Svadba v júni 2007. Pridajte sa

4. okt 201157550
  • eleni dakujeme! 😉 aj vase fotky su kraaaaaaaaaaaasne 😉

aj tebe krasny den a vikendik 😉

• juj babenky, drahy bol vcera po dalsie portretovky, co sme si dali este urobit a sa ho fotograf pytal, ci moze nase fotky dat na svoju webku, ked ju bude aktualizovat 😉 taka som bola potesena 😉 a Majko mu vravi, ze kludne, ze ja ich uz aj tak mam na webe a ze mu robim reklamu, ako som mu slubila, ked sme od neho odchadzali s fotkami ... fotograf sa len zasmial 😵

• fialka aj vam to povedal??? xixi aj nam to povedal fotograf, ze teraz si ide robit novu web stranku a ze nas tam chce mat....a dokonca ale to sme boli v soku, ze sa pokusi dat salonu nicole nejake nase fotky zo satami....tak my tiez sme hovorili ze ok....ak su take zeby sa dali dat...tak to budeme poteseni 😉 xixi
    to je celkom fajn pocit nie?

• Sponzor fóra
  • ericulka je a velmi 😉 je to pre nas taka mala pocta 😉

• tak tak...aj pre nas 🙂
    ake je u vas pocko? nikto mi z BA neodpisuje....tak neviem...

• eri, tu je hic vonku cca 34-36 a ja mam v kancli 32 .... des ... vonku lepsie ako v bude

• Eri hlásim, že v BA je na umretie vonku.
    Inak aj naša fotografka sa nás pýtala, či môže dať foto na ich web, keď budú robiť stránku, tak som zvedavá 😉

• xixi aj ja sem tam kuk na web stranku ale este ma staru xixi 🙂
    tak horko? tu nehrozi brrrrr studeny vietor a 20 stupnov....keby aspon ten vietor nebol, tusim ma dnes neuvidi nikto vonku 😃

• jeeeeeeeej baby my mame dnes s matkom 5 rokov 5 mesiacov a 5 dni 😉 xixico sme spolu

• aj mne kamoska pisala z londyna, ze tam maju dazde uz druhy den a vraj este najblizsie 2 tyzdne ci mesiac .... a co my by sme tu dali za par kvapiek dazda, len taka fajnova prehanock a 😬

• Aj naši majú ešte starú. Viem, že sa teraz sťahovali, takže nemali čas. A minule mi fotografka volala, že máme prísť, lebo nám chce dať CD s fotkami, kde je aj potlač na CD-čku, lebo nám dala len s fixkou napísané. A to som ani nevedela, že také nám dá robiť 🙂

• xixi tak ta to alex potesilo nie? nam dal hned s tou potlacou...
    ja neviem co to tu je za pocko...clovek si planuje cez vikend nejaky vylet a pocko ti ho hned pokazi...no otras....ja viem...chceli by ste teraz zmenu ako my....no ja by som tu zmenu a to pocasie co mate vy nechcel ani za.....xixi
    aj ked toto neni leto na ktore som neni naucena, ked je 20 stupnov

• Eri tak to si piš, že ma to potešilo, len neviem, kedy si pre to pôjdeme.
    Inak mne toto počasie vyhovuje, ja som rada, že svieti slnko a cez víkend sa môžem ísť smažiť 😎

• aj mne vyhovuje slniecko, ja som ako jastericka na skalach 😃 ked je teplo...ale tak zase 38 stupnov fakt nemusim...a hlavne ked si predstavim ze v byvalej robote nebola ziadna klima...bola som spotena ako pes...a este trmi vrmi v buse...katastrofa.... 😃

• Ja mám našťastie kancel vyklímovaný, nesvieti mi sem ani slnko a chodím takým Avion busom v ktorom je tiež klíma, takže salám-párky 😉

• Sponzor fóra
  • juj to sa niekto ale ma....xixi 😃
    a tu u nas prsi...a vsetci ludia na bicykli budu zmoknuti ako .... 😃

• Ale ja neznášam klímu, no v takomto teple mi nič iné nezostáva, ako ju použiť.
    Chudáci ľudia... Ja inak neznášam keď prší. Depresívne to na mňa pôsobí.

• alex, to sa niekomu zije, ze klima a este aj klimatizovany bus ....

ja som tu spotena ako prasa a ked si predstavim cestu dom, brrrrrrrrrrrrrrrr ako pisala eri, presne ten pocit ako ona mala v starej praci, lepsie to ani napisat nemohla 😉

• tak to ano chudaci...raz sme boli na biku a tak lialo...a predtym bolo krasne pocko...ja som sa normal triasla ako osika ked sme prisli domov - brrr to je otrasne....tak to ano ale asi si budem musiet nato zvyknut...nic ine mi neostava

• No ja som dnes sedela v kancli aj so svetrom 😬 Ale som rada, lebo ak by som sa tu mala ešte aj vo vlastnej šťave topiť, tak to by som neprežila.

• xixi tak to ano....a vas nepustaju skor domov v takom teple ???

• babenky lucim sa a ficim dom ... ide po mna oco, tak nemusim busom do PB .... a pekny vikendik vam zelam

• ... ahooojte kočky, ja som dnes marod... akási brušná viróza ma chytila, až som musela odísť z práce, lebo som bola furt na WC 😞 a nie je to bohviečo a ešte k tomu toto teplo...
    Ericulka, trošku závidíme to chladnejšie počasíčko 😉

• aj tebe mojka...a uzi si to konecne po 5-tich dnoch osamelosti s manzelikom.... 😉

• aj ja sa vypinam alex, idem sa ucit a potom musim nieco porobit, lebo pride manzelik domov a bude tu ako po vybuchu... 😃 nemam bordelik, ale chcela som nieco dokoncit...dat sietky na okno, lebo v obyvacke pod oknom mame kanal a ked je teplo tak nam chodia komare robit ostaru cez noc do izby....a potom mame prerusovany spanok.... 😞 to su ale veci...hnusaci jedny...
    pekny vikendik a dobre si oddychni....

bamulka - ja viem, ze trosku sa da zavidiet...kazdy mi ho sem tam zavidi...
    juj tak to ti nezavidim s bruskom...a virozou...juj uz aby si bola doma....pekny vikendik 🙂

• ... krásny víkend Fialllka aj Ericulka... 😃 oddýchnite si

• Babenky tiež sa s vami lúčim, Bamulka vylieč sa, Ericulka uži si normálne teploty, Fialllka ty si uži manželíka 😉 Alex tebe všetky závidíme tú klímu 🙂
    Od pondelka mám dovolenku, v utorok odlietame na svadobnú cestu, takže sa tu ukážem až za dva týždne. Prajem vám dievčatá, aby ste sa tu zatiaľ neuvarili 😃 a budem sa na vás znovu tešiť. Majte sa krásne, papa 🙂

• Paa paa Moni, užite si krááásnu dovolenku 😎 😵 😉

• ahojte babenky. tak konecne sa mi podarilo docitat tychto 14 stran, co ste popisali a hlasim sa po uzasnej svadobnej ceste. som tu len na kratko. a v pondelok ma sestra promocie, takze tu tiez nebudem, ale od utorka budem v plnom prude. 😃
    zatial len v kratkosti. mali sme sa uzastne. dokonca bolo zevraj v turecku menej stupnov ako tu!!! more bolo perfektne. pieskova plaz, ale pritom cire a videli sme na dno. hotel parada. strava bez konkurencie. cely den jedlo, pitie. uzas. tak zatial papa a v utorok sa stretneme.

• ahojte dievcata

nakukla som sem v sobotu .... sloniii vitaj po dovolenke, sme rady, ze si sa mala uzasne 😉

bamulka, liec sa a monci, ty si uzi krasnu svadobnu cestu 😉

PS: babenky, uz druhy den ma bolia prsia ako das, resp. bradavky .... a pritom nie som v 11. dni MC ... moze to nieco znamenat, ci to som taka z toho tepla 😐 😠

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov