Svadba v júni 2007. Pridajte sa
juj babenky, drahy bol vcera po dalsie portretovky, co sme si dali este urobit a sa ho fotograf pytal, ci moze nase fotky dat na svoju webku, ked ju bude aktualizovat
taka som bola potesena
a Majko mu vravi, ze kludne, ze ja ich uz aj tak mam na webe a ze mu robim reklamu, ako som mu slubila, ked sme od neho odchadzali s fotkami ... fotograf sa len zasmial
20. júl 2007fialka aj vam to povedal??? xixi aj nam to povedal fotograf, ze teraz si ide robit novu web stranku a ze nas tam chce mat....a dokonca ale to sme boli v soku, ze sa pokusi dat salonu nicole nejake nase fotky zo satami....tak my tiez sme hovorili ze ok....ak su take zeby sa dali dat...tak to budeme poteseni
xixi
to je celkom fajn pocit nie?20. júl 2007- Sponzor fóra
xixi tak ta to alex potesilo nie? nam dal hned s tou potlacou...
ja neviem co to tu je za pocko...clovek si planuje cez vikend nejaky vylet a pocko ti ho hned pokazi...no otras....ja viem...chceli by ste teraz zmenu ako my....no ja by som tu zmenu a to pocasie co mate vy nechcel ani za.....xixi
aj ked toto neni leto na ktore som neni naucena, ked je 20 stupnov20. júl 2007- Sponzor fóra
aj ja sa vypinam alex, idem sa ucit a potom musim nieco porobit, lebo pride manzelik domov a bude tu ako po vybuchu...
nemam bordelik, ale chcela som nieco dokoncit...dat sietky na okno, lebo v obyvacke pod oknom mame kanal a ked je teplo tak nam chodia komare robit ostaru cez noc do izby....a potom mame prerusovany spanok....
to su ale veci...hnusaci jedny...
pekny vikendik a dobre si oddychni....
bamulka - ja viem, ze trosku sa da zavidiet...kazdy mi ho sem tam zavidi...
juj tak to ti nezavidim s bruskom...a virozou...juj uz aby si bola doma....pekny vikendik20. júl 2007Babenky tiež sa s vami lúčim, Bamulka vylieč sa, Ericulka uži si normálne teploty, Fialllka ty si uži manželíka
Alex tebe všetky závidíme tú klímu
Od pondelka mám dovolenku, v utorok odlietame na svadobnú cestu, takže sa tu ukážem až za dva týždne. Prajem vám dievčatá, aby ste sa tu zatiaľ neuvarilia budem sa na vás znovu tešiť. Majte sa krásne, papa
20. júl 2007ahojte babenky. tak konecne sa mi podarilo docitat tychto 14 stran, co ste popisali a hlasim sa po uzasnej svadobnej ceste. som tu len na kratko. a v pondelok ma sestra promocie, takze tu tiez nebudem, ale od utorka budem v plnom prude.
zatial len v kratkosti. mali sme sa uzastne. dokonca bolo zevraj v turecku menej stupnov ako tu!!! more bolo perfektne. pieskova plaz, ale pritom cire a videli sme na dno. hotel parada. strava bez konkurencie. cely den jedlo, pitie. uzas. tak zatial papa a v utorok sa stretneme.21. júl 2007ahojte dievcata
nakukla som sem v sobotu .... sloniii vitaj po dovolenke, sme rady, ze si sa mala uzasne
bamulka, liec sa a monci, ty si uzi krasnu svadobnu cestu
PS: babenky, uz druhy den ma bolia prsia ako das, resp. bradavky .... a pritom nie som v 11. dni MC ... moze to nieco znamenat, ci to som taka z toho tepla21. júl 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
eleni dakujeme!
aj vase fotky su kraaaaaaaaaaaasne