tak babule uz sa mozem vklude odpojit. idem napisat lenke sms. ;-) a umyt riady. ;-) akurat ma zacala malinka okopkavat.
takze teraz cakame uz len na teba FIALKA!!!!!!!!! si na rade. :-D 8-) chceme pocut coskoro podobnu informaciu. ;-)
Silwi ďakujeme za info, som sa skoro rozplakala od dojatia x-) Strašne sa teším, konečne to má Lenka za sebou.
Už som jej písala sms-ku, dúfam, že ju dostane, asi ich bude mať dnes požehnane :-D
silwi: diky, ze si zavolala ;-) hned som jej aj pisala sms, ta tych sms-iek dostane dnes neurekom, ked jej to tam bude stale pipat, aby ju odtial nevykazali :-D
sloniii: zajtra sa ozvem ako dopadneme na poradni :-D 8-) x-)
Ja som teraz prišla a hneď som sa sem išla pozrieť. Super správičky, veeeeľmi gratulujem!!! Už som aj Lenke písala. A aj Monika mi napísala, len som nepočula mobil. Ďakujem za info x-)
nadhera! ja som bola az doteraz na meetingu, a mobil som zabudla doma... takze takto:
Ninka vitaj - prajeme Ti nadherny, stastny a laskyplny zivot. Mas uzasnych rodicov, voci ktorym - verime - budes ohladuplna a aj kvoli nim stale zdrava!
Lenka - moj uprimny obdiv! Si super!
Lenkinej mamine gratulujem k vnucke!
ahojte dievcata
asi zinfarktujete, ked si to tu precitate ale je prave 05:25 a my sa balime do porodnice, bo nam od piatej zacinala odtekat plodova voda ;-) tak nam drzte palce a moc na nas myslite ;-)
Bože Marcelka tak velmi držíme palce, držte sa a zvládnite to v pokoji a v klude, teda ak sa bude dať. Veľa šťastia, ďalšia maminka, super x-)
Nech je malinká princezná čo najskôr na svete x-)
No Michal mi pisal, ze Lenka vsetko zvladla super, o 6 rano dostala tabletky a potom o 10 este infuziu, lebo dovtedy sa skoro nic nedialo, no potom sa to uz rozbehlo. Cely porod bol ok, az na konci uz trosku nevladala tlacit, ale ze najhorsie bolo to sitie, lebo sa akosi pozabudlo na injekciu. Chuda tak si to pretrpela.
Ale uz je fajn. Malu ma uz pri sebe a drobco sa ma tiez dobre....