Svadba v júli 2011. Plánuje niekto tento termín?

Zobraz úvodný príspevok
Caute, planuje niekto svadbicku na tento termin? :-p
Odpovedať
@panaacik ja si myslim, ze milacek bude aj tak dost prekvapeny, ked ma uvidi ucesanu, upravenu a vsetko... ja som radsej stavila na to, ze bude vediet ake budem mat saty, nez aby bol sklamany ked ma uvidi... ;-)
Odpovedať
@lindux myslim ze by nebol sklamany. :-p :-p
Odpovedať
@panaacik no nikdy nevieš, my máme dosť odlišný vkus.... :-)
Odpovedať
@lindux az tak velmi? :-D
Odpovedať
@panaacik docela dost ;-)
Odpovedať
matrika absolvovaná...tolko papierov som v živote nepodpisovala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lindux nestraš, lebo tam ani nepôjdem :-D :-D :-p ale tak dúfam, že my ich budeme podpisovať menej, keďže niečo sme už podpisovali v kostole
Odpovedať
@lindux súhlasím, rpedsa v daný deň to bude iné. Môj tiež videl šaty, mňa v nich iba na foto. Mnohí mali námietky ale mne to nevadí. Mne by sa práveže zdalo divné keby ich nevidel a neschválil ;-) máme podobný vkus a chcela som vedieť či sa mu páčia.
Odpovedať
Profilova fotka
môjmu sa páčili šaty, ktoré na mne vôbec dobre nevyzerali, tak som si povedala, že to s ním riešiť nebudem :-)
Odpovedať
môj tiež nechce vidieť šaty, ktoré som si vybrala a ani by som mu ich neukázala, ale som mu chcela ukázať, ktoré som nehcela, ale ani to nechcel :D takže to bude naozaj prekvapenie :)
Odpovedať
@nimika neboj, my sme podpisovali toľko papierov, pretože sa budeme brať v Čechách, takže som rôzne žiadosti a neviem čo musela podpísať.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lindux som si spomenula, ako sa pred pár rokmi vydávala kamarátka za Čecha a tesne pred svadbou už mala toho tak dosť, že mi povedala, že keby vedela, koľko vybavovania okolo toho je, tak sa radšej ani nevezmú. Tak predpokladám, že ste toho museli aj vy veľmi veľa vybaviť a zariadiť
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nimika ja mam tiez niekedy pocit, ze sme si mali iba kupit obrucky a v tichosti sa vziat :-p ....je to naozaj dost vybavovaciek a to som este papiere nevybavovala ziadne :-D ale hlavne, ked vidim kolko penazi do toho jedneho dna vrazame :-p ....ale potom si uvedomim, ze sa tesim na ludi, co tam budu a dufam, ze sa dobre zabavia ;-) a k tym satom....mna moj priatel nechcel vidiet, povedal, ze chce mat prekvapenie, vraj sa mu urcite budem pacit...mam fotku v mobile, ale vobec ho nechyta do ruky, aby na to nahodou nenatrafil. ale aj tak si myslim, ze to az take velke prekvapenie nebude, pretoze pozna moj vkus a vie, ake sa ty sa mi pacia :-D
Odpovedať
@machula vidis a prave preto ja tolko tych penazi do toho nevrazam :-D :-D :-D
Odpovedať
@panaacik no ja mam niekedy pocit, ze to veru prehanam.... =-) a pritom si uvedomujem, ze mi nezalezi na tom,aby bolo vsetko perfektne....ale potom nieco vidim a neodolam :-D
Odpovedať
@nimika no ja musím povedať, že zatiaľ ma to stálo dve návštevy u matrikárky, ona za mňa napísala žiadosť aj všetko my sme iba podpísali papiere, takže sa nemôžem sťažovať ;-) Horšie je, že sme dnes zistili, že mi v máji končí občiansky 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@lindux s tým občianskym to je nepríjemné. Teraz si budeš musieť vybaviť v máji nový a po svadbe opäť, však?
Odpovedať
@nimika pokiaľ mi nebude platiť pas, tak presne ako hovoríš 8-(
Odpovedať
@lindux mne tiež končí občiansky začiatkom apríla, to nebol problém na matrike, nezapisovali číslo občianskeho, ak áno nevadí, že v deň D už budeš mať iný občiansky, a tm aj iné číslo občianskeho? My by sme tiež chceli vybaviť matriku už teraz, len mám strach, že ma pošlú preč, aby som sa potom vrátila s novým občianskym. Ach jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj :-S !
Odpovedať
@mezike a ty mas obrad na urade? :-) inak nasla som nejake reci, ze nahlasenie stavu a zmeny mena vraj musis do mesiaca od svadby? je to pravda??? lebo napr, ak dovtedy sa mi nevybavia veci ktore suvisia s dalsimi zmenami v OP, tak ptoom by som zbytocne robili OP na viackrat 8-( 8-(
Odpovedať
@panaacik Nebudem mať na úrade, ale myslím si, že aj tak niektoré veci treba podpísať na matrike, veď sobášny list vydáva matrika, nie cirkev. Pred pár rokmi, keď sa mi sestra vydávala to bolo tak, že museli na matriku, tam im dali zápisnicu, ktorú na obrade podpisovali a následne v pondelok odniesli odovzdať na matriku, tuším sa to veľmi nezmenilo.
Odpovedať
@mezike aha jasne, ja som este nedala ziadost na matriku. :-D :-D
Odpovedať
@panaacik Ani ja, lebo my sme v Ba a svadba bude doma v RS. Ťažko sa mi dostáva domov cez pracovné dni, ale teraz koncom marca pôjdeme kvôli tomu občianskemu, tak by sme chceli už aj matriku vybaviť, len som zvedavá, či ukecám pani matrikárku, že jej potom pošlem nové číslo OP, nech zapíše, ale teraz by sme to všetko popodpisovali. Všetko závisí od jej nálady, dúfam, že v ten deň, keď tam pôjdeme, bude mať dobrú :-) :-) :-) :-) !
Odpovedať
Profilova fotka
ani my sme ešte na matrike neboli a papier mám doma už od začiatku januára :-D :-p ale tak tento týždeň pôjde snúbenec konečne aj domov, tak snáď nezabudne rodný list a môžeme ísť
Odpovedať
@nimika ani ja som este nebola na matrike, ale pani matrikarka mi vravela, ze tam staci ked pojdeme v juni, kedze papiere maju byt podpisane 14 dni pred sobasom... takze na to mame este kopu casu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lopieta tak tak, aj nám hovorili, že to stačí mesiac pred svadbou... ;-)
Odpovedať
@alique presne, takze nie je co riesit teraz :) zbytocne by sme tam chodili, ked to nie je take surne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lopieta my teraz neriešime asi vôbec nič - len platíme pomaly veci, ktoré sme poobjednávali a postupne dochádzajú domov... :-D
Odpovedať
@alique my tiež, konečne mame aj fotografa, uz sme vybavili sobas, takze teraz uz nemame co vymyslat... uz len musime cakat kedy pride nas velky den... :) a cakame prstene, uz by mal dorazit kazdu chvilu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lopieta aj nám by už konečne mohli doraziť. Objednali sme ich na veľtrhu a povedali 4-5 týždňov, tak čakáme... :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?