Svadba v júni 2007. Pridajte sa
Dievčatá toto mi nerobte, bezo mňa DVD maratón
, tak som sa na to tešila a teraz nič neuvidím. O chvíľu letím na vlak, cestujem na východ a vraciame sa až 2.9. Tak som myslela, že to stretko dáme až v septembri. Babuli nerob si starosti, keď nemôžeme na tvojom byte, niečo vymyslíme
U nás v tej jednej izbe by to bol asi problém a navyše nemáme DVD prehrávač
, ale prinajhoršom si môžeme skočiť cez nejaký víkendík na Zochovu chatu, dajú sa tam požičať aj chatky s TV a keby niektorá z vás mohla priniesť DVD, bolo by to fajn
Ericulka naozaj nepríjemný zážitok, dávaj si na takých sexuchtivých chlapov pozor, najlepšie ako radí Eleni, vôbec nereagovať a nebaviť sa s nimi24. aug 2007- Sponzor fóra
to ste ma potešili, fakt sa veľmi teším na tie vaše DVD, asi viac ako na to naše
Dievčence tak sa s vami lúčim, Babuli a Fialllka dávajte na seba pozor, Alex vám držím palčeky pri snažilkovaní a Ericulka ty pozor na úchylákov
Prajem vám príjemný víkend aj budúci týždeň a v septembri sa ohlásim24. aug 2007moni dakujem budem si davat pozor...cez vikend budem mat pri sebe manzela tak by nemal byt problem,...aspon dufam
inak ked sme pri DVD tak moj drahy jedol polievku ako keby vracal....ale to on si robil srandicky srandicky a potom to vyzeralo fakt divne...aj my sme si skoro cvrkli...to keby ste videli baby tak si cvrknete asi vsetky
pekny vikendik vsetkym
p.s. eleni bezaz je tvoja sesterka???? mozno ano a mozno nie zazdalo sa mi...24. aug 2007ahojte dievcata,
hlasime sa po vikende a uz sme si preluskali, co ste nam tu napisaliten DVD maraton neviem ako budem v septembri stihat ale posnazim sa si to zorganizovat tak aby sa dalo, ved dohodneme
v sobotu sme boli na ultrazvuku a mame v brusku 0,95 cm fazulku, ktorej srdiecko bije ako o zavodmam aj foto, tak ak sa mi zadari, hodim na MK ak vytvorim album .....
27. aug 2007- Sponzor fóra
eleni - vdaka. da sa. konecne ma chytilo opat vysivanie. takze som tento tyzden vysivala. predtym tyzden som robila spolocnost mladsiemu svagrovi, lebo ma prazdniny, tak sme sa rozne hry hrali a predtym som furt len lezala, citala, lustila krizovky a kukala telku.
ale inak baby, cez vikend sme si kupili novy gauc. a v nedelu sme si ho doviezli. strasne sa z neho vytesujeme.uz nam chyba len stolik, a potom novy televizor a dvd prehravac, nech mame na com kukat svadbu. zatial sme ju videli len 2x
mala by som konecne dostat vyplatu v robote, tak kupime stolik a na dalsi mesiac snad tv. ale ten dalsi mesiac nebude ktovieaka vyplata. kedze som takmer cely marodovala. ale ved uvidime.
inak mali ste nas vidiet, ako sme ten gauc niesli hore na podkrovie.sranda na nas kukat. ale nastastie!!! sme ho tam dostali, uz sme skoro cez ocina z beusu vybavovali nejaky zeriav.
27. aug 2007eleni - nic si z toho nerob. ja som tiez nemala dlho saty na svagrovu svadbu. ale bola som 2 tyzdne pred svadbou na kontrole u doktora a nahodne sme sa stavili kupit rozky v tescu v lamaci a zapacili sa mi tam hrozne jedny saty. tak som si ich vyskusala a uz sme ich mali v kosiku. a boli o dost zlacnene. to aj keby sme planovali, ze ideme nieco kupit, tak nezozenieme. fakt to bola nahoda.
27. aug 2007sloni: to ste tam ako dostali, ved po tom vasom strmom schodisku mi to pride nemozne dostat tadial gauc, vy ste ale sikulki,
my sme cez vikend poctivo stahovali obyvacku do noveho bytu takze zatial u nas doma ostala prazdna miestnost,ale do dvoch tyzdnov by mali priniest novy nabytok aj sedacku tak to dovtedy budeme musiet vydrzat a hladat si inu zabavu nez TV, nie ze by sme nejako vela pozerali teda okrem mojho otca, ten je TV maniak najma na sportove prenosy27. aug 2007alex dakujeme
moj manzel so svagrom zasa poskladali nasu novu skrinutak sa z nej vytesujem a cakame, kedy nam pride postel tak zatial spime len na rostoch a matracoch
a uz dumame ako to zariadime, aby sa zmestila aj postielka a komoda pre babatko, kde bude mat veci
a tesim sa, ako mu namalujem nieco pekne na stenu nad postielku ci komodku
uz si len vybrat co
27. aug 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Babuli ja budúci týždeň môžem.
Ktoré kočky by ešte mohli???