Svadba v júli 2011. Plánuje niekto tento termín?

23. júl 201125380
  • cauky, no tych zvykov je dost.Urcite by si nasla kopec toho na internete.Mne sa velmi paci ten balonovy 😵

• pozri napriklad tu je to vsetko pekne popisane 🙂 ja som tam vtedy nasla tolko novych zvykov, o ktorych som ani netusila 🙂

http://svadba.hostujem.sk/svadobnehry.htm

• dakujem 🙂 urcite si tam nieco najdem 🙂 a co saty, ake chcete saty? davate si ich sit alebo si poziciavate?

• Sponzor fóra
  • My sme chceli svadbu pôvodne v deň nášho 7. výročia, čiže 30.6.2012, ale drahý sa akosi rozhodol, že nevydrží... 😃
    Tak sme si vyberali dátum čo najpodobnejší a najbližší k 6. výročiu... 🙂 Taaaaakže 30.7.2011... 😉

• Lopieta, šaty som si vyberala v salóne EL v BA, mám v albume... 😉
    Šiť som si nechcela dať, bo by som ich po svadbe nemala kam umiestniť, aj keď to je pekná pamiatka, a bohvie, či by sa mi podarilo predať... 😒

• ani ja ich nechcem dat sit, lebo neviem ako by tie konkretne saty na mne vyzerali. Tie saty, ktore mas v albume alique presne take chcem mat aj ja. Tie ktore su oznacene ako moje satocky 🙂 dufam, ze ich budu mat este volne na nas datum svadby 🙂

• 🙂 Pôvodne som chcela iné, ale tieto sadli a cítila som sa v nich super. Je pravda, že na zmluve sú napísané ešte dvoje a pôjdem na definitívnu skúšačku, ale asi opäť nedopadne inak... 😃

• takze uz je na case ist pozerat v salonoch? mne sa zdalo, ze je este priskoro 🙂 hadam buduci tyzden zacnem, tento uz nie, kedze lezim v posteli s teplotami 😞

• Ja som si tiež myslela, že je skoro, no pre zaujímavosť som napísala do salónu a keď mi odpísali, že už majú rezervácie na septemebr 2011, tak som sa nakopla, že hop, dievča, treba sa rozhýbať, aby bolo z čoho vyberať... A išla som... Spravili sme si s babami babskú jazdu a urobili sme si pekné popoludnie... 😃
    Skoré uzdravenie ti prajem... 😉

• dakujem 🙂 takze buduci tyzden sa chodi po salonoch v ba 🙂

• 😃 Príjemné skúšanie... Poviem ti, je to makačka, večer som bola zbitá ako pes... 😵

• a este sa mozem spytat na ceny tych pozicanych siat? ja tiez chcem ist do toho salonu El, kolko to tam stoji?

• Moje stáli 425,- EUR, no tým, že som si pri prvej návšteve hneď aj zarezervovala, dostala som zľavu 10%, čiže cca 385,- EUR (dúfam, že ma nevymažú teraz, že to nebude chápané ako reklama... 😞)
    Teta tam bola veľmi milá a mala so mnou trezlivosť... Odporúčam... 😉
    Kedy vlastne máte termín? Hm?

• alique, ty si kráááásna v tých šatách 😵 😵 ja som cez víkend taktiež začala po týchto pokukovať.. ale nechám to na prvý dojem, rsp. na prvé zaľúbenie 🙂

• Jeeeeeeeeee, ďakujem, simcab... 😉

• Sponzor fóra
  • a čo sa týka závoja, ja by som si k týmto dala závoj, ale taký bez lemu 😉

• To sa ešte neviem rozhodnúť... Budem mať dosť zložitý účes a neviem, či sa k nemu závoj hodí, alebo radšej ostanem len pri korunke...
    Ešte mám čas sa rozhodnúť... 😃

• no tak my máme času habadej 😃 a ja tiež chcem zložitejší účes, čiže závoj si nebudem dávať 😉

• Som rada, že mám času habadej a že si pomaličky postupne riešim veci, neznášam stres paniku a ako sa poznám, keby som veci riešila na poslednú chvíľu, tak si nič nevychutnám... 😎
    A takto je to ťažká pohodička... 😎

• mne toto množstvo času nevyhovuje, lebo len vymýšľam 😬 😃

• Našťastie ja až tak nevymýšľam... Mám predstavu a tej sa nejako držím... 🙂
    Jasné, ak nájdem niečo nové, čo predčí moje predstavy, neváham... 😃

• no ja som mala úplne jasnú predstavu, ale čím je svadba bližšie, tým je to horšie 😃 som zvedavá šo bude niekedy v máji 😃 😃

• od dnes je to 276 dní 😵

• Do našej 267... 😃
    Tak to aj ja... Najhoršíe zmätky však budú ten týždeň pred... ČO SOM ZABUDLAAAAAAAAAA? ČO TREBA UROBIIIIIIIIIIIIIIIIŤ?... 😃

• však my máme naraz!! len som to zle napísala.. 😴

• 😉 😉 😉 Tiež mi to bolo čudné... 😉 😉 😉

• 😃 😃

• My mame termin 2. Jula, tak to je este cas vsetko zariadit. Dakujem za informacie 🙂 v utorok som sa dohodla so sestrou a kamoskou, tak sa moze zacat cesta hladania a vyberu. 🙂

• Lopieta, len aby si sa neprehnala zbytočne. Do salónov sa väčšinou musíš objednať telefonicky na určitú hodinu... Rozvrhni si deň a salóny a obvolaj si ich... 😉

• Ahojte, aj ja sa pridávam k júlovým nevestičkám 😉 Naša svadba bude 16. v Čechách v Raduni pri Opave. Čítam že aj vy si už pomaly idete skúšať šaty, ja som si stále hovorila, že ešte je skoro, ale tiež ma kamošky nakopli 😃 Takže dnes som sa objednala na prvú skúšačku budúci týždeň 🙂 som zvedavááááá 🙂 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov