Svadba v júli 2011. Plánuje niekto tento termín?
Jeeej baby, aj ja mam saty z El...strasne mila baba je tam a nadherne saty! ja budem mat Anniston, hned ako som si ich obliekla, vedela som, ze su to moje saty
...plus spanielsky zavoj, tesim sa z nich. Mne tiez povedala, ze maju uz saty aj na september rezervovane, takze rozhodne som neprisla priskoro! Netreba vahat, aby sa nestalo, ze na vas termin uz saty budu rezervovane :-/
5. nov 2010- Sponzor fóra
tak čo sa šiat týka, ja by som chcela vlastné... bojím sa, že kým budem mať svadbu, tak tie, ktoré si vyberiem, už nebudú vyzerať tak ako vyzerali a tiež sa bojím, že by som ich potrhala, to sa mi už s jednými dlhými šatami na svadbe stalo, našťastie boli moje vlastné. Len neviem, ako prísť k tým vlastným svadobným šatám, možno nakoniec predsa len budem musieť požičiať zo salónu
5. nov 2010skôr tú krajičírku, ale takú, o ktorej by som vedela, že pravidelne šaty šije a chcela by som aj nejaké vidieť, ale u nás zrejme taká nie je, všade sa pýtam a nikde nič... a šaty zo salónu kúpiť... to by mohlo pekne draho vyjsť
ale bola som už v jednom salóne, kde by mi aj šaty ušili, také isté ako som skúšala, a dokonca nejaké detaily by som si mohla vybrať aj iné a rozdiel medzi požičaním a kúpením je iba 70 eur, tak ak nič iné nenájdem, pôjdem tam... ale radšej by som niečo v okolí svojho bydliska, a tento salón je ďalej, takže zase peniaze navyše a takto sa tie šaty dosť predražia...
7. nov 2010- Sponzor fóra
Ved je jasne, ze nebudu tie iste. Asi maju vsade jeden model a pod.
Kazdopadne je to riziko urcite,ak si na to haklivy.Teda v podstate zalezi na cloveku, niekomu vadi viac ked si vybuchnu saty, inemu napr. kruhy pod ocami v den svadba a pod.
neviem sa presne rozhodnut kde patrim ja
Ale asi tie saty by nebolo to najhorsie
machula ja nemam taku skusenost.ale tiez sledujem kritiku a referencie od neviest
7. nov 2010
dakujem za radu, uz som sa objednala na utorok a stvrtok