Svadba v júni 2007. Pridajte sa

4. okt 201157550
  • 😎 my až tak ďaleko asi nechceme ísť... také Chorvátsko nám bude stačiť, vraj je tam najkrajšie more... ale ktovie, možno to napokon dopadne úplne inak 😎
    ... a kukáte na nete alebo chodíte osobne? Zatiaľ som na náš termín na konci augusta na nete nič nenašla, ak tak len bez stravy... 😞

• babenky tu este neboli? a kde sa flakaju? 😉

bamulka, aj my ideme do Chorvatska uz v piatok a mame polpenziu 😉

• my mame Chorvatsko na plane, ked budeme mat krpceka, ze dalej sa nebude dat ale to este budeme musiet mat normalne auto, lebo na nasej favoritke by sme to uz neriskli 😕

zatial len kukame na nete, ale len tak orientacne, spoliehame sa na last minute...

a baby nas vyrazne nechavaju v napati...

• Sponzor fóra
  • dufam, ze sloniii ma vsetko ok a ze si ju nenechali v nemocnici 😞

nas sen je este Egypt, ale to asi buduci rok, ak budu peniazky a ak nebude krpcek ... 😎

• Egypt je fajn, my sme tam raz boli a este sa chceme vratit, ale uz si aj popozerat pyramidy a udolie kralov a kralovien, dat si plavbu po nile a tak, lebo sme sa len skvarili a obdivovali koraly...

a sloniii isto neostala v nemocke, to proste absolutne nepripada do uvahy... bud ma vela prace, alebo im padol net v praci....

• ved hej ved hej 😉

• babenky

vcera mi manzel povedal, ze jeho brat doma oznamil, ze poziadal svoju priatelku o ruku a ze bude dalsia svadba v rodine ....

mne to prislo tak strasne luto, ze uz budu mat v dome zasa dalsiu nevestu a tak rychlo po tej prvej .... normalne som z toho bola smutna, ze tak rychlo sa na to vrhol hned po nas .....

asi som divna, ze ma to tak zobralo 😐

• fialka nie si divna...mna zobralo ked pred dvomi rokmi mi drahy oznamil ze sa bude jeho sestra vydavat a to mala 23 rokov...bola som taka v soku...ja som od nej o vyse roka starsia aj dlhsie sme spolu chodili....az som plackala....a moj drahy ze co ti je moja??? no nic.... 😞 fnuk....ti chlapi su divni nepochopia nic... 😃

dokelu aj ja som nazhavena...oni podla mna su take stastne ze dnes ani do prace neprisli kvoli tomu... 🙂

• fialllka, nie si divna... ale obrat si to na pozitivum -> videl aki stastni ste vy dvaja s Majkom, tak aj on chce... ste ho k tomu inspirovali 😉

• tak tak...to je super inspiracia 😃

• fialllka, to je myslím si normálne, že si smutná - aj ja som tiež plakala, keď oznámila manželova staršia sestra, že sa bude vydávať - vlastne bola prvá... tiež spolu boli menej ako my... ale na dedinách to tak chodí, vraj má sa ako prvá vydať najstaršia dcéra... 😬 ale mne to prišlo ľúto, že my už aj zasnúbení, a ešte sme čakali na nejaké vybavovačky... ale Silwi to dobre vystihla 😉
    ... a mesiac po nás mali svadbu opäť manželova sestra, tiež som nebola dlho nevesta... 😠
    ... a babuľky na nás zabudli??? 😢

• ale ked clovek si chce vychutnat ten pocit byt nevestou v rodine co najdlhsie 😉

ved ale nieco som tusila, ked mi Majko vravel, ze sa ho Jojo pytal, kolko nas vysla svadba a ze si od nas odkupi fernet, co nam ostal a Majko mu dal aj kvety na vyzdobu, co sme mali .....

a ked sme mu boli pomahat vyberat prsten .... ale nemyslela, ze jej ho tak skoro da .... moj ho mal doma 3 mesiace, kym nasiel vhodnu prilezitost 😃

• xixi ja budem dlho nevesta 😃 lebo boli sme z Matkovej strany posledny co sa brali .... to najlepsie na koniec nie??? xixi 😛

• supis eri 😉

• ja asi tiez nebudem dlho nevesta, draheho brasko uz bol pozeral prstienok a chce priatelku poziadat o ruku a este k tomu chytila aj kyticku ked som hadzala... takze mojich 5 minut slavy uz asi konci 😃

• Sponzor fóra
  • xixi ja sa tiez nebudem vytesovat asi dlho, segra chytila tiez kyticu...ale ona chodi s priatelom 3/4 roka a tento rok nehrozi - UF aspon ze tak...xixi
    inak ja jej doprajem, lebo je starsia odo mna 🙂

• u nas sa kytica nehadzala 😉

• juuj nevesty - uzurpatorky svojej vysostnej pozicie - to co ma znamenat, hm?! 😠 ved sa teste spolu s nimi! dalsia svadba je len dalsi dovod na radost -> ved to by ste sa tiez tak hnevali, keby zrazu niekto nedjboze zomrel v rodine, ze vam pokazil vase nevestovske privilegium???
    ja sa tak strasne tesim na svadbu mojej sesterrnice a svadbu tomasovho bratranca v septembri a na to, ze ich svadby budem moct prezivat s takym inym pocitom... skratka sory, ale vobec nechapem taketo fnukanie.
    prave vcera mi kolegyna oznamila, ze ju na dovolenke priatel poziadal o ruku - tak som sa s nou tesila!!!

• eleni, to bola len chvilkova slabost v tom danom okamihu 😉
    jasne, ze sa tesime, ved som pomahala s manzelom vyberat prsten a bola to taka pocta, ked som bola pri tom a moja ruka sluzila ako skusacka a nazor tento je pekny a tento by som nebrala a taaaaak 😉

a nemozes to porovnavat k pohrebu 😐

• ok, to nemozem... 😶

• eleni 😉
    sloniii a babuli nas dobre dlho natahuju 😉

• baby zaspehovala som na modrom konikovi a tam o nich takisto ani chyru ani slychu a to som sa mrkla aj na marec aj na april 2008... ja to uz nevydrziiim, chcem sa tesit s nimi

• do kelu a ani v snazilkach neboli? 😉

to je normalne patracka 😉

• snazilky som nepozrela... este 😉

• ...no ja sa od zajtra na cas odmlcim. idem dovolenkovat. kedze - pri "stasti", ktore s nam teraz lepi na paty - si moj manzel medzicasom zlomil este aj nohu, budem si oddychovat do nedele bez neho s nasimi a potom ideme spolu na tyzden k jazeru na "dochodcovske" prechadzky... tak vas budem citat len tak sporadicky.
    kto idete 9.8 na masove stretko?

• no baby preficala som tak narychlo aj snazilky (tak aby ma sefica nevidela, lebo sa teraz boji ze odijdem, este mi aj slubila, ze od septembra mi uberie robotu) a po babuline a sloniii ani chyru ani slychu...

• eleni ja az na stretko 20.8. 😉
    a oddychnite si na dovolenke 😉

silwi a nie je to taktika sefice, ze ti slubi a potom nedodrzi, ako to robi moja? 😃 aby si nesla tehulkovat, tak slubi, ze ti uberie robotu aby zalepila oci 😃

• aha - a 20.8 je kde?

• eleni to este nie je presne dohodnute ale bude asi aj vtedy 😉

• hmmm, aj to je mozne, ale ja sa na to tesim hlavne z toho dovodu, ze aspon nebudem tak stresovat ked budem tehu, bude to pre mna aj pre babo lepsie... a inak moj drahy sa uz obaval ci sa mi vobec podari v takom strese vobec otehotniet... takze beriem to ako dalsie dobre znamenie 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov