Svadba v júli 2011. Plánuje niekto tento termín?
@panaacik my budeme mať stoly poukladané do E, ale to asi závisí aj od sály, nie?
18. feb 2011- Sponzor fóra
@nimika prosim ta pozries sa mi do albumu, tam mam tu miestnost. ale nechcem byt ako vo "vyklade".
18. feb 2011@panaacik hm, tak neviem, vyzerá to tam byť užšie ako máme my, takže nejako inak to treba vymyslieť
a koľko budete mať hostí, lebo aj podľa toho sa stoly ukladajú a tiež v tej reštaurácia alebo kde to máte, určite majú skúsenosti, tak sa skús aj tam opýtať
19. feb 2011@nimika samozrejme ze uzsie, kedze mas viac hosti.
Ha no my sme nakupili uz aj koselu, aj kravatku, tak sa tesim.20. feb 2011@mirka_martin vitaj...
21. feb 2011@mirka_martin ahoj ahoj, aj ja mám 16.7
21. feb 2011@mirka_martin vitaj a kde to mate???
21. feb 2011@panaacik
v Novakoch - civilny obrad21. feb 2011@luciac my by sme chceli urobit zasadaci poriadok, len to treba dobre premysliet, kto a s kym bude sediet
to bude asi na priprave svadby to najtazsie
22. feb 2011@mirka_martin ahoj, my budeme mat tiez 16.
22. feb 2011- Sponzor fóra
@mirka_martin aha takze na urade?
@lindux noo aj my ideme. Snad nieco ulovime.Tie damaskove?
22. feb 2011@panaacik ano ano, tie
22. feb 2011@mezike super, pridaj foto
25. feb 2011@luciac
Pridám, akonáhle sa mi ich podarí odfotiť! Nejak nestíhaaaaaaaaaaaaam!
25. feb 2011@machula tak nad popolnočnými šatami rozmýšľam aj ja, hoci som pôvodne žiadne nechcela, ale to som ešte netušila, že budem mať svadobné také, aké mám
ak nájdem niečo podľa mojich predstáv, tak si ich kúpim, ak nie, tak keď budú mať v požičovni, odkiaľ sú svadobné šaty, nejaké, ktoré by sa mi páčili, tak požičiam. A v prípade, že nevyjde ani jedno, ani druhé, oblečiem si jedny šaty, ktoré mám v skrini a hotovo
mňa momentálne trápia topánky, vedela by som si vybrať niečo z internetu, aké neviem, aké číslo objednať27. feb 2011@nimika a preco si zmenila nazor na tie saty?
27. feb 2011@nimika aha jasne, tak ked si az do rana, tak to chapem.
27. feb 2011@panaacik tak to ja ešte neviem, dokedy budem
27. feb 2011@nimika tak ale oni sa davaju po polnoci, skor nie..inak to nema zmysel.
27. feb 2011@panaacik ja viem, ale ak každý dovtedy odíde, tak čo tam ja budem robiť?
27. feb 2011
mne dnes prišli objednané veci - bižutéria, kvietok do vlasov a ozdoby na poháre, tak sa vytešujem