Svadba v júni 2007. Pridajte sa

4. okt 201157550
  • ja som akurat poslala drahemu mailik, aby sme pockali kym sa to trosku neskludni... co na nas padol ten strom v tej smrsti pred 3 tyzdnami sa dost bojim cestovat v dazdi 😞

• to verim ze to cloveka vystrasi, aj my sme boli vtedy v aute pocas tej smrsti a nebolo mi vsetko jedno

• a ja som tu smrst prepasla v Bologni ... normalne som nechapala, ked mi manzelik napisal, ze u nas padaju stromy a berie strechy v PB a ked som sa vratila a videla som tu smrst, strasne nieco, tie dolamane stromy ... 100 rocnu lipu pri krizi zlomilo ... to som nevidela, ze tak velky a mohutny strom dokaze padnut za obet 😞

• Sponzor fóra
  • jaj veru bolo to dost zle... ale teraz to uz vyzera byt v poradku, tak ideme...

• ahojte dievcata,

konecne je piatok, huraaaaaaaaaaaaa 😉 uz tesim ked pojdem dom za manzelikom 😉

dnes mi sofer v autobuse urobil skvelu naladu aj s kolegynou ... pustal si tam supis pesnicky, zacal Bajecna zenska, cez Masinku a nakoniec cez burakovou valku .... sme si pripadali, akoby sme sli na vylet do tabora, s batozinami a ta hudba do toho 😉 paradicka 😉

• ahojte zienky... u nas vo firme naplno funguje piatok 13-teho , stale nam pada siet... a kedze vedla nasho teamu sedi helpdesk, tak pocujeme ze sa to serka v celej europe, heh... takze ja len dufam, ze stihnem odoslat tento prispevok skor nez to znova padne 😛

• Silvi podarilo sa 😉

• ja som si ani neuvedomila ze je dnes 13-teho...xixi 😃 inak ja nato neverim neviem ako vy....?

• Ja tiež nie, takže pohodaaa 😎

• ehm, troska som zazrela do vasej debaty "manzelky" 😉 len ma tak zaujalo... alex, podarilo sa to, o com si pisala predtym?? teda napriklad aj vcera?? 😃

• Fifitko nie, nemyslela som to.
    To som len Silvinke hovorila, že sa podarilo jej tú správu k nám odoslať 🙂
    Ale inak mohlo by sa aj to zadariť 😉

• ja na to tiez nejak neverim, ale nas server hej 😃

alex inak aj ja som zvedava, ci nahodou nemas dobre spravy?

• jasneeeeeeeee 😉 uz som chcela byt prva gratulantka 😃

• alex ako si mam prehodit uz konecne svadobnu foto....kde pisem...ja som blondy ale nejde mi to 😛

• mame fotoooooooooo, je ich cez 500, takze cely vikend sa budem iba obzerat, potom vyberieme a hodime sem naj naj 😉

• Sponzor fóra
  • Nebojte, ak to bude, tak vám to oznámim a zrozumiteľne 😉 Zatiaľ nemám žiadne správy. Tak 1. augusta sa pýtajte 😉

Erika napíšem do IP.

Babuli super, tešíme sa.

• super, tesim na nove fotky neviest - super inspiracie 😃

• teskam sa...a to mate 500 len s fotenia vas, alebo celkovo ....?

• celkovo, fotograf bol na hostine asi tak do pol druhej

• ahoj ericulka, poslala som ti IP ako si to zmenit

• babuli, tak sa tesime na nove foto... idem aj ja zavolat drahemu nech zavola fotografovi 😉

• My budeme v pondelok volať za DVD, ak sa nám neozve kameraman, aj keď ho nechcem naháňať, ale som strááášne netrpezlivá a aj kamaráti všetci a rodina sa stále vypytujú kedy už bude.

• ja zatial otravuje vsetkych co boli na svadbe, nech nam poslu vsetky fotky co nafotili... a oni potom otravuju mna, ze nech im poslem zvysne co mam 😛

• jeeeeeeeeeeeeej dakujem, uz to mam jupinky....xixi
    Babulinka tak sa teskam....my sme ich mali o nieco viacej a tiez tam bol cca do 2.00-3.00

• supis babuli .... tesime na fotky 😉

• Silvi, tak toto presne je aj u nás. Ešte mi chýbajú foto od asi 6-tich ľudí.

• ja ani neviem, lebo ani neviem kto vsetko mal fotak, kedze fotaky isli z ruky do ruky... inak moja mamka proaktivne zobrala aj nas fotak (aj nase penazenky a doklady) a potom to tam nechala 😠 ale nastastie ked som sa prenho vratila, tak casnicky mi to hned dali... sa mi ulavilo

• ja uz mam od vsetkych 😉

tento vikend musime za fotografom, upravila som fotky svadobne na prezentaciu na zaver DVD a vsetko uz mam pre neho nachystane, uz len sa s nim stretnut 😉

• nema niekto spolocne foto z nasej svadby? ja mam vsetky fotos z junovych svadieb ulozene v kompe u svokrovcov ani neviem ako sa tam dostali ale vzdy zabudnem si to odtial zobrat, ale posnazim sa na to nezabudnut a hodit ich sem

• mne sa dnes akurat dostali fotky co nas fotila manzelovho bratranca zena....ako sme boli za jazdy vystrceny z limuziny a kyvali sme ostatnim a davali si cmuk .... xixi je to zlate....ale od druhych nemam....ale to preto ze som dost mimo domova...inak by som ich viac bombardovala... 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov