Svadba v júni 2007. Pridajte sa

Zobraz úvodný príspevok
Vitam vsetky junove mladomanzelky z juna 2007, nech nam aj dalej pise tak ako v starej teme :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, Bamuli tak budeme čakať ďalej, či sa potvrdí prvý tip doktora na chlapca :-) Ak to tak bude a aj Alex sa splní tušenie, tak chalani budú v totálnej prevahe :-D Adi tiež by som rada videla Matúška naživo, ale chápem, keď vám to nevyjde, tiež chodíme ku svokrovcom len raz za čas a to sú potom vzácne návštevy ;-) Alex držím palce pri genetických testoch, nech máš všetko ok a hlavne sa teším na vaše výsledky 3D uzv x-) Sloni Martinka bola hrozne zlatá, ako sa najprv hanbila a potom sa na mňa vyškierala od ucha k uchu a kŕmila ma tými chrumkami :-D :-) A povedz na rovinu, že vyzerám ako súdok, zadok mám ako dva kufre :-D :-D :-D
Odpovedať
ahojte :-) Greti asi je fakt lepšie neočakávať veľa a potom byť radšej milo prekvapená ;-) ja tak zhruba pristupujem vždy k neznámym veciam alebo udalostiam... zatiaľ vždy dopadli pozitívne :-D Epidurálku si nemusela mať zajednanú vopred? Mohla si povedať že ju chceš aj bez predošlej dohody? Moja švagrinka má dnes termín pôrodu, tak to ste mali vypočítané rovnako :-) ale ona stále ešte nič, akosi sa malej nechce na svet... a vy už máte domka mesačné bábätko, je to krásne... a hlavne, že ste OK :-) Sloni nad 3D či 4D (?) ultrazvukom neuvažujeme, nejako silou-mocou nechceme vedieť čo to bude, vlastne budeme mať možno aj prekvapko ;-) Inak moje úplne prvé tušenie aj taký pocit bol, že to bude chlapec... a vyzerá to, že to naozaj bude tak, ale ešte uvidíme... My sme v 19tt + 2, termín máme 28. 1. 2010 podľa PM v knižke a 24. 1. 2010 podľa UTZ zatiaľ... Moni prestaň so súdkom a kuframi :-D :-p si krásna tehuľka určite, veď ženy v požehnanom stave sú oveľa krajšie aj príťažlivejšie ;-) a nejaké fotky od Aďky s Martinkou nebudú? Muselo to byť príjemné posedenie... Alex tak si popozerajte riadne drobca na sone :-) a tešíme sa na novinky... ktorý klub posilníte ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
takze parada. :-) sami chlapci. :-) bamulka - akosi sme zabudli sa odfotit. :-D a budes mat cas prist toho 20.9. do BA? rady by sme ta vsetky videli. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caute babulky, mame za sebou najhorsiu noc a dufam, ze horsia ani nebude. Od polnoci sa maly budil kazdu hodinu a rano o pol siedmej som ho uspavala na fitlopte. Kym mu tie zuby vyjdu, to bude trvat este hrozne dlho tak neviem. Maly si kusatko sam nevie dat do pusy, tak som mu skusila kupit gel, ale to pomoze len na chvilocku a zase nic. Uz sme kupili aj na dobry spanok do kupela levandulovy gel, prvy noc po pouziti spal do druhej rana, tak som sa tesila, ale nejako ho to hned preslo. Inak citala som ze baby davaju nejaku chamomilu, nedavali ste to nahodou?
Odpovedať
Profilova fotka
babule, tak ta noc bola po dlhej dobe konecne lepsia / teda taka na ake som si zvykla / prvy krat sme boli o druhej hore, tak dufam, ze sa to vratilo spat. inak dnes som zacala boj o svoju vyplatu este za april, tak dufam, ze ju raz aj uvidim
Odpovedať
Profilova fotka
čaute, Adi tak to máte naozaj stresy teraz s tými zúbkami. Dúfam, že sa vám už bude spávať lepšie ;-) Včera som bola v poradni, už mám vypísaný papier na MD od 23.9., ale od budúceho týždňa si vyberám dovolenku, takže sa v robote vyskytnem už len sporadicky poobede, aby som odovzdala agendu 8-) Notebook mi doma zostáva, takže budem s vami stále v kontakte x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moni to je super, strasne rychlo to ubehlo, ved este len nedavno si nam povedala ze si tehotna. Dnes sme boli na ockovani, dve ockovania boli do noziciek a jedno do pusinky (teda to vypil), a pred nami ockovali dievcatko, strasne zacalo plakat a maly ked to pocul, tak spustil tiez. Mame dievcatka doktorka hovorila, ze viete to dost stipe to ockovanie, preto tak placka. A nam povedala ze maly je nejaky precitlively. Normalne ma vytocila.
Odpovedať
ahojte babuľky :-) Sloni určite by som rada prišla, lenže okolo BA sa budem vyskytovať teraz vo štvrtok a potom netuším kedy, či toho 20teho, lebo určite chceme ísť za švagrinkou a jej bábätkom do Viedne, lenže malej sa akosi nechce na svet :-) termín mala 3. 9. a do dnes ešte nič, tak uvidíme... ak by mi to vychádzalo, určite dám vedieť ;-) Adi nejdú mu zúbky nejako skoro? Veď mal len 3 mesiace, nie? =-) Inak držím palce, nech sa to čím skôr vráti do starých koľají a malý je kľudnejší... a aj vy sa vyspíte v noci. Tá doktorka dnes bola odveci... niekedy fakt nechápem, a vraj detská lekárka :-S Moni tak to si už ideš užívať materskú? Paráda, aspoň si oddýchneš od práce a budeš sa pripravovať na drobca x-) a super, že budeš s nami v spojení, to by mi chýbalo, keby nie ;-) My sa máme dobre, rastieme si pomaličky... kopká drobec už pravidelne, hlavne večer, keď chcem spať :-D ale aspoň ho už cíti aj tatino a vytešuje sa so mnou ;-) Majte sa krásne, B.
Odpovedať
jahodka vsetko naj k dnesnym meninkam :-)
Odpovedať
dakujem Erika za gratulaciu a aj vsetkym, co mi pochvalili moje fotky...som rada, ze sa pacia :-) dnes idem posledny krat k mojej dr. na poradnu...som celkom zvedava, ci sa nieco zmenilo...drzte palce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky, tak sa hlasim po ultrazvuku (minuly stvrtok) aj ortopedovi (dnes) - vsetko mame odskrtane v prvej kolonke, teda vsetko je v poriadku, ortoped dnes povedal, ze ma plny pocet bodov, tak som rada, povedal, ze uz ani nemusime balit na siroko, takze sme balili tyzden... :-) inak tie postolkove cislo 1 su uz Adkovi male... a este otazocka, dokedy ste nosili maminy svoje babatka v perinke/zavinovacke? Lebo zenska cast mojej rodiny a ine moje zname maju pocit, ze malemu ublizujem, ked ho nemam v perinke. Ortopeda som sa dnes na to pytala a povedal, ze perinky su nasa Cesko-slovenska specialita, ze v zahranici ich nepouzivaju, takze sa nemam stresovat.... Malinky nam inak rastie, ked sme sa minuly stvrtok vazili, tak uz mal 3250 g ak nam dobre ukazala vaha, v utorok mame ist znovu na poradnu na prevazenie, tak uvidime kolko bude mat. Tak sa teda drzte, zas sa ozvem ked sa dostanem k PC :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jahodka fotky su super babule, ked ste kojili, do kedy ste nejedavali orechy a cokoladu? lebo uz mi to dost chyba, teda cokoladu si sem tam trocha dam, ale nie ako pred tym greti to je super ze je maly v poriadku, teda s tymi nozickami my sme zavinovacku pouzivali asi mesiac, inak mojej mame sa tiez nepacilo, ked sme maleho drzali bez zavinovacky, hovorila ze koli chrbatiku inak zabudla som napisat kolko vazime, mame uz 5700 g
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
čaute kočky, Greti som rada, že ste v poriadku, inak to balenie na široko je vraj len slovenská špecialita, v zahraničí to vôbec nerobia :-| Adi ja si myslím, že napr. citrusy sú oveľa väčší alergén ako čokoláda. Netreba sa podľa mňa až tak veľmi obmedzovať. Keď si čokoládu dáš a malý je v pohode, skús trošičku aj tie orechy a sleduj, či sa vyhádže alebo bude mať nejakú reakciu. Ak áno, tak to ešte nejakú dobu nebudeš jesť a ak mu z toho nič nebude, ja by som to kľudne jedla ;-) Najväčší pozor na alergény treba dávať vtedy, keď sú obaja rodičia bábätka alergici, vtedy je veľká pravdepodobnosť, že aj bábo bude. Ak ale ani jeden z rodičov nemá problémy, tak treba postupne skúšať do stravy zavádzať všetko a sledovať reakciu. To niežeby som bola taká múdra, tak som to čítala a tak to chcem aj praktizovať :-D Babule dnes som posledný deň v robote, od pondelka dovolenka, tak sem nakuknem občas, keď sa mi bude chcieť doma rozbalovať a pripájať notebook :-D Majte sa krásne, pekný víkendík. My asi skočíme mrknúť na vinobranie do Rače.
Odpovedať
Jahodka držíme palčeky :-) ako ste dopadli na poslednej poradni? Greti teším sa, že je všetko OK a že tak pekne rastiete... myslím, že tých ČS špecialít máme asi viacej zakorenených a ak ich náhodou nedodržiavaš, tak staršej generácii stoja vlasy dupkom na hlave :-D Aďka vy tiež krásne rastiete, malý pekne priberá :-) Moni tak pekný posledný pracovný dník :-D a hurá na materskú, pekne oddychuj a hlavne v pohodičke... už máš výbavičku prichystanú, či ešte niečo chýba? Baby, mne pomaly dochádza, že sme za polovicou, a ešte nič nemáme pre drobčeka kúpené :-N akosi mám stále čas, ale plánujem to kúpiť hromadne v PL, zavinovačky, nejaké vecičky, deky a pod., tak dúfam, že kým budem vládať chodiť, tak to zoženieme... ale poplánované už mám všetko v hlave :-) My sme si včera spravili výletík do BA, boli sme kuknúť aj na seneckých jazerách, pofotili sme sa aj s bruškom... tak pridám na koňa neskôr ;-) inak keď som sa videla, aké mám bruško, tak som neverila vlastným očiam... tak zhora keď naň kukám, tak mi to také nepripadá :-D Všetkým prajem krásny víkendík, oddýchnite si... majte sa krásne, Barborka a drobček - neposed v brušku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
hlásim sa vám z domu, hodila som na FB pár fotiek našej detskej izbičky, tak mrknite ;-) Bamuli nerob si starosti, že ešte nič nemáte pokúpené, ja som sa tiež stresovala, ale času dosť. Všetko sme začali kupovať až teraz nedávno, urobila som si zoznam a postupne kupujeme. Ešte nám chýba základ - postieľka :-D Super, že ste si užili výletík do Ba a gratulujem k narodeniu neterky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievčence, takže v brušku máme malého Jakubka x-)
Odpovedať
alex: este raz blahozelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaame ;-) ;-) ;-) nase dievcata budu mat teda vela napadnikov ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
jej - to je zlate, alex! vsetky vas zdravim. buduci utorok preberame dom a v stredu je velke stahovanie. uz ma z toho aj seklo v krizoch ]-( potom par dni dovolenka na zotavenie sa...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, alex blahoželám, Paťko sa teší na kamoša x-) eleni úspešné sťahovanie prajem, nech vám to dobre dopadne 8-) Babule potvrdzujem naše stretnutie, platí táto nedeľa 20. 9. ? Miesto: myslím, že počasie nám praje, takže skúsime ten sad J. Kráľa ako vždy? Čas: 15.00 - 16.00 povedzte kedy. Lenka sa vyjadrila, že prídu skôr o tej 16.00, lebo do tretej spia. A Silwi asi žiaľ nepríde, lebo budú mať v nedeľu Miškovu rodinnú oslavu. Pýtala sa, či by sme to nemohli preložiť na sobotu, ale to myslím nevyhovuje Sloniii, ak sa nemýlim. Tak potvrdzujte, nech vieme, na čom sme a kto vlastne príde ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky. tak potvrdzujem o tej 16.h lebo my tiez zvikneme spinkat a potom papat. ale ked vam vyhovuje vsetkym v sobotu, tak mozete vtedy a ja sa s vami uvidim nabuduce. my sme v sobotu mimo.
Odpovedať
ahojte kočky :-) takže mi môj predošlý príspevok neodoslalo, tak píšem znovu ]-( Moni máte úžasnú izbičku pre drobca! Postieľku chcete ešte meniť? Veď si tam mala krásnu kolísku na foto... Pošli do IP prosím nejaký zoznam, čo treba kupovať, lebo ja fakt netuším čo presne... a určite niečo zabudnem =-) Alex gratulujem x-) krásna správička... takže vyzerá to tak, že chlapi majú prevahu zatiaľ... babenky, traste sa! :-D Eli teším sa s vami, veď to sťahovanie máte za pár... a tie tvoje kríže ma mrzia, však nech dá manžel masáž a budeš fit, nie? ;-) a dúfam, že pridáš foto na strechu, pozorne vás tam sledujem... Prajem vám teda krásne stretko babuľky... keďže naša neterka sa prihlásila na svet 13. 9., pôjdeme ich navštíviť až neskôr... aby sa najprv "zabehli" a zvykli si na seba, nie že sa tam hneď nahrnieme ako návšteva pár dní po návrate domov... a dúfam, že sa aj pofotíte, aby som vás videla aktuálne :-D Nás čaká zajtra "psychologicko-predpôrodná príprava" u doktorky, netuším, čo mám od toho očakávať... dúfam, že nám nebudú premietať napr. pôrod, lebo to odchádzam (predsavzala som si, že sa vopred podobnými videami a vzdelávaním nebudem stresovať, čítať je iné a vidieť iné) :-N Pevne verím, že budem aspoň o čosi múdrejšia ;-) Pridala som na koňa foto: http://www.modrykonik.sk/album/album...., tak môžete kuki ;-) to brucho je fakt moje :-D Majte sa krásne babuľky, papa
Odpovedať
Profilova fotka
caute, mne viac vyhovuje nedela o 16tej, aspon budeme o cgvilu dlhsie u nasich alex gratulujem, takze chalani maju prevahu eli super ze sa uz budete stahovat moni krasnu izbicku ste pripravili bamulka mate krasne fotky
Odpovedať
Profilova fotka
Ok, takže platí nedeľa o 16.00 v sade J.Kráľa ;-) Bamuli na tejto stránke sú veľmi dobré zoznamy,mrkni: http://www.dietaaja.sk/vybavicka.php, http://www.dietaaja.sk/taska-do-porod... a vôbec všetky informácie sú tam užitočné, aj doklady, ktoré všetky treba vybaviť pred a po pôrode ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kolísku máme po mne, ale to je len pre veľmi maličké bábätko, takže ešte ideme prikúpiť aj postieľku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte otázočka, babule, na stretko beriete aj manželov alebo nie?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky, ďakujeme za gratulácie, viac menej som to tušila, že to bude chlapček, len som tak tajne dúfala v dievčatko, ale teším sa aj tak. Manžel je nadšený. Stretko mi v nedeľu o 16:00 vyhovuje, pôjdem bez manžela, on ide na nočnú, takže opäť bez neho. Bamuli, ty už máš také krásne bruško, fííí, a tie foto sú úžasné. Moni krásnu izbičku ste Paťkovi prichystali, veľká pochvala.
Odpovedať
caute baby, my trocha skomplikujeme situaciu so stretkom, lebo nevieme ci prideme, nasa ninka sa rozhodla s misiakom ze su chori, michalko ma zapal priedusiek, ninka trosku kasle ale inak vsetko ma zatial ciste podla pediatricky, a ja poctivo bojujem proti bacilom, takze sa pokusim do nedele neochoriet nech pridem aspon ja alex gratulujeme ku drobcekov jakubkovii, viem ze si chcela princeznicku, ale baby su tiez v dnesnej dobe dost divoke takze to je asi jedno, ci baba ci chalan, aspon podla nasej sudim :-D
Odpovedať
bamuli - super vyzeras na tych fotkach! velmi ti to pristane :-) uzite si stretko - urcite zas bude fajn! fotky na strechu nestiham davat - uz nam aj poupratovali a vyglancovali dom - nemusim umyvat ziadne okna - parada! v kuchyni vsetko funguje a prave zacinaju aj s terennymi upravami -> uz sa len prestahovat... zacinam mat z toho "stahovaciu" horucku :-N
Odpovedať
...az teraz som objavila na konovi aj tvoj album, alex! cool 3d-fotocky Jakubka!
Odpovedať
Profilova fotka
Bamuli krásne fotečky máte, nás nemá s manželom kto odfotiť, tak nemáme žiadne fotky ;-( A ako dopadla tá psycho príprava? V nedeľu sa na vás teším, Babuli, dúfam, že aspoň ty prídeš a zvyšku rodiny želám skoré uzdravenie ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?