tom ostávam :-)
môj drahý mi tvrdí, že stále hovorím o svadbe, ale to nie je pravda, sú dni, keď svadbu nespomeniem, resp. iba jednou vetou niečo :-p už som mu minule hovorila, že ja som len taký slabý odvar iných neviest :-D ja sa radšej podelím s vami a drahému už hovorím iba veci, ktoré už sú. Aj tak mi stále hovorí, že ako chceš ty :-D
@lindux
No podľa môjho je ešte na všetko čas! Ze to este nemam riesit. Ale ja mu statočne rozprávam o prípravách, aj ked na vsetko povie, že on nevie, on sa do toho nevyzna :-) !