Svadba v júli 2011. Plánuje niekto tento termín?

Zobraz úvodný príspevok
Caute, planuje niekto svadbicku na tento termin? :-p
Odpovedať
dakujem za radu, uz som sa objednala na utorok a stvrtok :)
Odpovedať
Jeeej baby, aj ja mam saty z El...strasne mila baba je tam a nadherne saty! ja budem mat Anniston, hned ako som si ich obliekla, vedela som, ze su to moje saty :D...plus spanielsky zavoj, tesim sa z nich. Mne tiez povedala, ze maju uz saty aj na september rezervovane, takze rozhodne som neprisla priskoro! Netreba vahat, aby sa nestalo, ze na vas termin uz saty budu rezervovane :-/
Odpovedať
a ceny som teda rozhodne cakala vyssie...tiez som mala 10% zlavu, ale aj tak sa to pohybuje okolo tych 400 eur. Bala som sa, ze to bude okolo 600!
Odpovedať
lindux vitaj u nas ;-) machula saty mozu byt objednane, ale nie isto vsetky, mozno pre vahave nevesty, ktore chcu mat velky vyber :-) :-) salonov je vela a taktiez vela siat v nich :-)
Odpovedať
s fotografmi je to uz horsie :-D :-D
Odpovedať
ahojte, ako to tu čítam tak ja som dosť po zadu, my máme len objednaný kostol a sálu to je všetko, a budúci týždeň sa už chceme rozhodnúť pre foto,kamaremana a DJ. A šaty som až plánovala skúšať budúci rok, no ale neviem neviem či nepôjdem skôr :-)))))))
Odpovedať
Profilova fotka
tak čo sa šiat týka, ja by som chcela vlastné... bojím sa, že kým budem mať svadbu, tak tie, ktoré si vyberiem, už nebudú vyzerať tak ako vyzerali a tiež sa bojím, že by som ich potrhala, to sa mi už s jednými dlhými šatami na svadbe stalo, našťastie boli moje vlastné. Len neviem, ako prísť k tým vlastným svadobným šatám, možno nakoniec predsa len budem musieť požičiať zo salónu
Odpovedať
nimika: mne by sa tiez pacilo mat vlastne saty, ale krajcirku som ani nezvazovala, bala by som sa ako to nakoniec dopadne. co ak navrh bude krasny a vysledny model nie :-/... ci myslela si to tak, kupit si saty priamo v salone?
Odpovedať
panaacik: moj problem je, ze som mala o satach presnu predstavu, vedela som aky styl chcem, tak som isla, vyskusala a objednala si ich, aby som mala pokojnu dusu :-D nie som ten typ, ktory obehne 5 salonov, radsej idem do jedneho, kde maju to, co chcem a hned si vyberiem.
Odpovedať
Profilova fotka
skôr tú krajičírku, ale takú, o ktorej by som vedela, že pravidelne šaty šije a chcela by som aj nejaké vidieť, ale u nás zrejme taká nie je, všade sa pýtam a nikde nič... a šaty zo salónu kúpiť... to by mohlo pekne draho vyjsť :-| ale bola som už v jednom salóne, kde by mi aj šaty ušili, také isté ako som skúšala, a dokonca nejaké detaily by som si mohla vybrať aj iné a rozdiel medzi požičaním a kúpením je iba 70 eur, tak ak nič iné nenájdem, pôjdem tam... ale radšej by som niečo v okolí svojho bydliska, a tento salón je ďalej, takže zase peniaze navyše a takto sa tie šaty dosť predražia...
Odpovedať
a chces si satky potom nechat navzdy ci ide len o to, aby ich pred tebou nemala ziadna ina nevesta?
Odpovedať
Profilova fotka
môže ich mať predo mnou aj iná nevesta, ak by boli v bezchybnom stave ;-) a čo s nimi potom to neviem, možno predám, ale ak nie, pokojne si ich nechám, aspoň bude pamiatka a ak budem mať dcéry, tak sa s nimi môžu napríklad hrávať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ide mi predovšetkým o to, aby sa mi nestalo, že prídem do salónu po šaty, ktoré nie sú v takom stave, v akom som si ich rezervovala...
Odpovedať
baby, ja si asi normal poziciam v salone. Robievaju to aj tak, ze krajcirka ich usije priamo na teba, zaplatis za pozicanie a zostanu jej v salone, takze nik pred tebou ich nebude mat a ja nebudem mat s nimi po svadbe starosti ci predam apod,co by sa mne osobne urcite stalo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
panaacik, aj to ma napadlo :-) chystám sa do jedného veľmi chváleného salónu, tak sa ich aj na takúto možnosť opýtam
Odpovedať
hm, toho sa aj ja obavam, aby som tyzden pred svadbou neprisla do salonu a saty budu znicene....ale radsej na to idem s optimizmom :-) budem dufat! v najhorsom pripade sa budem snazit vybrat si ine z toho isteho salonu.... :-| ale k tomu snad nepride!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
keby v mojom okolí také prípady neboli, tak by som na to ani nepomyslela :-|
Odpovedať
baby a vazne sa toto deje? ze tie saty su znicene? lebo potom vlastne je to chyba salonu a mali by to nejakym sposobom nahradit 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
však nahradia, ponúknu ti iné šaty... ale už to nie sú tie, ktoré to mali byť pôvodne
Odpovedať
a kto s tym ma skusenost? poznas niekoho? alebo aspon, v ktorom salone sa to stalo??? :-S
Odpovedať
Profilova fotka
poznám a viem aj, v ktorom salóne... ale tak ja by som zase salón za to až tak neobviňovala, nemôžu vedieť, komu tie šaty požičajú a v akom stave im ich vrátia... je to proste riziko...
Odpovedať
Ved je jasne, ze nebudu tie iste. Asi maju vsade jeden model a pod. :-) Kazdopadne je to riziko urcite,ak si na to haklivy.Teda v podstate zalezi na cloveku, niekomu vadi viac ked si vybuchnu saty, inemu napr. kruhy pod ocami v den svadba a pod. :-D :-D neviem sa presne rozhodnut kde patrim ja :-D :-D Ale asi tie saty by nebolo to najhorsie :-) machula ja nemam taku skusenost. :-) ale tiez sledujem kritiku a referencie od neviest
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja neviem, čo by bolo pre mňa to najhoršie, teda viem - keby si to ženích rozmyslel a neprišiel :-o
Odpovedať
v tom sme zajedno ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale tak v tom sme si aj isté, že sa to nestane, takže takýchto vecí sa nebojíme ;-) :-D
Odpovedať
Dobre, tak sa bojme radsej tych siat. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a čím bližšie bude svadba, tým viac vecí sa možno báť budeme :-N
Odpovedať
Tomu verim, ale zas ma to viacej pozitiv nastastie. :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tiež si mylím ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ups... myslím to malo byť :-D :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?