babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
caute, tak ja som vcera sa nedostala ani na net...pretoze sme stale lietali po obchodoch, rodine a uzivali si BA a ja som uplne zabudla ze lenus rodi a ci ninka je uz na svete :-D
len dnes rano ked tu nikoho nemam som zapla pc....a ze jeeeeeeeeej junovky...tak rychlo rychlo no a vy ste teda popisali hodne..tak kym som si vsetko precitala, pozrela krasne fotecky a nakoniec info ze fiali ide do nemocnice tak som v uplnom soku ;-)
fialka drz sa
leni+mangel - gratulujem ku krasnej dcerke Ninke...je nadherna a leni si hviezda ze si to zvladla.... ;-) tesim...
tak baby, prva junovka to ma za sebou, druha asi pred sebou a este cakaju 2 babatka...som zvedava ktora bude dalsia... :-D
ahojte kocky, mam pre vas spravy od Fialllky, citujem:
" Neviem, ci to nebol plany poplach a nebola to hlienova zatka. Tak uvidime, ci nepojdeme domov ;-) "
tak drzme palecky ;-)
ahojte, tak Ninka je naozaj krasna :-) ... No a fialka ma tiez trochu prekvapila, tak uvidime ci z toho dnes nieco bude...ale aj by mohlo, vsak je pekny datum, nie? ;-)
takze nieco o mne...
pracujeme a pracujeme. Bytik uz mame vypratany, takze mozme zacinat s rekonstrukciou. Do konca letnych prazdnin by sme to chceli skusit stihnut. Tak uvidime.
Obcas sem skocim pozriet, ako sa mate - teraz ako nase babulky rodia trochu castejsie.
Takze tak.
bože tá Ninka je nádhernáááááááááááááááá x-) x-) x-)
Silwi ďakujeme za fotky.
Tak som zvedavá, či nám dnes fialllka napíše, že sa vrátila domov alebo sa narodí ďalšia princezná x-) Každopádne
Fialllka držíme palčeky a tešíme sa na ďalšie informácie.
Gretočka to je fajn, že sa vám darí, držím palčeky pri prerábke bytu, nech sa vám to podarí zvládnuť čo najskôr.
toto som nasla v Aprilovkach, pisane okolo 11tej ;-) :
Mám info o fialke, je stále v pôrodnici, nemá kontrakcie, iba tvrdnutie bruška, jej malá vyvádza v brušku, že jej asi odišla iba hlienová zátka, že uvidí čo a ako...
ahojte, takze pred minutkou prisiel update od Fialllky:
pustili nas po 5 hod. vysetreniach, brucho tvrdne ale kontrakcie nezaznamenali. MOze sa to spustit do 24 hodin ale aj viac dni, takze ostavaju u tety v TN :-)
takze zatial aspon takto, drzme palce x-)
babuľky ja budem čoskoro odchádzať z práce, prosím, prosím, keď náhodou Fialllka porodí, môžete mi niektorá poslať sms? Celý víkend budem ako na ihlách, keď sa nič nedozviem :-S