Svadba v júni 2007. Pridajte sa
ani ja sa neviem salamovat
a tiez si vela veci pripustam k srdcu a potom sa trapim ako taky pako
oki doki, na dnes koncim a ficim do mesta, chcem si kupit pradielko ako prekpako na dofcu pre draheho tak som zvedava, ci najdem nieco co mi sekne a bude sa pacit
pekny vecer a zajtra do pismenkovania31. júl 2007- Sponzor fóra
ahojky babulky, srry za natahovanie ale som sa rano zobudila s takou zacinajucou chorobou tak som nesla do prace a notebook som mala v praci takze som nemala pristup na net,
tak my sme dopadli dobre sme v 6tt zatial mame velkost podla tabuliek, no slonii sa nema az tak dobre pisala mi ze dneska musela ist do nemocnice, tak uvidime ako to dopadne tak poctivo drzme pasticky nech to dopadne s nimi dobre31. júl 2007bre ranko dievcata
huraaaaaaaaaaaaa babuli, blahozelame a dakujem za nadej, ved vies
sloniii drzkam palceky moc moc moc, velmi som na nu vcera myslela, lebo mi pisala, ze ak nebude v pondelok vsetko ok, tak bude musiet do nemocnice, tak dufam, ze sa nepotvrdi to coho sa obavalatfuj tfuj tfuj, sloniiiiiiiiiiiii moc na teba myslim
1. aug 2007- Sponzor fóra
vsetky gratuluju a ja budem zaostavat??? tak to urcite nie....sak som tu bola pri tom pc ako na ihlach
len som cakala na dobre spravicky..
BABULI GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMjej ze mamina
to je take zlateeee...
SLONI bude v poho, musime jej posielat vela pozitivnej energosky a zvladnu to vsetko....obaja....verime vo verime no nie baby???
juj super spravicka hned zrana....juj baby ja som len teraz vstala xixi1. aug 2007
silwi, tak to teda ano
stres je najhorsie co moze byt .... lebo z neho clovek nachyta rozne pliagy aj ked je zdravy a nieto este pre tehulky .....

ale ked proti stresu v praci sa tak strasne tazko bojuje