Svadba v júni 2007. Pridajte sa

4. okt 201157550
  • babenky

kde ste kto? co ste vsetky na dovolenke? 😵

• ahoj Marcelka 🙂 no niektori dovolenkuju, niektori pracuju 😛
    mate naozaj nadherne fotecky z Tatier... mala je uplne uzasna, aj vam to pristane 😉
    inak vam poriadne rastie... nase krsniatko Dami ma rok aj mesiac a vazi pre porovnanie cca. 12 kg (mozno aj viac, lebo sme tam neboli uz par tyzdnov) 😉
    nech vam teda chuti aj nadalej, to je len dobre, ze Terezke chuti papat...
    ked Lenka pisala, ze Ninka jej "protestuje" pri papani

vsetkym vam prajem krasny predlzeny vikend (to je asi pre pracujuce najlepsia spravicka) 😎
    ... a nech to rychlo ubehne v praci...

😃

• Sponzor fóra
  • ahoj ja som tu, ale kedze skoro nikto okrem mna neprispieva, tak som uz aj ja ticho 😶

• idem si pozriet fotocky

• kraaaaaasne 😵

• bamulka, ahojky... uz sa chudatko dost tesis na predlzeny vikend, ze? pekne si ho uzi, si zasluzis, ked teraz makas ako fretka...

• jeeej Silwi ahojky 😉
    no ja sa uz nesmierne tesim od pondelka 😎 keby som mala viac dni dovolenky, tak si asi zoberiem tento tyzden cely... u nas v praci je len polovica ludi a druha ma dovolenku 😐
    na druhej strane je tu vacsi klud 😛

a ty sa ako citis este 2 v 1? v pohodke ci uz by si radsej bola 1 v 1??? 😬
    ozi a meno uz mate vybrate? ci som to prehliadla... ? 🤔

• citim sa este celkom fajn, aj ked vecer som uz riadne zmordovana a chcela by som to uz mat za sebou...
    meno mame vybrane Misko ale este zvazujeme dalej ci nenadabime na nieco lepsie 😉

• ahojte babulky. tak my sme boli vcera u pani doktorky a mame uz 4050g 😃 a pekne rastieme. poslala nas na uzv klbikov. inak vsetko postarom. ja som bola dnes u zubarky. tak sa majte pekne.

• no to ti verim Silwi... ja si napriklad vobec neviem predstavit, ked budem mat take velke brucho, ze ako budem spavat 😒 lebo ja najcastejsie len na bruchu... tak mi asi manzel vyreze do postele dieru na brucho 😬
    ahoj Andrejka... krasne rastiete 😉 len tak dalej...
    uz mam normalne doma zalozkovane albumiky co mate a poctivo sledujem 😃 cakam este na Silwi 😉

• jeminenku... ja som trdlo 😒

SILWI... vseeetko najlepsie k meninam!!!
    Nech ste stastni, spokojnucki, zamilovani... nech vsetko dobre dopadne s babatkom... nech sa ti splnia vsetky snicky 😵

• dakujem bamuli 😵

• album samozrejme pridam, uz som sa zaregistrovala na picase 😎

• sloniii, tak kocka pekne rastie... to je super
    a u zubara si bola len na prehliadke, alebo aj vrtal?

• Sponzor fóra
  • Silwi aj ja sa pripajam ku gratulacii...vsetko najlepsie k meninam!!! Vela zdravia, stastia a lasky, nech mas rychly a lahky porod a nech Misko poslucha 😉

• dakujem jahodka 😵

• silwi

vsetko naj ku sviatku 😉

• jej silwi aj ty mala vcera meniny? ani som si nestihla vsimnut. 😴 tak vsetko naj, naj, naj, a jedine, co ti zo srdca zelam, aby s mala bezproblemovy porod a vsetko dobre dopadlo a obaj ste boli zdravucki.

• fialllka dakujem 😉

• dakujem sloniii, dufam, ze to tak bude, to by ozaj bol jeden z tych najkrajsich darcekov 😵

• silwi bude neboj 😉 kedy mas vlastne termin? by som nieco nepremeskala pri Terezke 😃

• macka podla poslednej MS by to malo byt 20. septembra... este je cas 😉

• silwi .. budem si pamatat 😉 moja kamoska mala mat 13.9. dvojcata a vcera mi sestra volala, ze ju pustaju uz z nemocky z malym Matejom a malou Timejkou ... takze ku jednemu chlapovi, co uz doma maju, pribudli surodenci a ju obdivujem ako to zvladne ... moja Terka je sinter a niekedy som z nej total grogy, ako vymysla a chce neustale pozornost a nic cez den nenaspi, tak si nemam kedy ani oddychnut a nieco si precitat ...

uz tyzden robim jej fotoknihu, co si chceme dat urobit a vzdy maximalne hodinku cez den, ked mi spi po etapach ... a kym som navyberala fotky a potom to ulozit a urobit si aku taku predstavu ako to tam chcem dat ... no skratka nic pri nej sa neda ... niekedy ani WC nestiham a normalne som rada, ked pride svokra abo svagrina dom, ze mi ju zabavia a si mozem trosku oddychnut 😵

• nebojte, ja niektorej z vas co ste stale na nete dam vediet, ked sa drobec narodi 😎

• sice taky priamy prenos ako nam robila lenkina mamina nebudem vediet zabezpecit, ale hlavnu spravu isto dam vediet 😉

• verim ti ze mas plne ruky prace, ja si to ani neviem predstavit ako to budem stihat... uz mam doho du s mamkou aby na par dni dosla a potom tu budem mat svokrusu celkom pobliz... ta sa uz nevie dockat... isto mi rada zoberie maleho kocikovat aby som si oddychla alebo upratala... podla toho co budem viac potrebovat 😛

• Ahojte moje, tak sa hlásim po dovolenke. Bolo super, ale málo. No lepšie ako nič 😉
    Počasie sme mali ukážkové, tak som ležala na slničku a vyhrievala sa. Potom sa mi vyhodila alergia na slnko a bolo po radosti. Ale za dva dni to prešlo a mohla som si opäť užívať slnička. Urobím na picase albumík a potom vám dám vedieť link.

• jej ahoj alex, vitaj doma... vravis, ze dobre bolo? tak to je super...tesime sa na fotky 😉

• alex kde su fotkyyyyyyyyyyy?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov