Svadba v júni 2007. Pridajte sa
caute, mame za sebou najhorsiu noc. Maly sa o 22hej zobudil a potom kazdu chvilku hore, a potom sme vobec uz nespali, lebo sme chori. Ma sopliky, kasel, teplotu. Dnes sme boli u doktorky. Neviem ci sa nenakazil ked sme boli v tych Podunajskych.
Inak ked ste mali deticky chore, vzdy ste to dostali aj vy?4. mar 2010- Sponzor fóra
babule, tak mame za sebou dve najhorsie noci, vcera som uz zaspavala pri malom posediacky. stale sa budil, najprv spal pol hodku, potom 10min, a potom sme boli do 23:30 hore, a do druhej som skoro vobec nespala, stale som kontrolovala ci maly dycha, lezal totiz vedla mna v posteli,
inak s tym stretkom by som suhlasila, teda s tym prelozenim, ak to neprelozite, tak mi urcite nepride,
inak maly je presne po muzovi, ked som videla tie ksichtiky co robi, ked je chory, akoby som muza videla
leni dufam, ze ninke to rychlo prejde5. mar 2010- Sponzor fóra
caute, dneska som si bola cucnut glukozy, ble ble to bolo ale nejako som to zvladla, bola som aj na poradni, a bambulo je v danom okamihu KP, esteze je dost casu aby sa otocil, teda dufam ze si da povedat

zajtra mam vysledky tak snad nebudem mat tehu cukrovku, by sa mi ohodne zmensil jedalnicek